• Maandag, 14 Oktober 2019
  • 15 Tishri, 5780

Likoed Nederland

Leugenboek over Joden – ‘gewoon’ te koop bij Bol.com

Woensdag, September 5, 2018 / Last Modified: Zondag, September 23, 2018

Persbericht van Likoed Nederland, 5 september 2018.

Protocols Al Jazeera EnglishAfbeelding van Al Jazeera English – gebaseerd op de Protocollen

Bij Bol.com blijkt het boek ‘De Protocollen van de Wijzen van Zion’ te koop te zijn, in meerdere edities zelfs.

In dit boek wordt beschreven hoe het ‘wereldjodendom’ de wereld beheerst en manipuleert, via een wereldwijde Joodse samenzwering. Zogenaamd is het een geheim boek geschreven door de geheime leiders van het wereldjodendom.
In werkelijkheid is het een vervalsing van de Russische geheime dienst in 1905 om Jodenhaat te bevorderen.

Doordat mensen geloof hechten aan dit boek zijn heel veel Joden vermoord, zowel in pogroms als in de Tweede Wereldoorlog.

Het is daarom onbegrijpelijk dat Bol.com als grootste boekverkoper van Nederland dit boek verkoopt en haar ogen sluit voor de mogelijke gevolgen. Bol.com zegt in een reactie aan Likoed Nederland:

“Bij bol.com doen we er alles aan om boeken en lezen zo toegankelijk en makkelijk mogelijk te maken. Dat betekent dat we ervoor gekozen hebben om alle boeken die er bestaan te verkopen, met uiteraard de uitzondering boeken die volgens de wet niet verkocht mogen worden.”

Onbegrijpelijk is dat Bol.com een vervalsing die uitsluitend geschreven is om haat te zaaien tegen Joden “toegankelijk wil maken” en daaraan wil verdienen. Ook hun neonazi- en moslimextremistische klanten moeten blijkbaar bediend worden, al is dat met het voeden van hun Jodenhaat.
Zelfs een waarschuwing dat het een vervalsing is blijft achterwege.
(Zusterbedrijf Amazon.com verkoopt het boek ook, maar geeft wel een dubbele waarschuwing dat het een afschuwelijke vervalsing betreft).

Dit is na ‘Mein Kampf’ het meest haatzaaiende boek tegen Joden uit de geschiedenis.
Maar van ‘Mein Kampf’ is inmiddels vrij algemeen bekend dat dit leugens bevat en de heruitgave verschijnt vandaag met veel waarschuwende context.

Dit geldt allemaal niet voor de ‘Protocollen’: die worden door velen nog altijd beschouwd als waarheidsgetrouw.
In de Arabisch/islamitische wereld wordt er zelfs breed geloof aan gehecht.
Hieronder een voorbeeld van de Palestijnse televisie. Onder dit artikel vindt u de beelden en van nog 15 voorbeelden van de Egyptische, Koeweitse, Libanese, Palestijnse, Saoedische en Syrische televisie.

“Het tweede artikel van De Protocollen van de Wijzen van Zion stelt dat extremistische religieuze bewegingen moeten worden gecreëerd. Deze bewegingen moeten de heersende regimes bestrijden.
Het doel hiervan is om de prioriteiten te veranderen van de regimes waarop de zionisten zich richten. Zodat in plaats van zich bezig houden met gezondheidszorg, met onderwijs, met sociale zaken en met het verkrijgen van wapens om de vijand te bestrijden, deze regimes bezig worden gehouden met interne conflicten.”
– Fatah woordvoerder Osama Qawasmeh op de officiële Palestijnse televisie, 16 april 2017.

Maar ook in Nederland zijn er mensen die er rotsvast in geloven. Neem bijvoorbeeld Ronald Bernard, oprichter van de Blije B., dat beschikte over een comité van aanbeveling met allerlei prominenten en hoogleraren.
In een filmpje op YouTube raadt hij de Protocollen sterk aan: “Ik beveel tegenwoordig iedereen aan om dat hele oervervelende, saaie document toch maar eens te gaan lezen.“
Dat filmpje zou al 22 miljoen keer bekeken zijn, berichtte de Volkskrant vorig jaar.

