• Zaterdag, 23 November 2019
  • 25 Heshvan, 5780

Likoed Nederland

Demonstranten Gaza worden opgezweept met Jodenhaat

Zondag, April 29, 2018 / Last Modified: Maandag, Mei 21, 2018

Jodenhaat in beelden van de Palestijnse televisie, 29 april 2018.

to fight the jewsDe berichtgeving uit Gaza is per definitie gekleurd, omdat journalisten in Gaza alleen te zien krijgen wat zij van Hamas mogen zien en horen. Daardoor ontbreekt er veel informatie.

Zo hebben de media niet gerapporteerd dat de leider van Hamas en de Gazastrook, Yahya Sinwar, opriep om de grens met Israël over te steken om “hun harten uit te rukken”.

Weinig wordt gerapporteerd dat Hamas de demonstranten gebruikt als menselijke schilden voor hun terroristen. Dit is een oorlogsmisdaad. (En dat desondanks trouwens minstens 80% van de Palestijnse doden bewezen lid blijkt te zijn van moslimfundamentalistische terroristische organisaties.)

Zelfs Palestijnse leiders begint dit geweld tegen te staan, omdat het uitsluitend bedoeld is om de media spectaculaire beelden te kunnen geven. Zie de beelden van de officiële Palestijnse televisie hieronder.

En wat helemaal ontbreekt, zijn de door Hamas gepropageerde Jodenhaat en de oproepen om te sterven als ‘islamitisch martelaar’. Dan zullen zij volgens de islamitische leer van Hamas rechtstreeks naar het islamitische paradijs gaan en 70 familieleden ook een toegangskaartje bezorgen.

Zie hieronder drie filmpjes als voorbeelden, van de televisiezender van Hamas en oproepen aan de relschoppers.

Daarin worden Joden “apen en varkens” genoemd en wordt opgeroepen om als islamitisch martelaar te sterven in de strijd tegen in de Joden omdat dat “een belangrijke plicht en een hoofdpunt van ons geloof is”.

Voor een eerlijk beeld is het echt nodig dat het Nederlandse publiek ook deze achterliggende geweldsverheerlijking en Jodenhaat te zien krijgt in de mainstream media.

 


Mahmoud Al-Habbash, een van de belangrijkste adviseurs van Mahmoud Abbas en de hoogste Palestijnse sjaria rechter, sprak zijn afschuw uit over het laten doden van Palestijnen om spectaculaire beelden aan de media te kunnen geven. In een toespraak die werd uitgezonden op 6 april 2018 op de officiële Palestijnse televisie zei hij:

“Het Palestijnse volk heeft geen band met die ‘ emotionele verhalen [van Hamas] over heldenmoed’. ….
Je komt er achter dat zij slechts illusies creëren, met lijden en bloed en slachtoffers:

‘Jullie Palestijnen, onze mensen, gaan dood en dus kunnen wij ons heftig beklagen bij de media.’

Deze ‘daden van heroïsme’ houden echter niemand meer voor de gek.”

 

 


Vrijdagse preek die werd uitgezonden op Al-Aqsa televisie (Hamas, Gaza) op 30 maart 2018:

“Wij zijn heel dicht bij ons gezegende land, dat wordt vertrapt door die nakomelingen van apen en varkens [aanduiding van Joden in de Koran].

Dit gezegende land wordt bezoedeld door die vervloekte afstammelingen van apen en varkens. ….

Zij zijn de soldaten van het kolonialisme. Zij hebben niets met Israël te maken. Het zijn onrechtvaardige en schaamteloze ongelovigen die het land hebben geplunderd en de Joden daar hebben gebracht als hun dienaren.”

 


Gaza prediker Mahmoud Al-Khila op Al-Aqsa televisie (Hamas, Gaza) op 8 april 2018:

“De mensen die naar de grens gaan bij de mars van de terugkeer zullen omkomen, als Allah hen ter wille is.

Maar is de martelaar [iemand die omkomt in de strijd tegen de ‘ongelovigen’] de enige die een goddelijke beloning ontvangt [de toegang tot het islamitische paradijs] ? Of ontvangt zijn naaste familie ook een goddelijke beloning? Wij stellen dat de beloning hetzelfde is, er is slechts een verschil in gradatie.

Interviewer: “Voelt de martelaar pijn? Voelt hij de pijn van zijn doodstrijd?”

Mahmoud Al-Khila: “De profeet Mohammed antwoordde hierop: ‘Wanneer een martelaar wordt gedood, voelt hij niet meer pijn dan door een zere plek of door de steek van een mug of een mier.”

 


Bij de demonstraties riep de wetenschapper uit Gaza Hany Morshid op 14 april 2018:

“Allah sprak over vijandschap van de Joden tegen de islam en de moslims in Zijn boek: ‘U zult merken dat de Joden de grootste vijanden zijn van het geloof.’
Toen de Joden vijandig bleken tegen de islam en de moslims, verbood de profeet Mohammed hen de toegang tot Medina en verdreef hen volledig.

De joden van de Qurayza-stam …. heeft de profeet Mohammed tot en met de allerlaatste uitgeroeid.

De profeet heeft de Joden altijd met geweld tegemoet getreden. …. Dit is wat alle moslims zouden moeten weten. De relatie tussen ons en hen is er een van eeuwige vijandschap.

De Joden zullen nooit met deze vijandschap stoppen, tenzij het zwaard van Jihad omwille van Allah wordt ingezet en zij tot voorbeeld worden gemaakt, zoals door de profeet Mohammed.

Ik roep elke moslim op: sta niet werkeloos toe, sta niet toe dat die Joden hun verderf verspreiden.

Een van onze belangrijkste plichten en een van onze beste vormen van geloof is om tegen de Joden te strijden.”

 


 

Uiteraard leest u meer over de Palestijnse verering van dood en ‘martelaarschap’ in de tweede druk van ‘150 Palestijnse fabels’, in fabel 25: Doodscultus.

150 Palestijnse fabelsHet boek ‘150 Palestijnse fabels’ kreeg al lovende recensies, wordt unaniem geprezen door lezers en is het bestverkopende boek over Israël op Bol.com.

De tweede druk van de Nederlandse editie en de net verschenen eerste druk van de Engelstalige editie zijn in Nederland met een kleine korting te bestellen bij Likoed Nederland, inclusief bezorgen:150 Palestinian Tales

Maak 19,50 over op NL10INGB0004356789 t.n.v. Likoed Nederland en stuur een mail naar info@likoed.nl om het verzendadres door te geven.

-- Reacties gesloten.