• Woensdag, 13 November 2019
  • 15 Heshvan, 5780

Likoed Nederland

Pro-Palestijnse nep

Vrijdag, Juli 6, 2018 / Last Modified: Vrijdag, Augustus 17, 2018

Door Barry Shaw. Vertaling: Likoed Nederland, 6 juli 2018.

anti zionist

Ik heb nog nooit iemand ontmoet die echt gaf om Palestijnse Arabieren, tenzij er een verband was met haat tegen Israël.

De twee zijn zo met elkaar verbonden dat je je afvraagt wat er het eerst was: de Palestijnse kip of het Israëlische ei.

Degenen die het voor de Palestijnen opnemen, gebruiken het als een slaghout om Israël te slaan.
Laat mij maar eens mensen zien die van de Palestijnse Arabieren houdt zonder Israël te haten.

Hun liefde voor Palestijnen is erg selectief. Zij houden alleen van hen, als Israël ergens in hun verhaal voor kan komen.

Zij houden niet genoeg van hen als Syrië, Egypte, Jordanië of Koeweit Arabieren die zich Palestijnen noemen doden of slecht behandelen. Dan zwijgen zij.

Ik vraag mij af waarom.

Geen boycot-campagnes tegen Egypte vanwege hun blokkade van Gaza. Geen pro-Palestijnse protesten voor de Syrische ambassades vanwege hun massale afslachting van Syrische Palestijnen. De boycotbeweging heeft zich nooit laten horen over de apartheid in Jordanië, waar Palestijnse Arabieren al 70 jaar als vluchteling moeten verblijven.

Erger nog, zij zwijgen dat de Palestijnse Autoriteit die ook vluchtelingenkampen in stand houdt in het gebied dat zij besturen en beheren!

Hoe kun je nog steeds een Palestijnse vluchteling zijn, als je onder het bestuur van de Palestijnse Autoriteit valt? Leg dat eens uit, want ik kan dat niet. Misschien dat de boycotbeweging het wel kan.

Mensen die zich niets aantrekken van het leed van de Koerden, Jezidi’s of Druzen schreeuwen moord en brand over de Palestijnse situatie.

Als ‘de bezetting’ hun probleem is, waarom dan niet ook boycotcampagnes tegen alle tweehonderd landen met een bezettings-probleem? Zij protesteren niet tegen de bezetting door Turkije van Noord-Cyprus of Koerdisch grondgebied of Marokko’s bezetting van de Westelijke Sahara? Waarom is Israël het enige land dat hen woedend maakt?

Deze diepe haat tegen Israël het alleen te maken met het feit dat Israël het land is van het Joodse volk.

Het is een exclusief afgrijzen dat ingaat tegen alle rationaliteit en logica en die zich manifesteert in leugens, verdraaiing van de feiten en de geschiedenis en in bloedsprookjes waar Joden na eeuwen van soortelijke leugenachtige beschuldigingen al zo bekend mee zijn.

Want het duistere hart van dit pro-Palestijnse, anti-Israëlische vergif bestaat uit antisemitisme.


Uiteraard leest u meer over het verband tussen antizionisme en Jodenhaat in de tweede druk van het succesvolle ‘150 Palestijnse fabels’, in fabel 149: Zionisme en Jodenhaat.

150 Palestijnse fabelsHet boek ‘150 Palestijnse fabels’ kreeg al lovende recensies, wordt unaniem geprezen door lezers en is het bestverkopende boek over Israël op Bol.com.

De tweede druk van de Nederlandse editie en de net verschenen eerste druk van de Engelstalige editie zijn in Nederland met een kleine korting te bestellen bij Likoed Nederland, inclusief bezorgen:150 Palestinian Tales
Maak 19,50 over op NL10INGB0004356789 t.n.v. Likoed Nederland en stuur een mail naar info@likoed.nl om het verzendadres door te geven.

-- Reacties gesloten.