Likoed Nederland hoopt dat er verontwaardiging ontstaat, zodat Bol.com zal heroverwegen om dit boek te verkopen – of tenminste van een uitgebreide waarschuwing zal voorzien.
Er is immers al genoeg Jodenhaat in Nederland en de wereld.

 


Het filmpje van bovenstaand citaat van de Palestijnse televisie.

“In Resolutie 10 van de Protocollen staat iets was exact de werkelijkheid weergeeft van vandaag: ‘De betrekkingen tussen regeringen en volken in alle landen moeten in beroering blijven, zodat vijandschappen voortduren. Oorlogen en dood, hongersnood, armoede en de verspreiding van ziekten moeten allemaal doorgaan, totdat de niet-Joden geen uitweg meer zien uit hun problemen, behalve te bezwijken voor de bescherming van onze rijkdom. Dit geeft ons volledige controle over de wereld.’”
– De Egyptische professor Abd Al-Razzaq, in een uitzending op Kanaal 2 van de Egyptische televisie op 9 februari 2018.


“Mijn overleden vader bracht de Protocollen van de Wijzen van Zion naar huis en zei tegen ons: ‘Lees dit boek, en tot de dag dat je sterft, vergeet nooit wat je hebt gelezen.’ Het wereldwijde zionisme heeft een plan heeft om de hele Arabische wereld kapot te maken. Zij hebben een plan voor een verenigde regering voor de hele wereld. Zij geloven dat we allemaal op deze planeet alleen bestaan om hen te dienen.”
– Majida El Roumi, Libanese zangeres en goodwill-ambassadeur voor de Verenigde Naties, in een toespraak voor de Universiteit van Beiroet. Uitgezonden op de Libanese televisie op 16 mei 2016.


“Zij hersenspoelen de mensen met een [slechte] sfeer. Welnu, dit is wat beschreven is in de Protocollen van de Wijzen van Zion. We zien dit wereldwijd terug in feiten. Wie sponsort dit en wie zorgt hier voor? Het is het handwerk van de Joden en van het Joodse kapitaal. Als bewijs, kijk maar wie de controle heeft op de plaatsen waar dit gebeurt, in Hollywood en elders. Het zijn allemaal Joden. Dat is bekend. Is dit niet het bewijs dat wat in de protocollen is geschreven in de praktijk wordt gebracht?”
– Sjeik Saad Ibn Abdullah Al-Humayd, professor aan de Koning Saud Universiteit in Riyad, op de Saoedische televisie op 21 maart 2018.

Nog meer Protocollen op de Arabische televisiezenders:

En ‘natuurlijk’ in het Handvest van Hamas.

Update 6 september 2018
Ook het klassieke antisemitische boek van Martin Luther over de Joden blijkt te koop bij Bol.com, zelfs voorzien van een uiterst positieve toelichting.

 


Uiteraard leest u meer over de populariteit van de Protocollen van de Wijzen van Zion in de Arabische wereld in de tweede druk van het succesvolle ‘150 Palestijnse fabels’, in fabel 141: Wereldheerschappij.

150 Palestijnse fabelsHet boek ‘150 Palestijnse fabels’ kreeg al lovende recensies, wordt unaniem geprezen door lezers en is het bestverkopende boek over Israël op Bol.com.

De tweede druk van de Nederlandse editie en de net verschenen eerste druk van de Engelstalige editie zijn in Nederland met een kleine korting te bestellen bij Likoed Nederland, inclusief bezorgen:150 Palestinian Tales
Maak 19,50 over op NL10INGB0004356789 t.n.v. Likoed Nederland en stuur een mail naar info@likoed.nl om het verzendadres door te geven.

-- Reacties gesloten.