• Zondag, 17 November 2019
  • 19 Heshvan, 5780

Likoed Nederland

Palestijnen herplaatsen monument voor kindermoordenaar

Zondag, Juli 9, 2017 / Last Modified: Zondag, Juli 16, 2017

Persbericht van Likoed Nederland, 9 juli 2017.

Jenin monumentHet nieuwe monument.

De Palestijnse Autoriteiten hebben op 6 juli een nieuw monument geplaatst voor Khaled Nazzal, verantwoordelijk voor de terreuraanslag waarbij 22 Israëlische schoolkinderen vermoord werden.

Om hem te eren werd vorige maand een monument geplaatst op een plein in de stad Jenin op de Westbank, waarbij het plein naar hem vernoemd werd.

Uiteraard was dat een klap in het gezicht van de families van de 22 vermoorde kinderen, waarop Israël besloot het monument te verwijderen.

De Palestijnen vonden dat onterecht. Fatah, de partij van de Palestijnse president Abbas, zette op hun officiële Facebook pagina:

“Het maakt niet uit hoeveel keer de bezetting het monument ter ere van de martelaar verwijdert – het is onze plicht om het te herbouwen.
Khaled Nazzal blijft in onze harten, in ons geheugen, in onze pleinen en in onze straten.
Het monument komt terug naar Jenin om te dienen als getuigenis van deze periode, van de geschiedenis, en naar deze speciale strijders.”

Ook op de officiële Palestijnse televisiezender (zie clip hieronder) werd de terreuraanslag op de school opnieuw geprezen.

Dit was de afschuwelijkste Palestijnse terreuraanslag uit de geschiedenis; bij de aanval op een school in Ma’alot (stadje in het noorden van Israël) werden 22 schoolkinderen en 4 leraren vermoord.

Het kinderbloedbad in Ma’alot is niet het enige waar Nazzal voor verantwoordelijk is. De leider van het ‘Democratische front voor de Bevrijding van Palestina’ heeft nog meer terreuraanvallen, gijzelingsacties en executies van Israëlische burgers op zijn naam staan.

De terroristenverering en het verheerlijken van het vermoorden van Israëlische kinderen blijken voor de Palestijnen belangrijker dan een nieuwe poging om vrede te bereiken. De Palestijnse president Mahmoud Abbas had de Amerikaanse president Trump verzekerd dat zij daarmee gestopt waren. Dat blijkt gelogen.
Een vredesproces is kansloos, als tegelijkertijd Palestijnse terreuraanslagen op Israëli’s gepropageerd blijven worden.

Ook de royale beloningen aan Palestijnse terroristen blijken trouwens doorbetaald te worden, ondanks internationale oproepen (ook van Nederland) om daarmee te stoppen.
Bij deze betalingen geldt: hoe meer Israëli’s vermoord, hoe hoger de maandelijkse beloning.

 

Hierboven: de Palestijnse televisie noemt de terroristen die 22 kinderen vermoorden “martelaren”.
Hieronder: kort filmpje over de terreuraanval.

 

Victims-of-MaalotDe in Ma’alot vermoorde kinderen.

 


 

Uiteraard leest u meer over de Palestijnse verering van terroristen in de tweede druk van ‘150 Palestijnse fabels’, in fabel 112: Terroristen.

150 Palestijnse fabelsHet boek ‘150 Palestijnse fabels’ kreeg al lovende recensies, wordt unaniem geprezen door lezers en is het bestverkopende boek over Israël op Bol.com.

De tweede druk van de Nederlandse editie en de net verschenen eerste druk van de Engelstalige editie zijn in Nederland met een kleine korting te bestellen bij Likoed Nederland, inclusief bezorgen:150 Palestinian Tales
Maak 19,50 over op NL10INGB0004356789 t.n.v. Likoed Nederland en stuur een mail naar info@likoed.nl om het verzendadres door te geven.

-- Reacties gesloten.