• Zaterdag, 24 Augustus 2019
  • 23 Av, 5779

Likoed Nederland

Hamas preekt uitroeiing Joden

Woensdag, Februari 8, 2017 / Last Modified: Woensdag, December 27, 2017

Vrijdagse preek van het Hamas parlementslid Marwan Abu Ras, uitgezonden op Al-Aqsa TV (Hamas, Gaza) uitgezonden op 7 januari 2017.

Is vrede en de tweestatenoplossing voor het grijpen? Dat herhalen politiek-correcte media en politici steeds weer; het probleem zou slechts zijn dat Israël dwars ligt .

Maar niemand kan vertellen hoe vrede met Hamas eruit zou kunnen zien, de terreurorganisatie waar de meerderheid van de Palestijnen op stemde en nu weer op zou stemmen.

Want Hamas heeft in haar antisemitische Handvest staan dat de Joden moeten worden uitgeroeid.

En voor wie denkt dat dit een ‘dode letter’ is, moet deze preek beluisteren.
Uitroeiing van de Joden, dat is wat Hamas nog steeds en keer op keer uitdraagt.

Maar van de media zult u dit nooit horen, die proberen krampachtig de fabel overeind te houden dat het echte probleem van het Midden-Oosten zou zijn dat er ook huizen voor Joden worden gebouwd.

Zij volgen de Arabisch-islamitische fantasie dat dit erger zou zijn dan het streven naar uitroeiing van de Joden.

 

destroy criminal jews
Vrijdagse preek van het Hamas parlementslid Marwan Abu Ras op 7 januari 2017:
“Wie zijn dat [Joden]? Zij zijn de gemeenste mensen, het gemeenste volk.
Zij hebben de slechtste morele waarden die de mensheid kent.

Wanneer een profeet hen iets vertelde dan hen aansprak, volgden zij hem. Maar als een profeet hen tegengesprak, zelfs over iets onbelangrijks, noemden zij hem een leugenaar of vermoorden hem.

Zij hebben nooit anders gehandeld, omdat hun morele waarden worden gedreven door bedrog en verraad. Zij geven niet om morele waarden, om eerlijkheid of eer. Ze hebben de betekenis van eer niet. Weet u wie de Joden werven voor hun leger – een leger dat binnenkort zal worden verslagen, als Allah het wil? Zij werven prostituees om Arabieren in hun val te lokken, in de valkuilen van hun inlichtingendiensten.
Dus als ze meisjes gebruiken om mensen in hun klauwen te krijgen, wat hebben zij dan voor morele waarden?

Zij waren de eersten die aan woeker deden, de eersten die smerige pornografische films en websites maakten. Zij leiden de boel in de verspreiding van drugs en alcohol.
Weet je wat er heel veel binnenkomt in Gaza, met de zegen van de vijand? Dat zijn drugs. Alleen maar drugs. Op de tweede plaats staat tabak. Degenen die drugs of tabak naar Gaza willen smokkelen kunnen dat rustig doen. Maar bruikbare goederen naar Gaza smokkelen? Dat is verboden.

O misdadige Joden, Allah beschreef jullie kenmerken voor ons. Jullie kunnen niet op ons land blijven.
Wij zullen nooit een centimeter van ons land afstaan.

Mijn boodschap aan onze islamitische natie is als volgt: bezin jezelf. Besef dat deze vijand jouw vijand is, net zoals het onze vijand is. Ik snap niet wat er door de hoofden van deze Arabieren gaat.
De vijand verklaart zelf dat – onder het mom van toerisme – het met aids besmette meisjes ontucht laat plegen met moslimjongeren.
De bedoeling is om ontucht en AIDS te verspreiden onder moslimjongeren.

Mijn broeders, heb geduld. De overwinning is nabij, als Allah het wil.
Hun land staat op het punt te verdwijnen.

Wij weten niet precies hoe dit zal gebeuren, maar we weten wat onze Allah en onze profeet ons hebben verteld.
De tijd van wonderen is bijna aangebroken. Sommige wonderen zijn al gebeurd.

Wij willen de stenen en bomen horen roepen naar de moslims: ‘O moslim, o dienaar van Allah, er is een Jood achter mij, kom om hem te doden!’ [uitspraak toegeschreven aan Mohammed]
De enige uitzondering zal de Gharqad boom zijn, want dat is een boom van de Joden.

Mijn broeders, besef dat mensen, stenen en bomen allemaal een hekel aan hen hebben.
Iedereen op aarde heeft een hekel aan dit smerige volk, een volk dat niet tot de mensheid behoort. Dit feit wordt ons verhelderd door de Koran en de soenna.

O Allah, vernietig die misdadige Joden en degenen die hen helpen en ondersteunen, alsmede degenen die doen aan coördinatie van hun veiligheid [hiermee wordt concurrent Fatah bedoeld].

O Allah, sla hen neer met een daverende slag, want zij zijn geen partij voor u.
Rammel hun samenleving door elkaar en laat die ten onder gaan.
O Allah, verdrijf hen uit onze landen, onderwerpen en vernederd!
O Allah, stel ons in staat om hen te doden!”

 


 

Uiteraard leest u meer over de rol van de Jodenhaat in het moslimfundamentalisme in de tweede druk van het succesvolle ‘150 Palestijnse fabels’, in fabel 79: Moslimfundamentalisme.

150 Palestijnse fabelsHet boek ‘150 Palestijnse fabels’ kreeg al lovende recensies, wordt unaniem geprezen door lezers en is het bestverkopende boek over Israël op Bol.com.

De tweede druk van de Nederlandse editie en de net verschenen eerste druk van de Engelstalige editie zijn in Nederland met een kleine korting te bestellen bij Likoed Nederland, inclusief bezorgen:150 Palestinian Tales
Maak 19,50 over op NL10INGB0004356789 t.n.v. Likoed Nederland en stuur een mail naar info@likoed.nl om het verzendadres door te geven.

-- Reacties gesloten.