• Maandag, 14 Oktober 2019
  • 15 Tishri, 5780

Likoed Nederland

Saddam Hoessein geëerd met Palestijns monument

Maandag, Oktober 30, 2017 / Last Modified: Donderdag, November 2, 2017

Artikel in het kader van ‘ongehoord Palestijns nieuws’, gebaseerd op het CIDI, 29 oktober 2017.

Monument SaddamDe op de Westbank gelegen stad Qalqilya is een beeld rijker.
Ter ere van Saddam Hoessein is er een monument opgericht en een straat naar hem vernoemd.

Op het monument is aan beide kanten een afbeelding van oud-dictator Saddam Hoessein te zien. Aan de ene zijde salueert hij, aan de andere kant houdt hij een geweer in zijn hand. Aan weerszijden van hem zijn een Palestijnse en een Irakese vlag afgebeeld. Op het beeld valt onder andere te lezen:

“Saddam Hoessein, de leider van de martelaren van ons tijdperk”
“Arabisch Palestina vrij van de rivier tot aan de zee” [dit houdt dus de vernietiging van Israël in]

De burgemeester van de stad, Rafea Rawajbeh hield een toespraak tijdens de ceremonie. De burgemeester is van Fatah, van de Palestijnse president Abbas.
In zijn speech noemde hij Hoessein een:

“embleem van heldendom, originaliteit en trots, net als de martelaar Yasser Arafat”.

De huidige PA-president Mahmoud Abbas “treedt in de voetsporen van deze twee grote leiders”, aldus de burgemeester.

Het vereren van terroristen en andere massamoordenaars is gebruikelijk in de Palestijnse gebieden.
Pleinen en scholen worden vaak naar Palestijnse terroristen vernoemd en moeten zo als voorbeeld dienen voor de volgende generatie.

Dit terwijl Saddam Hoessein een nietsontziende dictator was die zijn eigen bevolking terroriseerde, een aantal oorlogen ontketende en massamoorden pleegde. Naar schatting vermoordde hij alleen al 200.000 Koerden.

De Palestijnse gewoonte om Arabische massamoordenaars te verheerlijken heeft trouwens het Nederlandse kabinet bereikt.
Zie de foto hieronder, uit de woonkamer van de nieuwe staatssecretaris Sigrid Kaag, die met een Palestijn uit de kliek van Arafat is getrouwd.

 

Familie KaagHet gezin Kaag, met een goede vriend en massamoordenaar. NB Het is zo onwaarschijnlijk dat iemand zo een foto in zijn woonkamer wil, dat mensen niet willen geloven dat deze echt is. Dat is hij wel: de foto komt uit de uitzending van ‘Tegenlicht’ van 13 december 2015 (minuut 13:57).

 


 

Uiteraard leest u meer over de verheerlijking van terroristen in de Palestijnse maatschappij in de tweede druk van ‘150 Palestijnse fabels’, in fabel 112: Terroristen.

150 Palestijnse fabelsHet boek ‘150 Palestijnse fabels’ kreeg al lovende recensies, wordt unaniem geprezen door lezers en is het bestverkopende boek over Israël op Bol.com.

De tweede druk van de Nederlandse editie en de net verschenen eerste druk van de Engelstalige editie zijn in Nederland met een kleine korting te bestellen bij Likoed Nederland, inclusief bezorgen:150 Palestinian Tales

Maak 19,50 over op NL10INGB0004356789 t.n.v. Likoed Nederland en stuur een mail naar info@likoed.nl om het verzendadres door te geven.

-- Reacties gesloten.