• Maandag, 14 Oktober 2019
  • 15 Tishri, 5780

Likoed Nederland

Palestijnse kindermoordenaar krijgt hoogste eer

Zondag, Juni 25, 2017 / Last Modified: Donderdag, Juni 29, 2017

Door CIDI, 25 juni 2017.

monument nazzalDe onthulling van het monument voor de kindermoordenaar

In 1974 werden onder leiding van de Palestijnse terrorist Khaled Nazzal op een school in het Israelische Ma’alot 22 kinderen en vier docenten vermoord.

Als dank voor deze “heldhaftige” daad heeft de Palestijnse Autoriteit afgelopen week een plein in Jenin naar hem vernoemd en een monument voor hem onthuld.

Het kinderbloedbad in Ma’alot is niet het enige waar Nazzal voor verantwoordelijk is. De leider van het ‘Democratische front voor de Bevrijding van Palestina’ heeft verschillende aanvallen, gijzelingsacties en executies van Israelische burgers op zijn naam staan.

Ter ere van deze “martelaar” is op 15 juni j.l. een plein in de Palestijnse stad Jenin naar de moordenaar vernoemd. Bij de ceremonie waren verschillende leiders en ambtenaren van de Palestijnse Autoriteit aanwezig. De plaatsvervangende burgemeester van Jenin zei in zijn toespraak dat het Palestijnse volk

“door zal gaan op het pad van de martelaren”.

De terroristenverering en haatzaaierij door de Palestijnse Autoriteit gaat dus gewoon door, ondanks nog recente oproepen door president Trump hiermee te stoppen.

Afgelopen week zijn de Amerikaanse gezant Jason Greenblatt en Trumps schoonzoon en adviseur Jared Kushner in de regio op bezoek om de vredesonderhandelingen weer te hervatten.

De Israëlische premier Netanyahu vraagt zich echter af of Abbas wel een geschikte vredespartner is gezien zijn martelarenverheerlijking. Netanyahu reageerde via Twitter (zie hieronder) op de Palestijnse terroristenverering:

“President Abbas vertelt de wereld dat hij Palestijnse kinderen vrede leert. Dat is een leugen.”

De Israelische premier maakte van de gelegenheid ook gebruik om Abbas wéér op te roepen te stoppen met het vergiftigen van de hoofden van de Palestijnse jeugd.

Het vernoemen van een plein naar een kindermoordenaar is het laatste voorbeeld van de giftige haatzaaierij.

Fatah, de partij van Abbas, heeft het feit veroordeeld dat Israël bij de recente aanslag in Jeruzalem de terroristen heeft neergeschoten. Dit is volgens de PA “een oorlogsmisdaad”. Bovendien had de PA de huizen van de families van de terroristen gedecoreerd met vlaggen.

De terroristenverheerlijking door de Palestijnse Autoriteit gaat dus gewoon door.

Victims-of-MaalotDe in Ma’alot vermoorde schoolkinderen.

 


Uiteraard leest u meer over hoe de Palestijnse maatschappij moordenaars enorm vereerd ‘150 Palestijnse fabels’, in fabel 112: Terroristen.

150 Palestijnse fabelsHet boek ‘150 Palestijnse fabels’ kreeg al lovende recensies, wordt unaniem geprezen door lezers en is het bestverkopende boek over Israël op Bol.com.

De tweede druk van de Nederlandse editie en de net verschenen eerste druk van de Engelstalige editie zijn in Nederland met een kleine korting te bestellen bij Likoed Nederland, inclusief bezorgen:150 Palestinian Tales

Maak 19,50 over op NL10INGB0004356789 t.n.v. Likoed Nederland en stuur een mail naar info@likoed.nl om het verzendadres door te geven.

-- Reacties gesloten.