• Woensdag, 19 Juni 2019
  • 16 Sivan, 5779

Likoed Nederland

Advies Kinderpostzegels 2017

Woensdag, September 27, 2017 / Last Modified: Dinsdag, Oktober 3, 2017

Artikel van Likoed Nederland, 27 september 2017.Indoctrinate children

Likoed Nederland wordt met het naderen van de nieuwe campagne van Kinderpostzegels weer veel gevraagd hoe het momenteel zit met de steun van deze organisatie aan diverse foute Palestijnse organisaties.

Iets waar wij de afgelopen drie jaar ook al veelvuldig aandacht voor vroegen.

Er waren hoopgevende tekenen: de liegende directeur  is er weg en ook het nooit antwoord gevende Hoofd Communicatie, die dus duidelijk moeite had met communiceren, is vertrokken.
Ook staat in het ‘meest recente’ jaarverslag 2015/2016: “We bouwen onze activiteiten in de Palestijnse Gebieden af.”

Zou er dan binnen Kinderpostzegels eindelijk die gewenste frisse wind zijn gaan waaien van eerlijkheid en openheid?

Helaas, dat nog niet.

Want er staat niet welke Palestijnse organisaties nog wel gesteund worden, onder welke voorwaarden en tot wanneer.
Er kan dus niet gecontroleerd worden of het niet weer ‘foute’ organisaties betreft: organisaties die direct dan wel indirect Palestijnse terreur aanmoedigen.

Uiteraard heeft Likoed Nederland dit aan Kinderpostzegels gevraagd, maar daar krijgen wij geen antwoord op.
Anderen die navraag hebben gedaan, krijgen nietszeggende antwoorden.

Kinderpostzegels begrijpt nog steeds niet dat zo’n houding van een goede doelen organisatie anno 2017 niet meer geaccepteerd wordt.

Zo ontstond drie weken geleden nog in pro-life kringen commotie omdat Kinderpostzegels abortus-organisaties zou steunen. Dat bleek een misverstand.
Echter, het misverstand kon ontstaan door het inmiddels bekende probleem van Kinderpostzegels: geen openheid over waar het geld dat zij van vele goedbedoelende burgers krijgen naartoe gaat.

Het is ongelooflijk dat een goede doelen organisatie niet wil zeggen waarvoor de kinderen in Nederland op pad worden gestuurd en wat zij met het (uw!) opgehaalde geld doen.

Dan zijn zij uw steun en geld niet waard.

Vandaar ons advies (nog steeds helaas): niet geven.
 


 

Onze eerdere artikelen over Kinderpostzegels:


 

Uiteraard leest u meer over Palestijns misbruik van ‘ontwikkelingshulp’ in de tweede druk van ‘150 Palestijnse fabels’, in fabel 88: Ontwikkelingshulp.

150 Palestijnse fabelsHet boek ‘150 Palestijnse fabels’ kreeg al lovende recensies, wordt unaniem geprezen door lezers en is het bestverkopende boek over Israël op Bol.com.

De tweede druk van de Nederlandse editie en de net verschenen eerste druk van de Engelstalige editie zijn in Nederland met een kleine korting te bestellen bij Likoed Nederland, inclusief bezorgen:150 Palestinian Tales

Maak 19,50 over op NL10INGB0004356789 t.n.v. Likoed Nederland en stuur een mail naar info@likoed.nl om het verzendadres door te geven.

-- Reacties gesloten.