• Maandag, 14 Oktober 2019
  • 15 Tishri, 5780

Likoed Nederland

Linkse terrorist spreekt in Europees Parlement

Zondag, Oktober 8, 2017 / Last Modified: Zaterdag, November 25, 2017

Artikel van Likoed Nederland in het kader van ‘ongehoord nieuws’, 8 oktober 2017.

terrorist Europees parlementTerrorist krijgt staande ovatie in het Europees parlement.

Is links Europa dol op terroristen?

Het lijkt er wel op: een week geleden mocht de extreem-linkse Palestijnse terreurgroep Volksfront voor de Bevrijding van Palestina (PFLP) meedoen aan de Duitse parlementsverkiezingen, onder de vlag van een linkse Duitse partij.

En eveneens vorige week mocht een terrorist die lid is van diezelfde terreurorganisatie PFLP, Leila Khaled, in het Europees Parlement spreken. Na haar toespraak kreeg zij een daverende, twee minuten durende ovatie.
NB Eerder kreeg de Palestijnse president Abbas een staande ovatie in dat parlement, nadat hij de Middeleeuwse aantijging had herhaald dat Joden de bronnen vergiftigen.

De PFLP is recentelijk onder meer bekend van het afslachten van vier rabbijnen in een synagoge in Jeruzalem in 2014.
Khaled werd in linkse krijgen beroemd, en in rechtse kringen berucht, doordat ze samen met andere linkse terroristen in de jaren zeventig twee vliegtuigkapingen uitvoerde. Bij de tweede kaping probeerde zij het vliegtuig met een handgranaat op te blazen. Die ging gelukkig niet af, waarna zij overmeesterd kon worden.

Khaled heeft nooit afstand genomen van terreur in het algemeen of haar eigen terroristische verleden.
Sterker nog, zij stelt nog steeds dat Palestijnen alleen “met messen en wapens moeten onderhandelen”.
Deze aansporing tot terreur is altijd de boodschap die zij uitdraagt.

Niettemin was Khaled uitgenodigd als gastspreker bij een bijeenkomst over ‘The Role of Women in the Palestinian Popular Struggle’. Zij was uitgenodigd door de Ierse partij Sinn Fein, gelieerd aan terreurorganisatie IRA.
Sinn Fein maakt deel uit van de parlementaire groep GUE/NGL in het Europees Parlement, waar ook de Nederlandse Socialistische Partij en de Partij van de Dieren in zitten.

Zo promoten zij terreur, op het moment dat terreur ook Europa begint te overspoelen.

Haar toespraak tot het Europees Parlement zat ook nog eens vol antisemitische uitspraken, zoals:

“De Holocaust is alleen pijnlijk voor de Joden. Zij hebben de pijn gemonopoliseerd en hebben de rol van de slachtoffers gespeeld.
Denk je niet dat de Holocaust van Auschwitz vergelijkbaar is met de Holocaust in Gaza? ”

“[De zionistische beweging zegt dat zij] samenwerkt met alle kapitalisten in de wereld.
Zij zullen de komende 100 jaar de wereldeconomie kunnen domineren.”

Ook pleitte zij voor meer terreuraanslagen en grootschalige etnische zuiveringen van Joden.
Niettemin kreeg zij dus een daverend applaus van de linkse Europarlementariërs.

Een aanwijzing hoe rassenhaat, discriminatie en voorliefde voor geweld tegenwoordig juist bij links wortel heeft geschoten.

 


Hierboven: enkele fragmenten van het gebeuren.

 

Update 25 november 2017: Het Europees Parlement heeft de toegang verboden aan terroristen. Triest dat dit nodig was om de SP en de PvdD duidelijk te maken dat terroristen niet gefêteerd moeten worden, maar bestreden.

 


 

Uiteraard leest u meer over de houding van Europa in de tweede druk van ‘150 Palestijnse fabels’, in fabel 29: Europese Unie.

150 Palestijnse fabelsHet boek ‘150 Palestijnse fabels’ kreeg al lovende recensies, wordt unaniem geprezen door lezers en is het bestverkopende boek over Israël op Bol.com.

De tweede druk van de Nederlandse editie en de net verschenen eerste druk van de Engelstalige editie zijn in Nederland met een kleine korting te bestellen bij Likoed Nederland, inclusief bezorgen:150 Palestinian Tales
Maak 19,50 over op NL10INGB0004356789 t.n.v. Likoed Nederland en stuur een mail naar info@likoed.nl om het verzendadres door te geven.

-- Reacties gesloten.