• Maandag, 14 Oktober 2019
  • 15 Tishri, 5780

Likoed Nederland

“Vrouwen kunnen spectaculairder sterven dan mannen”

Vrijdag, Maart 23, 2018 / Last Modified: Donderdag, Mei 3, 2018

U hebt het niet vernomen van de media, maar het Palestijnse moorden neemt weer toe.

Wekelijks worden momenteel 20 a 30 van Palestijnse terreuraanvallen voorkomen, verklaarde het Israëlische ministerie van Defensie begin maart.
Toch kon niet voorkomen worden dat deze week een Israëli zo maar werd doodgestoken in Jeruzalem en twee Israëli’s dodelijk werden overreden.

Dit kan niet los gezien worden van de pro-terreur campagne van de Palestijnse Autoriteit.

Echter, het Nederlandse publiek verneemt daarover al helemaal niets van de politiek-correcte media.

Het is ironisch dat u de officiële Palestijnse zienswijze – rechtstreeks van de Palestijnse televisie – van Likoed moet vernemen in plaats pro-Palestijnen of van de media.
Die onthouden u juist deze Palestijnse aanmoedigingen tot terreur, waar de bevolking dagelijks mee wordt opgestookt.

Omdat die onthullen de Palestijnen geen vredeswil hebben, net zo min als de keizer kleren aan had.

 

Mughrabi spectaculairder

Het filmpje hierboven is van de officiële Facebook pagina van Fatah en is gepubliceerd op 11 maart 2018. Het is een eerbetoon aan Dalal Mughrabi, die bij een dubbele buskaping 37 Israëli’s vermoordde, waaronder 12 Israëlische kinderen. De (gedeeltelijke) vertaling:

“Heldendom kent geen sekse. Arabische mannen moeten begrijpen dat zij geen monopolie hebben op de glorie van het leven of de glorie van de dood.

Vrouwen kunnen veel nobeler lief hebben en op een veel spectaculaire manier sterven dan mannen.

De boodschap van Dalal aan de gewapende kameraden: mijn laatste wil aan jullie allemaal, mijn broeders die wapens dragen, begint met het opzij zetten van de onderlinge conflicten en het laten escaleren van het belangrijkste conflict, dat met de zionistische vijand.

Richt jullie wapens – alle wapens – op de zionistische vijand.
Aan alle partijen, aan al mijn broeders, wie het ook zijn, zeg ik: ga voort op onze weg.”

 

De opdrachtgever tot deze terreuraanslag was Abu Jihad, in totaal verantwoordelijk voor 125 doden bij terreuraanslag. In een programma voor kinderen is hij één van de zes Palestijnse ‘persoonlijkheden’ die als voorbeeld wordt gesteld voor Palestijnse kinderen, in een televisie-uitzending op 20 januari 2018:

“Deze prominente persoonlijkheden streden met hun pennen, penselen, woorden, wapens en kennis.

Laat hen altijd in onze herinnering blijven, om onze waardering te uiten en het voorbeeld van deze rolmodellen te volgen.”

 

Voor wie er nog aan twijfelt dat deze aanmoedigen tot terreuraanslagen afkomstig zijn van de leiding van de Palestijnse Autoriteit en islamitisch gemotiveerd, kan de televisie-uitzending van 5 januari 2018 van Mahmoud Al-Habbash dienen. Daarin zegt de adviseur Religieuze Zaken van de Palestijnse president Mahmoud Abbas en tevens de hoogste Palestijnse Sjaria-rechter:

“Deze natie zal ontwaken, met zijn geestelijkheid, met zijn religie, met zijn koran, met zijn traditie van haar profeet Mohammed.

Deze natie zal ontwaken en het kwaad [de Joden] verwijderen uit haar land.

Het zal zijn rechten op Jeruzalem en Palestina herwinnen.”

 

Mughrabi vermoorde kinderenDe door Dalal Mughrabi vermoorde kinderen

 


 

Uiteraard leest u meer over de oorzaak van terreur in de tweede druk van ‘150 Palestijnse fabels’, in fabel 110: Terreur.

150 Palestijnse fabelsHet boek ‘150 Palestijnse fabels’ kreeg al lovende recensies, wordt unaniem geprezen door lezers en is het bestverkopende boek over Israël op Bol.com.

De tweede druk van de Nederlandse editie en de net verschenen eerste druk van de Engelstalige editie zijn in Nederland met een kleine korting te bestellen bij Likoed Nederland, inclusief bezorgen:150 Palestinian Tales

Maak 19,50 over op NL10INGB0004356789 t.n.v. Likoed Nederland en stuur een mail naar info@likoed.nl om het verzendadres door te geven.

-- Reacties gesloten.