• Donderdag, 14 November 2019
  • 16 Heshvan, 5780

Likoed Nederland

Palestijnse Autoriteit: Niets zo belangrijk als de beloningen aan moordenaars. Uitgezonderd verkrachters.

Woensdag, Maart 6, 2019 / Last Modified: Zondag, Maart 17, 2019

Persbericht van Likoed Nederland, 7 maart 2019.

Abbas pay martyrsDe Palestijnse premier Rami Hamdallah maakte afgelopen zondag bekend dat zijn regering vastbesloten is om de megasalarissen te blijven betalen aan Palestijnen die onschuldige Israëlische burgers hebben vermoord.

Dit in reactie van de besluiten van de Verenigde Staten en Israël om hun betalingen aan de Palestijnen juist terug te schroeven vanwege deze beloning van terreur.

De Palestijnse regering kondigde aan dat er wel bezuinigd moet worden. De salarissen van veel ambtenaren zullen daarom 30-40% (!) gekort worden. Eerder bleek al dat er ook bezuinigd wordt op ziekenhuiszorg en medicijnen.

De Palestijnen die Israëli’s (en Westerse toeristen) hebben vermoord in terreuraanslagen zullen echter geen cent hoeven in te leveren.

De Palestijnse president Abbas verklaarde op de officiële Palestijnse televisie:

“Wij betalen dit al sinds 1965. …
Als de Palestijnse Autoriteit alleen maar dit bedrag zou hebben [dat maandelijks wordt uitgegeven aan terreurbeloningen], dan nog zal ik dat betalen aan de families van de martelaren [islamitische terroristen die zijn omgekomen bij hun aanslag], de gevangenen en de gewonden.”
(Zie de beelden hieronder.)

Want de moordenaars van (Joodse) Israëli’s zijn de rolmodellen van de Palestijnse maatschappij; “Onze martelaren [voor het islamitische geloof] en gevangenen zijn de bron van onze glorie en onze trots, nobeler dan wie ook.” (Zie de beelden hieronder.)
Er worden zelfs basisscholen vernoemd naar een Palestijnse terroriste, Dalal Mughrabi, die dertien Israëlische kinderen vermoordde. België kwam er pijnlijk achter dat hun hulpgeld daar naar toe ging.

De beloningen voor moord lopen op met het aantal slachtoffers. Het maximum [bij veel doden] staat gelijk aan het salaris van een Palestijnse staatssecretaris of generaal.

Enkele weken geleden bleek echter één uitzondering hierop. Toen werd de 19-jarige Ori Ansbacher vermoord terwijl zij een wandeling maakte in een park in Jeruzalem. Vanzelfsprekend leek de Palestijnse dader aanspraak te mogen maken op de levenslange beloning, op basis van de Palestijnse wet.
Hij kreeg die uitkering echter toch niet toegekend, omdat hij het meisje ook had verkracht.

Want Israëli’s vermoorden is prima en wordt vorstelijk beloond. Maar om slachtoffers ook nog te verkrachten, wordt door de Palestijnen als minder netjes gezien.

Hoge beloningen voor moordenaars, het geeft aan hoe totaal verziekt deze maatschappij is.
Niet alleen de Verenigde Staten weigert om daaraan nog verder mee te betalen, ook de steun van de Arabische landen brokkelt af bij dit Palestijnse extremisme. In Europa dringt ook steeds meer door dat dit onacceptabel is.
Nederland heeft op 29 november 2018 dan ook besloten om de ‘ontwikkelingshulp’ met 7% te korten, als het Palestijnse beleid niet wordt gewijzigd.

Gezien deze uitspraak van Mahmoud Abbas – dat hij toch de betalingen zal voortzetten aan de Palestijnse moordenaars – kan de korting meteen worden doorgevoerd. En gezien deze houding van de Palestijnse Autoriteit is dit overduidelijk niet genoeg.

Er dient veel meer druk door de donorlanden te worden uitgeoefend om het misbruik van ‘ontwikkelingshulp’ voor beloningen aan Palestijnse terroristen te stoppen.

 

Hierboven: De geciteerde toespraak van de Palestijnse president Mahmoud Abbas.
Hieronder: De uitspraak van de nieuwslezer van de officiële Palestijnse televisie over hoe trots Palestijnen zijn op hun moordenaars.

Eén reactie op “Palestijnse Autoriteit: Niets zo belangrijk als de beloningen aan moordenaars. Uitgezonderd verkrachters.

  1. […] gevangenen zijn de bron van onze glorie en onze trots, nobeler dan wie ook.” (Zie de beelden op website van Likoed). Er worden zelfs basisscholen vernoemd naar een Palestijnse terroriste, Dalal Mughrabi, die twaalf […]

-- Reacties gesloten.