• Donderdag, 14 November 2019
  • 16 Heshvan, 5780

Likoed Nederland

Jodenhaat en martelaarschap motiveren Gaza rellen

Zondag, Oktober 14, 2018 / Last Modified: Zondag, Oktober 28, 2018

Clips van de Palestijnse televisie, 14 oktober 2018.

Over het geweld bij het grenshek met Gaza berichten de Nederlandse media keer op keer dat die veroorzaakt worden “als protest tegen de Israëlische blokkade en vanwege de wens tot terugkeer”.

Dat zijn echter de nep-redenen die het terroristische Hamas-bewind geeft.
De Nederlandse media brengen dus consequent nepnieuws.

Voor de werkelijke redenen van de agressie hoeft men slechts naar de Hamas televisiezender kijken.

Dan blijkt de motivatie wordt gevormd door Jodenhaat, de vernietiging van Israël en het islamitisch martelaarschap.
Dat laatste is de wens om te sterven in de strijd tegen de Joden, omdat Hamas zegt dat dit rechtstreeks toegang tot het islamitisch paradijs geeft.

Dat is waarmee Hamas de bevolking van Gaza hersenspoelt.
Hieronder volgt een kleine selectie van beelden van de Hamas televisiezender in Gaza om dat te bewijzen.

Voor een eerlijk beeld is het echt nodig dat het Nederlandse publiek ook deze achterliggende geweldsverheerlijking, Jodenhaat en wens tot vernietiging van Israël te zien krijgt in de mainstream media.

 

ballon brandbomDe ballonnen met brandbommen die op Israël worden afgestuurd, worden steeds professioneler. Daar hoort u ook niet van de media.

Sharia-rechter sjeik Omar Nofal op 22 juli 2018:

“De martelaar krijgt zes beloningen. Eerst wordt hij vrijgesproken met de eerste druppel van zijn bloed.

Op het moment dat het bloed van de martelaar vergoten wordt, zijn al zijn zonden door Allah vergeven.

Hij krijgt een ereplaats in het Paradijs, anders dan de rest, door de genade van Allah.
Hij is getrouwd met 72 maagden van het paradijs. Dit betekent dat hij in het paradijs enkele dingen krijgt die hij in zijn leven wenste, maar zo ver vergroot dat de menselijke geest het niet kan bevatten. Bovendien wordt hij met de erekroon gekroond. De juwelen in de erekrans zijn mooier dan de hele wereld en alles wat die bevat.

De martelaar heeft voorspraak ​​voor 70 van zijn familieleden. [Die mogen bij hun dood ook rechtstreeks naar het paradijs.]

Hoe kan iemand zich vastklampen aan deze wereld als hij al deze geweldige beloningen heeft gehoord?

Je ziet dat onze jonge mensen het leven in deze wereld hebben afgezworen en zich haasten [om martelaren te worden].

Dit is een van de geheimen achter het feit dat het Palestijnse volk heeft gezegevierd in alle gevechten.
Je ziet dat wanneer de raketten regenen, onze jonge mensen naar het martelaarschap marcheren.

Aan de andere kant, zodra onze vijanden de sirenes horen, sirenes of zelfs ballonnen, niet over de raketten zelf. Als zij de sirenes horen, gooien zij zich allemaal – de politie en de soldaten – zichzelf op de grond of hebben een paniekaanval.

Het hoogste niveau van martelaarschap is wanneer iemand voor Allah gaat strijden, zijn leven en bezit opoffert en wordt gedood terwijl hij het gevecht aangaat. Dit is het hoogste niveau van martelaarschap omwille van Allah.

Jihad is een individuele plicht die op het hele volk rust. Niemand mag deze jihad verlaten.”

 

Fathi Hammad, voormalig minister en lid van het politiek bureau van Hamas op 13 juli 2018:

“Wij zien uit naar twee belangrijke dingen, die in zicht zijn: Het eerste is de zuivering van Palestina van het vuil van de Joden en hun verwijdering daaruit, als Allah het wil.

Dit komt in zicht. Nog vier jaar, mijn broeders. Tegen 2022 zullen we van hen af ​​zijn.

Het tweede punt is de vestiging van het kalifaat, nadat het land genezen is van zijn kanker – de Joden, als Allah het wil.

Wij hebben het militaire pad van Jihad niet verlaten. Onze vinger is op de trekker en onze fabrieken werken dag en nacht.
Het bewijs is dat onze vijand doodsbang blijft voor een oorlog met onze brigades en hun broeders in de andere organisaties.

Het is onaanvaardbaar dat de Joden enkele Arabische staten beheersen – hun regimes, hun legers en hun veiligheidsagentschappen – terwijl de mensen onderdrukt blijven.
O mensen van de Arabische en Islamitische natie, o Palestijnen, u beschikt over een verborgen kracht die jullie kunnen laten ontploffen in de gezichten van de Joden.

Wij zeggen dat we deze uitdaging met moed en dapper tegemoet gaan: we komen voor jou, oh Netanyahu! We komen voor jou, o Lieberman! We komen jullie hoofd van je nek hakken!
We komen om die entiteit [Israël] en dat leger te vernietigen.
Onze profeet heeft ons gezegd dat wij het zouden verslaan.”

 

Hamas parlementslid en islamitische geestelijk Yunis Al-Astal tijdens een sessie van het Hamas-parlement op 1 augustus 2018:

“De Joden gingen in hun slechtheid zover dat Allah zei: ‘De Joden zeiden dat de handen van Allah gebonden zijn. Moge hun handen geketend worden en mogen zij vervloekt worden voor wat ze zeiden.’ [Allah] heeft ook gezegd: ‘Wanneer zij het vuur ontsteken voor oorlog, zal Allah het vernietigen. Zij streven ernaar het land te berderven.’ Allah houdt niet van degenen die slecht zijn.’

Er zijn meer beschrijvingen van de Joden in de Koran, zoals: ‘Vanwege hun afwijzing van het verbond en hun afwijzing van de tekenen van Allah en hun ongerechtvaardigde moord van profeten onrechtvaardig.’

De waarheid is dat wij geen tijd hebben om al hun gruwelen op te sommen. Zij verdienen hun verandering in apen en varkens.

Ook worden hun geleerden beschreven als honden en hun gewone mensen als ezels.

Allah wilde dat deze bedriegers zich verzamelen in het land Palestina om de zegeningen [van Palestina] aan de mensheid te tonen, door die slechtheid te vernietigen.

Dat zal gebeuren door Zijn machtige dienaren, die meer geloof en moed hebben dan wapens.”

 


Uiteraard leest u meer over de wens om als martelaar te sterven in de tweede druk van het succesvolle ‘150 Palestijnse fabels’, in fabel 25: Doodscultus.

150 Palestijnse fabelsHet boek ‘150 Palestijnse fabels’ kreeg al lovende recensies, wordt unaniem geprezen door lezers en is het bestverkopende boek over Israël op Bol.com.

De tweede druk van de Nederlandse editie en de net verschenen eerste druk van de Engelstalige editie zijn in Nederland met een kleine korting te bestellen bij Likoed Nederland, inclusief bezorgen:150 Palestinian Tales
Maak 19,50 over op NL10INGB0004356789 t.n.v. Likoed Nederland en stuur een mail naar info@likoed.nl om het verzendadres door te geven.

-- Reacties gesloten.