• Maandag, 14 Oktober 2019
  • 15 Tishri, 5780

Likoed Nederland

“De Simpsons kunnen niet echt de toekomst voorspellen”

Woensdag, April 19, 2017 / Last Modified: Woensdag, December 26, 2018

De video is helaas niet meer beschikbaar.

De Palestijnse islamitische geestelijke sjeik Khaled Al-Maghrabi in een preek op de Al-Aksa moskee op de Tempelberg in Jeruzalem op 9 maart 2017.

In de Arabische wereld wemelt het van de meest onzinnige complottheorieën. Een belangrijke verklaring hiervan is, is dat moslims door veel van hun leiders wordt voorgehouden dat zij het beste geloof hebben.

Dan is het niet te begrijpen dat joden en christenen succesvoller zijn op elk gebied. De enige manier om dit te verklaren is dan dat die allerlei geheime samenzweringen hebben.

Dit wordt zoals uit dit filmpje blijkt ook uitgedragen door Palestijnse islamitische geestelijken en zelfs vanaf een van hun heilige plaatsen, de moskee op de Tempelberg in Jeruzalem.
Dan kan je doodleuk beweren dat Trump president is geworden – omdat de samenzweerders via een tekenfilm wilden laten zien dat zij de toekomst kunnen voorspellen!

Voor Westerlingen is de onzin nauwelijks te begrijpen, of voor te stellen dat iemand dit gelooft.
Toch is het belangrijk om hier kennis van te hebben, want alleen dan kun je inzien hoe verdraaid Palestijnen en andere Arabieren de werkelijkheid soms kunnen weergeven – en dat daarom beweringen altijd goed gecontroleerd moeten worden.

 

Simpsons future

 

 

De vertaling van de preek van de Palestijnse islamitische geestelijke sjeik Khaled Al-Maghrabi:

“Er is een tv-show genaamd ‘The Simpsons’ of ‘The Simpson Family’. Sommigen van jullie hebben er misschien van gehoord over het gezien.

‘De Simpson Familie’ is een tv-programma van de duivelaanbidders. Het wordt gemaakt door de duivelaanbidders.
In 2000 was er een aflevering van ‘The Simpsons’ – te zien op internet – waarin Trump president werd. Zoals wij weten, werd Trump president in 2017. Hoeveel jaren zijn er verstreken tussen 2000 en 2017? 17 jaar. Broeders, ik kan jullie een link naar de video sturen, als iemand dat wilt.

In de aflevering van ‘The Simpsons’ van 17 jaar geleden laten zien dat ze ons in de tekenfilm een scene zien waarin Trump president wordt. Trump gaat naar beneden op een roltrap, zoals je die ziet in winkelcentra, met twee bodyguards aan boven aan de roltrap om hem te beschermen. Om hem heen zijn mensen die borden ophouden om hem te feliciteren met zijn presidentsverkiezing. Trump houdt één van zijn handen omhoog en geeft een duim-omhoog gebaar met zijn andere hand. Ze laten ook zien dat een van de mensen die een bordje met steun voor Trump omhoog houdt en dit per ongeluk laat vallen.
Dit zat allemaal in de tekenfilm.
Vervolgens kregen wij de echte opname onder ogen van 17 jaar later, toen Trump werd gefilmd als Amerikaanse president. Hij daalt af met dezelfde roltrap.

Wanneer u de twee video’s bekijkt, ziet u dat de personages in de tekenfilm en de twee bodyguards op exact dezelfde plek staan. En je ziet de man die het bord op exact dezelfde manier laat vallen. De manier waarop Trump de roltrap afkomt en de bewegingen van zijn beide handen zijn identiek als in de tekenfilm van 17 jaar geleden en de manier waarop dit zich afspeelde 17 jaar later.

Broeders, wat is de bedoeling hiervan? Hun belangrijkste doel is om aan te tonen dat zij de toekomst kunnen voorspellen.

Maar broeders, ik zeg je dat dit niet waar is: “Niemand in de hemel of op aarde kent het onzichtbare, behalve Allah.” [uitspraak in de Koran]

Het is echter mogelijk dat zij het 17 jaar lang van plan waren en na een complot van 17 er uiteindelijk in slaagden om hun samenzwering te laten slagen. Al 17 jaar geleden lieten zij in de tekenfilm zien wat zij van plan waren om met hun complot te bereiken.
Toen dat lukte – wat zeiden zij tegen Trump? Ze zeiden: “Je moet exact dezelfde bewegingen maken en dezelfde mensen op dezelfde plaatsen zetten, zodat we een film kunnen maken die een exacte kopie is van het verleden. Zo werd het heden in overeenstemming gebracht met het verleden.

Zij geven Satan het nummer 9, de Antichrist het nummer 11 en zij geven onze Allah het getal 10, er tussen in. Zij slaan nummer 10 altijd over. Laat ik u, mijn broeders, eraan herinneren, zoals ik in vorige lessen heb gezegd, dat in Amerika, als je hulp nodig hebt – welk nummer bel je dan? 911. Zij zeggen: “Nine-1-1.”

Met andere woorden, u vraagt Satan en de Antichrist om hulp. Em wie sloeg u over? U sloeg Allah over. Dat is hun manier.

Als je de 5, 10, 20, 50 en 100 dollarbiljetten op een bepaalde manier vouwt – ik heb het over vijf verschillende soorten dollarbiljetten – zie je hoe de Twin Towers van het WTC worden vernietigd, net als in een tekenfilm.
Wat willen zij overbrengen aan de mensen?
‘Wij voorspelden de instorting van de Twin Towers van het WTC en daarom zijn wij in staat om ook andere dingen te voorspellen. Net zoals wij de verkiezing van Trump voorspelden, zijn we in staat om te voorspellen dat wij Allah zullen overwinnen.”

 


 

Andere zaken die een (Joods) complot zouden zijn:

 


 

Uiteraard leest u meer over de complottheorieën in het boek ‘150 Palestijnse fabels’, in fabel 19: Complottheorieën.

150 Palestijnse fabelsHet boek ‘150 Palestijnse fabels’ kreeg al lovende recensies, wordt unaniem geprezen door lezers en is het bestverkopende boek over Israël op Bol.com.

De tweede druk van de Nederlandse editie en de net verschenen eerste druk van de Engelstalige editie zijn in Nederland met een kleine korting te bestellen bij Likoed Nederland, inclusief bezorgen:150 Palestinian Tales

Maak 19,50 over op NL10INGB0004356789 t.n.v. Likoed Nederland en stuur een mail naar info@likoed.nl om het verzendadres door te geven.

-- Reacties gesloten.