• Zondag, 17 November 2019
  • 19 Heshvan, 5780

Likoed Nederland

De inspiratiebron van de moordenaar van Pittsburgh te koop bij Bol.com

Zondag, November 4, 2018 / Last Modified: Zondag, November 18, 2018

Persbericht van Likoed Nederland, 4 november 2018.Protocols holocaust

Een week geleden vermoordde een antisemiet 11 Joden in een synagoge in het Amerikaanse Pittsburgh.

Op internet had de dader van dit bloedblad geschreven “alle Joden moeten dood”, want hij geloofde in een Joods wereldcomplot.

Deze complottheorie is ruim honderd jaar oud maar blijkt tot op de dag van vandaag tot Jodenmoord te leiden.

Desondanks blijkt de grootste boekverkoper van Nederland Bol.com die inspiratiebron te verkopen.

Want hoe dit Joodse wereldcomplot er precies uitziet staat in detail beschreven in het boek “De Protocollen van de Wijzen van Zion”. Zogenaamd is dit een uitgelekt document van deze in het geheim opererende Joodse wereldleiders.
Zogenaamd, want in werkelijkheid is dit boek honderd jaar geleden geschreven door de Russische geheime dienst om antisemitisme aan te moedigen. En dat werkte helaas maar al te goed.
Op grond van dit boek kwamen er vele pogroms en het was vanzelfsprekend ook een grote inspiratiebron voor de nazi’s.

Bol.com schreef aan Likoed Nederland dat dit is: “om boeken en lezen zo toegankelijk en makkelijk mogelijk te maken”.

Waarom wil Bol.com dit boek zo graag toegankelijk maken? En waarom voorziet Bol.com het dan niet van een dubbele waarschuwing dat het een afschuwelijke vervalsing betreft, zoals zusterbedrijf Amazon.com doet?

Het CIDI en Likoed Nederland besteedden hier eerder aandacht aan. Daarop kreeg Bol.com een golf van reacties vol afschuw, verontwaardiging en woede. Desondanks is het boek dus nog steeds te koop – en nog steeds zonder waarschuwing.

Dit blijkt trouwens niet het enige haatzaaiende anti-Joodse boek te zijn dat Bol.com verkoopt.
Een hele reeks boeken vol Jodenhaat van antisemiet Texe Marrs blijkt ook door Bol.com te worden verkocht.

Een ander klassiek antisemitisch boek, van Martin Luther wordt zelfs warm aanbevolen. In de beschrijving op Bol.com staat beschreven hoe vreselijk de Joodse leer is. ‘Gelukkig’ is er dit boek:

“Luther begreep duidelijk dat dit vreselijke geloof bestreden moest worden.
‘Over de Joden en hun leugens’ is Luther’s …. weerlegging van de ongegronde leugens en beschuldigingen van de rabbijnen.”

Het boek roept vanwege die Joodse verderfelijkheid op om “hun synagogen en scholen in brand te steken, hun huizen met de grond gelijk te maken en hun eigendommen af te nemen”.

Waarom wil Bol.com deze haat zo graag verspreiden? En waarom komt Bol.com bij dit soort boeken niet ten minste met een waarschuwende tekst op de website?

Bij de heruitgave van Mein Kampf doet de uitgever dat in het boek zelf, daar wordt in het boek zelf gewaarschuwd dat het Jodenhaat ademt. Bij deze boeken op Bol.com staat dit niet eens op de website.

Of moeten eerst exemplaren van Bol.com worden aangetroffen bij de dader van een slechtpartij op Joden, zoals die in Pittsburgh?

Meer artikelen op deze website over de Protocollen.


 

Uiteraard leest u meer over de nog steeds brede populariteit van de Protocollen van de Wijzen van Zion – ook en juist in de Arabische wereld – in de tweede druk van het succesvolle ‘150 Palestijnse fabels’, in fabel 141: Wereldheerschappij.

150 Palestijnse fabelsHet boek ‘150 Palestijnse fabels’ kreeg al lovende recensies, wordt unaniem geprezen door lezers en is het bestverkopende boek over Israël op Bol.com.

De tweede druk van de Nederlandse editie en de net verschenen eerste druk van de Engelstalige editie zijn in Nederland met een kleine korting te bestellen bij Likoed Nederland, inclusief bezorgen:150 Palestinian Tales
Maak 19,50 over op NL10INGB0004356789 t.n.v. Likoed Nederland en stuur een mail naar info@likoed.nl om het verzendadres door te geven.

-- Reacties gesloten.