• Maandag, 14 Oktober 2019
  • 15 Tishri, 5780

Likoed Nederland

Geen terroristenvereerder in het nieuwe kabinet

Dinsdag, Oktober 24, 2017 / Last Modified: Zaterdag, Januari 20, 2018

Persbericht van Likoed Nederland, 24 oktober 2017.

Sigrid Kaag

Sigrid Kaag (D66) is voorgesteld als nieuwe staatssecretaris van Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking.

Dat is om 7 redenen geen goed idee:

1. Zij beschaamde het vertrouwen van dit ministerie.
Zij vertrok eerder bij het Nederlandse ministerie van Buitenlandse Zaken nadat zij uit haar vertrouwensfunctie bij de afdeling ‘Politieke VN-zaken’ van dit ministerie was gezet.
Dat was omdat de leiding van BZ had ontdekt dat zij in het geheim met een vertrouweling van Yasser Arafat was getrouwd. Zij beschaamde dus het vertrouwen van dit ministerie en wist niet goed om te gaan met gevoelige informatie.
Dat alleen al maakt iemand ongeschikt als staatssecretaris op een ministerie waar uiterst vertrouwelijk met informatie moet worden omgegaan, denk aan de internationale samenwerking inzake terrorismebestrijding.

2. Haar persoonlijk leven is nauw verbonden met een terroristische organisatie.
Haar Palestijnse man, Anis al-Qaq, was namens de Palestijnse terreurorganisatie PLO ‘Onderminister van Planning’. Dat was in een tijd dat zijn baas Yasser Arafat opdrachten gaf om terreuraanslagen te plegen. Dat kan betekenen dat haar man persoonlijk de hand in terreur heeft gehad.

3. Zij heeft bewondering voor terroristen.
Sigrid Kaag heeft in haar woonkamer prominent een foto van Yasser Arafat (zie foto hieronder). Yasser Arafat geldt als “de vader van het moderne terrorisme”. Zijn hele leven heeft hij zich bezig gehouden met weerzinwekkende terreur. Duizenden onschuldige mensen zijn op bevel van Arafat vermoord. Niet alleen Joden en Israëli’s, maar ook vele Jordaniërs, Libanezen en Palestijnen – zowel politieke tegenstanders als Arabieren die wel in vrede met Israël wilden leven.

4. Zij heeft goede banden met terreurorganisaties.
Sigrid Kaag beroept zich in interviews geregeld op haar goede relatie met de sjiitische terreurorganisatie Hezbollah. Wie is daar nou trots op? Naast veel terreur in het Midden-Oosten pleegt Hezbollah ook terreur op Joden wereldwijd, zoals de aanslag op een Joods gemeenschapscentrum in Argentinië waarbij 85 onschuldige burgers gedood werden.

5. Pro-terreur.
Haar kinderen lijken pro-terreur te zijn opgevoed door hun ouders. Zo likete haar dochter Janna “Marwan Barghouti for president” op Twitter. Deze Marwan Barghouti is tot vijf keer levenslang veroordeeld wegens bewezen betrokkenheid bij drie terreuraanslagen waarbij vier Israëli’s en een Griekse monnik werden gedood. Maar vermoed wordt dat hij nog minstens 33 aanslagen met in totaal 21 doden georganiseerd heeft.

6. Zij is haatdragend naar een bevriende democratische natie.
De democratisch gekozen Israëlische premier Netanyahu noemde zij onder meer “een racistische demagoog” en “geen vertegenwoordiger van vredelievende Israëli’s”.
Zij werkte voor de UNWRA, de VN organisatie die alle Palestijnse nakomelingen van vluchtelingen opgesloten houdt in kampen. Dat zou nodig zijn, zo wordt hen wijs gemaakt, omdat zij daardoor ooit naar Israël zullen mogen verhuizen.
Daarom moeten zij – zelfs als zij in gebied wonen met Palestijns zelfbestuur, wat geldt voor de meerderheid – in afschuwelijk overbevolkte kampen blijven wonen. In deze kampen worden zij door de UNWRA opgevoed met antisemitisme, haat tegen Israël en verheerlijking van de jihad.

