• Dinsdag, 17 September 2019
  • 17 Elul, 5779

Likoed Nederland

Zelfbeschikkingsrecht zou niet alleen mogen gelden voor ‘Palestina’

Donderdag, Februari 16, 2017 / Last Modified: Maandag, Februari 20, 2017

Door professor Steven Plaut. Vertaling: Brabosh, 16 februari 2017.

koerdistan

Het lijkt erop dat heel wat Europese landen in een proces verkeren van “erkennen” van de “staat”  “Palestina.”

De vraag komt op wat de gepaste reactie van Israël zou moeten zijn op die eenzijdige acties van de Europeanen.

Hier is het plan:

Indien België “Palestina” erkent dan zou Israël de afscheidingsbewegingen moeten steunen van de Vlamingen, de Walen en van de Belgische Duitsers en officieel het recht van elke groep moeten erkennen om hun eigen staat te stichten. Want nadat Duitsland WO I had verloren, werd Duits duizend jaar oud [!] grondgebied door België bezet en in 1920 geannexeerd.

Indien Denemarken “Palestina” erkent dan zou Israël de afscheidingsbeweging van de Faroer moeten erkennen en officieel het recht erkennen van de Faroer Eilanden om een onafhankelijke staat te zijn.

Indien Duitsland “Palestina” erkent dan zou Israël de separatistische bewegingen moeten erkennen van de Bavarianen (Beieren), de Oost-Friezen, de Franken, de Lusatianen en het volk Sleeswijk-Holstein en Israël zou officieel hun recht moeten erkennen om een eigen staat te stichten.

Indien Finland “Palestina” erkent dan zou Israël de afscheidingsbeweging moeten erkennen van de Åland Eilanden en officieel hun recht moeten erkennen om een eigen staat op te richten.

Indien Frankrijk “Palestina” erkent zou Israël vervolgens de separatistische bewegingen moeten erkennen van de Basken in Frankrijk, van de Bretoenen (Bretagne), van Noord-Catalonië, van Savoye, van Occitanië en natuurlijk van Corsica. Israël zou hen officieel het recht moeten geven om elk hun eigen staat op te richten en ze royaal bewapenen.

Indien Italië “Palestina” erkent dan zou Israël de separatistische bewegingen moeten erkennen van de Sardiniërs, de Zuid-Tirolen en het volk van Lombardije en hen officieel het recht moeten toekennen om een eigen staat op te richten.

Indien Nederland “Palestina” erkent dan het de separatistische bewegingen van de Friezen (Friesland) en de moeten erkennen en hen officieel het recht gunnen op een eigen staat.

Indien Rusland “Palestina” erkent dan zou Israël de ellenlange lijst van separatistische bewegingen in Rusland moeten erkennen en de rechten moeten erkennen van al deze al eeuwenlang naar soevereiniteit hunkerende volkeren om een eigen staat te stichten.

Als Spanje “Palestina” erkent moet Israël vervolgens de separatistische bewegingen erkennen van de Basken, de Catalanen, de Andalusiërs, de Aragonezen, de Asturianen, de eilandbewoners van de Balearen, de Cantabriërs, de Leonese, de Galiciërs en de Portugezen die in Spanje wonen. Israël moet officieel het recht van elke groep erkennen op een eigen staat.

Indien Turkije “Palestina” erkent dan zou Israël al de separatistische bewegingen in Turkije moeten erkennen met eerst en vooral de Koerden officieel het recht moeten erkennen om hun eigen staten op te richten en hen tot de tanden toe te bewapenen.

Indien het Verenigd Koninkrijk “Palestina” erkent, dan zou Israël al de separatistische bewegingen moeten erkennen van de Schotten, het volk van Wales, het eiland Man, van Cornwall, van Ulster (Noord-Ierland), de Shetland Eilanden, de Orkney Eilanden en Buiten Hibriden en hen officieel het recht moeten erkennen om hun eigen staten te stichten.

Als Zweden “Palestina” erkent zou Israël vervolgens de separatistische bewegingen moeten erkennen van de Scanians (Skåneland) en hun officieel het recht moeten geven om hun eigen staat te stichten.

Indien Zwitserland “Palestina” erkent dan zou Israël aansluitend de separatistische bewegingen moeten erkennen van de Genevers, de Jurassiers en van het volk in het kanton Ticino (Lega dei Ticinese) en hun officieel het recht moeten geven om hun eigen staten op te richten.

 

KolonienEen aantal Europese kolonies.

 

Uiteraard leest u over de uitvinding van het Palestijnse volk in de tweede druk van ‘150 Palestijnse fabels’, in fabel 101: Palestijns volk.

150 Palestijnse fabelsHet boek ‘150 Palestijnse fabels’ kreeg al lovende recensies, wordt unaniem geprezen door lezers en is het bestverkopende boek over Israël op Bol.com.

De tweede druk van de Nederlandse editie en de net verschenen eerste druk van de Engelstalige editie zijn in Nederland met een kleine korting te bestellen bij Likoed Nederland, inclusief bezorgen:150 Palestinian Tales
Maak 19,50 over op NL10INGB0004356789 t.n.v. Likoed Nederland en stuur een mail naar info@likoed.nl om het verzendadres door te geven.

-- Reacties gesloten.