• Maandag, 14 Oktober 2019
  • 15 Tishri, 5780

Likoed Nederland

Antisemitische ramadan preek – op de Tempelberg

Donderdag, Juni 29, 2017 / Last Modified: Woensdag, September 5, 2018

Preek in de Al-Aqsa op de Tempelberg, 30 mei 2017.

Van de politiek-correcte media krijgt u te horen dat het Arabisch-Israëlische conflict een gevolg is van onenigheid over grenzen – of zelfs van de bouw van wat huizen voor Joden.

De werkelijke oorzaak – al honderd jaar – krijgt u niet te horen: de afkeer van mensen van andere geloven in het algemeen en de Joden in het bijzonder.

Zelfs niet nu de afgelopen jaren steeds zichtbaar wordt dat die afkeer – en het daarmee gepaard gaande geweld – vrijwel het hele Midden-Oosten en Noord-Afrika te gronde richt.

Terwijl die haat toch niet moeilijk te vinden is, bijvoorbeeld in uitzendingen van de Palestijnse televisie en van de moskee op de Tempelberg.

Hierbij twee voorbeelden daarvan, waarbij blijkt dat die haat zelfs wordt uitgedragen op een islamitische ‘heilige plek’ (de Tempelberg waar de twee Joodse tempels hebben gestaan) ter gelegenheid van de islamitische ‘heilige maand’.

Het is onversneden Jodenhaat en de wens van een tweede Holocaust.

 

gather the jews

 

De Palestijnse islamitische prediker sjeik Muhammad ‘Ayed in een preek ter gelegenheid van de Ramadan:

“Luister naar wat een van de Joodse samenzweerders zei – een van de Wijzen van Zion, zijn naam van wie was Oscar Levy. In ‘de protocollen van de Wijzen van Zion’ (*) zei Oscar Levy, volgens de kaft van de tweede druk: ‘Wij, de Joden, zijn de heersers van de wereld. Niemand anders. Wij maken haar corrupt.’

Hij erkent dat zij de meesters van de wereld zijn en degenen die haar slecht maken. Hij zegt dat zij allemaal achter dit streven staan en er aan meewerken.

Zij zitten achter al het geweld in de wereld.
Zij veroorzaken alle doden, alle slachtpartijen.

Allah zegt over hen en over de meerdere goden dienende christenen: ‘De joden en de christenen zullen nooit tevreden zijn over jou, tenzij jij hun religie neemt’.”

 

(*) Antisemitische vervalsing van de Russische geheime dienst ten tijde van de Tsaren.

Uitzending van de Palestijnse televisiezender Adwa (onder controle van Fatah) op 29 februari 2017.

Presentator:

“Beste kijkers, onze vraag is vandaag: bent u optimistisch over de verkiezing van de Amerikaanse president Trump?”

Palestijnse vrouw:

“We stellen altijd onze hoop in Allah. Dit is het beloofde land. De Joden denken dat het aan hen is beloofd.
Maar wat hen werkelijk is beloofd, is dat zij [hier] verzameld worden, zodat zij door een goddelijk besluit uitgeroeid kunnen worden.”

 


Uiteraard leest u meer over hoe Jodenhaat dominant is bij het moslimfundamentalisme in het boek ‘150 Palestijnse fabels’, in fabel 79: Moslimfundamentalisme.

150 Palestijnse fabelsHet boek ‘150 Palestijnse fabels’ kreeg al lovende recensies, wordt unaniem geprezen door lezers en is het bestverkopende boek over Israël op Bol.com.

De tweede druk van de Nederlandse editie en de net verschenen eerste druk van de Engelstalige editie zijn in Nederland met een kleine korting te bestellen bij Likoed Nederland, inclusief bezorgen:150 Palestinian Tales

Maak 19,50 over op NL10INGB0004356789 t.n.v. Likoed Nederland en stuur een mail naar info@likoed.nl om het verzendadres door te geven.

-- Reacties gesloten.