• Zondag, 17 November 2019
  • 19 Heshvan, 5780

Likoed Nederland

Verenigde Naties: Palestijnse beweringen zijn leugens

Donderdag, September 7, 2017 / Last Modified: Dinsdag, Januari 2, 2018

Persbericht van Likoed Nederland, 7 september 2017.

victims SbarroDe slachtoffers van de aanslag op de Sbarro pizzeria in Jeruzalem, waaronder vijf leden van de Nederlandse familie Schijveschuurder. Ook hun moordenaars krijgen al vele jaren een riant salaris – mede dankzij Nederlandse ‘ontwikkelingshulp’.

De VN heeft verklaard dat de beweringen die door het officiële Palestijnse persbureau WAFA vorige week zijn gedaan – over het bezoek van de secretaris-generaal van de VN Antonio Guterres – zijn gelogen.

Het persbureau beweerde onder andere dat Guterres gezegd zou hebben: “Wij begrijpen het lijden van de Palestijnse gevangenen. We zullen samenwerken met de relevante partijen om een einde te maken aan hun lijden.”
Maar Antonio Guterres heeft niet gezegd dat hij veroordeelde Palestijnse terroristen vrij wil krijgen, hoe graag de Palestijnse leiders dat ook willen.

Verder stelden de Palestijnse media het voor dat de secretaris-generaal graag een ontmoeting wilde hebben met familieleden van Palestijnse terroristen die hun straf uitzitten in een Israëlische gevangenis.
Ook dat blijkt niet waar.
Een ontmoeting stond niet op het programma, maar werd door de Palestijnse Autoriteit onaangekondigd en met een vals voorwendsel geforceerd.

Vandaar dat de VN zich genoodzaakt voelde om te verklaren dat:

“Alle [door de Palestijnen] aan de secretaris-generaal toegeschreven citaten zijn verzonnen.”

Hopelijk dient dit als waarschuwing om Palestijnse beweringen altijd zeer grondig te verifiëren.

Deze leugens werden ingegeven omdat de internationale druk op de Palestijnen steeds verder wordt opgevoerd om de mega-salarissen aan Palestijnen die terreurdaden hebben gepleegd te staken. Inmiddels gaat de helft van de directe buitenlandse hulp aan de Palestijnen daar al naar toe.

Het dringt tot de wereld door dat er nooit vrede kan komen zolang één partij het geweld op de andere partij aanmoedigt en royaal beloont.

In de VS wordt vrijwel zeker wetgeving op dat gebied aangenomen. Het betreft de zogenoemde Taylor Force wet, genoemd naar een Amerikaanse toerist die in 2016 in Tel Aviv werd vermoord. De dader kwam ook om, maar zijn Palestijnse familie wordt maandelijks financieel beloond voor ‘zijn fantastische heldendaad’.
De nieuwe wet houdt in dat alle Amerikaanse hulp aan de Palestijnen zal stoppen als de absurde beloningen aan Palestijnse terroristen en hun families niet worden beëindigd.

In Nederland echter wil minister Koenders (PvdA) terreur nog niet ontmoedigen. In antwoord op Kamervragen vorige maand bevestigt hij wel dat “er veel steun is bij de Palestijnse politiek en samenleving” voor de gevangen zittende Palestijnse moordenaars en hun beloningen.
Je zou zeggen dat de logische boodschap van Nederland – net als van de VS – dan zou moeten zijn dat vrede onmogelijk gerealiseerd kan word als terroristen en terreur worden aangemoedigd.

Maar nee. Want, zo stelt minister Koenders, het korten van ‘ontwikkelingshulp’ aan de Palestijnen zou leiden tot “afnemende dienstverlening” aan de Palestijnen.
Een goede dienstverlening aan de Palestijnen is voor hem blijkbaar belangrijker dan het in leven laten van Israëli’s.

 


Uiteraard leest u meer de Palestijnse verheerlijking van terreur in de tweede druk van ‘150 Palestijnse fabels’, in fabel 112: Terroristen.

150 Palestijnse fabelsHet boek ‘150 Palestijnse fabels’ kreeg al lovende recensies, wordt unaniem geprezen door lezers en is het bestverkopende boek over Israël op Bol.com.

De tweede druk van de Nederlandse editie en de net verschenen eerste druk van de Engelstalige editie zijn in Nederland met een kleine korting te bestellen bij Likoed Nederland, inclusief bezorgen:150 Palestinian Tales

Maak 19,50 over op NL10INGB0004356789 t.n.v. Likoed Nederland en stuur een mail naar info@likoed.nl om het verzendadres door te geven.

-- Reacties gesloten.