• Woensdag, 18 September 2019
  • 18 Elul, 5779

Likoed Nederland

Abbas liegt weer – ook tegen Trump

Zondag, Mei 7, 2017 / Last Modified: Maandag, Januari 1, 2018

Israel Today, 7 mei 2017.

abbas heroHet heeft weinig mensen verbaasd, dat de eerste woorden uit de mond van de Palestijnse leider Mahmoud Abbas tijdens zijn ontmoeting met de Amerikaanse president Donald Trump regelrechte leugens waren.

Abbas beweerde:

“Meneer de President, ik bevestig u dat we onze jeugd, onze kinderen, onze kleinkinderen, opvoeden in een cultuur van vrede.
En we streven ernaar veiligheid te brengen, vrijheid en vrede voor onze kinderen om te leven zoals de andere kinderen op de wereld, samen met de Israëlische kinderen in vrede, vrijheid en veiligheid.”

De Israëlische premier Benjamin Netanyahu sloeg meteen terug. Tijdens een gezamenlijke persconferentie met de bezoekende Roemeense premier Sorin Grindeanu verklaarde Netanyahu:

“Ik heb president Abbas gisteren horen zeggen dat de Palestijnen hun kinderen vrede leren. Dat is helaas niet waar.

Ze noemen hun scholen naar de massamoordenaars van Israëli’s en zij betalen terroristen.”

Daarbij verwees Netanyahu naar het feit, dat de Palestijnse Autoriteit van Abbas de enorme hoeveelheden buitenlandse hulp die het ontvangt, gebruik voor grote toelagen aan Palestijnse terroristen die door Israël zijn gearresteerd. Abbas noemt ook regelmatig Palestijnse scholen, parken en zomerkampen naar de terroristen met het meeste bloed aan hun handen – degenen die de meeste Joden hebben kunnen doden.

Netanyahu ging niet eens in op wat de Palestijnse kinderen in hun scholen leren, waar leraren en tekstboeken de Joden als minder-humane, bloeddorstige monsters beschrijven.
En de ophitsing is nog erger in de naschoolse programma’s van de door de Palestijnse Autoriteit gecontroleerde televisie.

Het is een doodscultuur, zo heeft Hamas, de grootste partij in het Palestijnse parlement, trots erkende Hamas-parlementslid Fathi Hammad:

“Voor het Palestijnse volk is de dood een industrie geworden. De Palestijnen zeggen tegen de zionistische vijand: ‘Wij verlangen naar de dood, zoals u naar het leven verlangt’.”

Gelukkig was er een aanwijzing, dat Trump niet in Abbas’ leugens was getrapt.

Tegen de pers zei Trump, dat om vrede te bevorderen, het Palestijnse leiderschap moet ophouden met de ophitsing tegen Israël en de Joden:

“Er kan geen blijvende vrede zijn, tenzij de Palestijnse leiders zich eenstemmig uitspreken tegen ophitsing tot aanslagen – en tot geweld en haat. Er is zo’n haat.”

 

 

Een Amerikaanse website signaleerde de volgende ophitsing van de Palestijnse Autoriteit van Abbas, alleen al de laatste tien dagen voor het bezoek!

  • Held an event honoring a suicide bomber;
  • Described terrorists who murdered Israeli civilians as “symbols of our legitimate national struggle and the conscience of the Palestinian people”;
  • Promoted the dangerously false charge that Israel is threatening Islamic holy sites (“Judaization attacks” and “invasions of the Al-Aqsa Mosque”);
  • Honored a terrorist who shot six Israelis to death at a bat mitzvah in 2002;
  • Referred to Israel repeatedly, on official PA TV news, in PA newspapers and social media, and by the PA’s Grand Mufti, as “the areas occupied since 1948”;
  • Held a rally of schoolchildren glorifying terrorists imprisoned in Israeli jails;
  • Incited violence by claiming that “hundreds of extremist settlers” were “invading and desecrating” the Al-Aqsa Mosque;
  • Held a rally at a high school celebrating a terrorist who murdered an Israeli teenager.

 

 

Eerdere waanzinnige leugens van Abbas

 

 


 

Uiteraard leest u meer over de Palestijnse haatzaaien – in plaats van de ‘vredeseducatie’, waar zij zich in de vredesakkoorden toe verplicht hebben – in het boek ‘150 Palestijnse fabels’, in fabel 137: Vredeseducatie.

150 Palestijnse fabelsHet boek ‘150 Palestijnse fabels’ kreeg al lovende recensies, wordt unaniem geprezen door lezers en is het bestverkopende boek over Israël op Bol.com.

De tweede druk van de Nederlandse editie en de net verschenen eerste druk van de Engelstalige editie zijn in Nederland met een kleine korting te bestellen bij Likoed Nederland, inclusief bezorgen:150 Palestinian Tales

Maak 19,50 over op NL10INGB0004356789 t.n.v. Likoed Nederland en stuur een mail naar info@likoed.nl om het verzendadres door te geven.

-- Reacties gesloten.