7. Zij heeft nauwelijks verbondenheid met Nederland of met het Nederlandse beleid.
Haar kinderen noemt zij ‘Palestijns’. Als haar kinderen Palestijns zijn en dus niet Nederlands, wat doet zij dan in een Nederlands kabinet?
Ook beleidsmatig gezien is Sigrid Kaag een heel merkwaardige keus voor een staatssecretaris. Sigrid Kaag herkent zich niet in Nederland, want zij constateert “dat Nederland gedurende mijn [tientallen jaren] afwezigheid nogal is veranderd”.
Zij vindt migratie “een verrijking voor de Nederlandse samenleving”. Zij is daarom tegen opvang in de regio, iets wat juist een speerpunt is van het buitenlandbeleid van het nieuwe kabinet.

Nederland staat de komende jaren voor grote uitdagingen, ook wat islamitische terreur betreft.
Het is van groot belang om ministers en staatssecretarissen benoemen die deze dreiging en de bestrijding daarvan serieus nemen.

Sigrid Kaag heeft laten zien dat zij hiervoor niet de meest aangewezen persoon is.
Formateur Mark Rutte (VVD) kan daarom beter op zoek gaan naar een meer geschikte persoon.

 

Familie KaagHet gezin Kaag op de foto met een goede vriend en massamoordenaar.

NB Het is zo onwaarschijnlijk dat iemand zo een foto in zijn woonkamer heeft, dat mensen niet willen geloven dat deze echt is. Dat is hij wel: deze foto komt uit de uitzending van ‘Tegenlicht’ van 13 december 2015 (minuut 13:57, hieronder).

foto Kaag 2

 

Update 29 oktober 2017: De NRC heeft een ‘weerlegging’ van dit persbericht gepubliceerd. Hierin wordt echter geen enkel van de bovenstaande zeven feiten weerlegd, maar wordt slechts daarom heen wat gepraat.
Het negeren van – voor Palestijnen negatieve – feiten is de laatste jaren het kenmerk van de NRC verslaggeving inzake Israël, zie het dossier NRC: Deze slijpsteen kan uw geest ernstige schade toebrengen.

Het NIW signaleert dat Sigrid Kaag een voorstander is van de anti-Israëlische boycotbeweging (BDS). Deze beweging wordt in steeds meer landen geheel – zoals Frankrijk, Engeland, Duitsland en de Verenigde Staten – geheel of gedeeltelijk verboden, van vanwege het racistische element daarin.
Dit kan dus als feit nr. 8 toegevoegd worden aan bovenstaand rijtje negatieve feiten.

Update 1 november 2017: Leon de Winter wijst er in De Telegraaf op dat de man van Sigrid Kaag acht jaar lang onderminister was van Jasser Arafat en daarna1 PLO-ambassadeur in Zwitserland – waar Arafat zijn door corruptie gevulde bankrekeningen aanhield:  hij moet dus “alles geweten hebben van Arafats corruptiecircus”.

Bij het Ministerie van Defensie kan iemand nog geen sergeant worden als de partner banden heeft met een terroristische organisatie. In antwoord op de vraag waarom dit wel kan bij het Ministerie van Buitenlandse Zaken, luidt het antwoord dat dit ministerie “andere veiligheidseisen hanteert”. Dat kan je wel zeggen.

 


 

Uiteraard leest u meer over hoe geweld- en terreur-verheerlijking centraal staan in de Palestijnse maatschappij in de tweede druk van ‘150 Palestijnse fabels’, in fabel 39: Geweld.

150 Palestijnse fabelsHet boek ‘150 Palestijnse fabels’ kreeg al lovende recensies, wordt unaniem geprezen door lezers en is het bestverkopende boek over Israël op Bol.com.

De tweede druk van de Nederlandse editie en de net verschenen eerste druk van de Engelstalige editie zijn in Nederland met een kleine korting te bestellen bij Likoed Nederland, inclusief bezorgen:150 Palestinian Tales

Maak 19,50 over op NL10INGB0004356789 t.n.v. Likoed Nederland en stuur een mail naar info@likoed.nl om het verzendadres door te geven.

-- Reacties gesloten.