• Zaterdag, 23 November 2019
  • 25 Heshvan, 5780

Likoed Nederland

Kenmerkend: Palestijnen reageren met dreigementen en geweld

Donderdag, Januari 4, 2018 / Last Modified: Woensdag, Januari 10, 2018

Diverse uitzendingen van de Palestijnse leiders op televisie over de verhuizing van de Amerikaanse ambassade.

Fatah child twitter rock throwingOp de Twitter-account van Fatah – de zogenaamd gematigde partij van de zogenaamd gematigde Palestijnse president Mahmoud Abbas – wordt jonge kinderen aangemoedigd om met stenen te gooien. Afschuwelijk dat misbruiken van kleine kinderen.

Al tachtig jaar staan de Palestijnse Arabieren bekend om hun chantage en geweld.

Van vredeswil is daarentegen nog nooit iets gebleken; in deze 80 jaar wezen zij vrede op basis van de tweestatenoplossing af al 16 keer af.

En dan te bedenken dat het Amerikaanse Congres het besluit tot verplaatsing van de ambassade al 22 jaar geleden heeft genomen, maar dat dit steeds is uitgesteld door de Amerikaanse presidenten ‘om het vredesproces niet te dwarsbomen’.

Het heeft niets geholpen. Integendeel, dit pamperen zal de Palestijnen eerder gesterkt hebben in de gedachte dat zij op de oude voet konden doorgaan.

De reactie op de verhuizing van de Amerikaanse ambassade was dan ook volledig volgens het bekende Palestijnse script: dreigen met nog meer geweld en terreur, zelfs dat de hele wereld in brand zal boeten.
Hamas meldde daarbij (opnieuw) aan de Joden te willen uitroeien.

En daar waren er ook nog vele persoonlijke beledigingen van president Trump door Fatah. (zie onderstaande Twitter-berichten en een van de videoclips).

Het is dus terecht en verstandig dat de Amerikaanse president Trump de financiële steun opzegt, tot de Palestijnen wel vredeswil gaan tonen.

 

Trump irrelevant clown

Hieronder een aantal uitzendingen van de Palestijnse televisie die de chantage en geweldsoproepen laten zien:


Nieuwslezer op 2 december 2017:

“In een toespraak namens president Mahmoud Abbas en in zijn aanwezigheid, tijdens een ceremonie in het presidentiële hoofdkwartier in Ramallah voor de geboorte van de profeet, werd benadrukt dat het [Palestijnse] leiderschap nergens aan gebonden zal zijn als de Verenigde Staten Jeruzalem als de hoofdstad van Israël erkennen.”

De Palestijnse Opperste Sharia rechter Mahmoud Al-Habbash, tevens de adviseur van Mahmoud Abbas voor religieuze en islamitische zaken, in dezelfde uitzending:

“Elke verandering in de politieke realiteit van Jeruzalem betekent dat er helemaal geen overeenkomst meer zal zijn en dat er geen vredesproces meer zal zijn. De Arabische, de islamitische natie en wijzelf zullen nergens meer aan verplicht zijn. Wij zullen nergens aan verplicht zijn.
De hele wereld, Allah verhoede, is aansprakelijk en zal boeten voor elke dwaasheid, zoals deze met Jeruzalem.”

 

Diezelfde Palestijnse Opperste Sharia rechter Mahmoud Al-Habbash:

“Dit is een misdaad tegen de menselijkheid.
Tegen alle moslims en tegen alle christenen. ….
Deze misdaad die de Amerikaanse president heeft begaan, zal de poorten van de hel openen, zoals sjeik Al-Azhar zei – niet alleen in het oosten, maar zowel in het oosten als het westen. ….
Jeruzalem is van ons en niet van jullie. Het is al 5.000 jaar van ons en het zal van ons blijven totdat Allah de aarde zal erven en wie daar op zit.”

“De overwinning in Jeruzalem komt eraan, die komt eraan.
Jeruzalem is voor eeuwig Palestina
De onzin van de Amerikaanse president is niets waard. Ik herhaal dat – het is minder waard dan de urine van één kind in Jeruzalem.”

 

De tweede man van Fatah in Jeruzalem Shadi Mattour:

“De hele wereld zal getuige zijn van de ineenstorting van het vredesproces en van instabiliteit, en niet alleen in Palestina.
Gisteren zei Fatah in een verklaring dat dit een explosie in de hele wereld zal veroorzaken.”

 

Hamas leider Mahmoud Al-Zahhar:

“Uitroeiing zal niet alleen het lot zijn van de Joden, maar ook van hun helpers.
En van de mensen die hen vertrouwden, die met hen hebben samengewerkt en die hun groep en hun religie hebben verraden voor persoonlijke belangen. ….

Wij zullen geheel Palestina bevrijden [bedoeld wordt Israël].

Wij zullen jouw [Trump] ambassade sluiten en al jouw soort mensen deporteren.

De islamitische expansie zal verder gaan dan je verwacht – in het belang van de hele mensheid, over de hele wereld.”

 

Hitler trump


 

Uiteraard leest u meer over hoe de Palestijnse houding vrede onmogelijk maakt in de tweede druk van ‘150 Palestijnse fabels’, in fabel 134: Vrede.

150 Palestijnse fabels

Het boek ‘150 Palestijnse fabels’ kreeg al lovende recensies, wordt unaniem geprezen door lezers en is het bestverkopende boek over Israël op Bol.com.

De tweede druk van de Nederlandse editie en de net verschenen eerste druk van de Engelstalige editie zijn in Nederland met een kleine korting te bestellen bij Likoed Nederland, inclusief bezorgen:150 Palestinian Tales

Maak 19,50 over op NL10INGB0004356789 t.n.v. Likoed Nederland en stuur een mail naar info@likoed.nl om het verzendadres door te geven.

-- Reacties gesloten.