• Donderdag, 17 Oktober 2019
  • 18 Tishri, 5780

Likoed Nederland

“Europeanen vluchten voor ijstijd”

Zondag, Februari 12, 2017 / Last Modified: Woensdag, December 27, 2017

Uitzendingen van de Arabische televisie. Vertaling: Likoed Nederland, 12 februari 2017.

U dacht dat Europeanen zich zorgen maken over de opwarming van de aarde?

Volgens de Jeminitische islamitische geestelijke is dat niet zo.

In werkelijkheid maakt u zich druk over de nieuwe ijstijd, die in 2014 begonnen is!

En daarom wilt u de Arabische landen veroveren, want daar blijft het lekker warm.

De islamitische geestelijke weet dat omdat hij een documentaire over vogeltrek heeft gezien.
En de kijkers van Jeminitische televisie ‘weten’ dit nu ook. Zie bovenstaande uitzending.

In een andere televisie-uitzending (van de Palestijnse televisiezender van Hamas in Gaza) verklaart een professor van de universiteit van Cairo dat de wereld haar beschaving aan de islam te danken heeft.

Dit soort idiote nonsens wordt dus door de Arabische elite verkondigd.
De Israëlische premier Netanjahoe zei het al, dat rationaliteit in de regio soms ver te zoeken is: “Wij moeten het in dit gebied opnemen tegen middeleeuwse opvattingen.”

Deze “lessen” van een Arabische islamitische geestelijke en een professor laten weer eens zien hoe waar dat is.

 

IJstijd

De vertaling van de uitzending van de islamitische geestelijke:

Sjeik Abd Al-Majid Al-Zindani: “Ik ga over iets vertellen waar ik veel van weet.

Europa en de VS zijn bang. Hun wetenschappelijke instituten spreken hierover.

Deze week keek ik naar een film over de vogeltrek.

Volgens deze film zijn er vogels die nu migreren vanuit Europa naar de Arabische wereld en vanuit de Verenigde Staten, Zuid-Amerika en Rusland naar landen in het zuiden. Zij zeggen dat dit een waarschuwing is. Zij zeggen dat dit het werk van de natuur is, maar wie heeft deze trekvogels geschapen? Wie heeft ze geleid zo te migreren?

Zij zeggen dat deze vogels laten zien dat deze landen onbewoonbaar zullen worden over 15-20 jaar.

Waar zal de bevolking van deze landen naar toe gaan? Zij zullen naar ons toe komen en denk je dat zij om toestemming daarvoor zullen vragen?”

Presentator: “Maar sjeik, denk je dat in 15 jaar het klimaat zo zal veranderen, of zal het langer duren?”

Sjeik Abd Al-Majid Al-Zindani: “Klimaatverandering wordt al 500 jaar onderzocht – voor het eerst in Europa dan in Amerika en in Australië. Zij waren het oneens over wanneer dit zal beginnen. Er waren verschillende benaderingen en serieus debat tot 2000. Toen werd het gat tussen de ramingen van de verschillende wetenschappers kleiner.

Die werden steeds smaller tot 2013 toen alle wetenschappers, wetenschappelijke instituten en leiders het eens waren dat de volgende ijstijd in 2014 zou beginnen.

En inderdaad, die begon in 2014.

Zij hebben dit aangekondigd en het is begonnen. Moet dit ons niet motiveren om na te denken en om een overeenkomst met ze te sluiten? Wij willen niet dat zij sterven. Onze mensen willen het welzijn van de hele wereld. Wij zijn bereid om overeenstemming te bereiken over deze problemen over hoe juist te handelen. Maar dit mag niet door middel van militaire bezetting.

Zij hebben plannen gepubliceerd dat de militaire bezetting in 2015 zal beginnen. Dat is wat wij nu zien.”

Het interview met professor El-Sergany van de Universiteit van Cairo:

Interviewer: “Het opkomen van de islam betekende een nieuw begin voor de hele wereld, in termen van vooruitgang, ontwikkeling en welvaart. Islam sleurde het Arabische schiereiland en de wereld in het algemeen uit de klauwen van de duisternis en onwetendheid – en brachten die van de duisternis naar het licht.

Hoe is de islam er in geslaagd dit te doen? Wat zorgde ervoor dat de Islam haar beschaving en licht overal kon verspreiden?”

Ragheb Sergany: “In de naam van Allah, zegen op Zijn Boodschapper. Wie de geschiedenis van de islamitische natie en de opkomst van de beschaving bestudeert, kan niet anders dan pauze nemen en versteld staan, met de vraag hoe dit heeft kunnen gebeuren.

Het is inderdaad verbazingwekkend dat de islamitische natie op deze manier zich heeft ontwikkeld in een korte periode. Dit heeft tot vragen geleid bij alle commentatoren. Elke niet-moslim, zowel in het Westen als het Oosten, die de islamitische beschaving bestudeert kan niet anders dan versteld staan. Zij hebben allen gezegd dat dit was een verbazingwekkend, onnatuurlijk fenomeen betreft.

Europa maakte alleen via de moslims kennis met de wetenschap. Het werd uitsluitend bekend met morele waarden via de moslims.

Zelfs haar kennismaking met hygiëne was door moslims. In Europa wasten mensen zich maar twee keer per jaar.”

Interviewer: “Tweemaal per jaar.”

Ragheb Sergany: “Zij hadden twee feestdagen per jaar, waarop zij zich wasten. Bovendien geloofden zij dat het vuil op hun lichaam een zegen was, die de Satan op afstand zou houden.”

Interviewer: “Dat werd geloofd?”

Ragheb Sergany: “Ja, kijk naar de laagheid van de menselijke natuur. Dit was wijd verspreid in Europa. Het waren de moslims die het begrip van netheid naar Europa brachten. Toen de Europeanen in contact kwamen met de moslims in Andalusië [Spanje], zagen zij dat de moslims vijf keer per dag een wassing uitvoeren en dat zij daar verschillende soorten van hebben.

Zelfs schone straten en schone kleren waren dingen die centraal in de islam zijn en de Europeanen daardoor geleerd hebben.
Wanneer u tegenwoordig een reis naar Europa maakt, naar de regio’s die bewoond werden door moslims – het zuiden van Spanje, Zuid-Frankrijk en Sicilië, zie je dat de zorg voor hygiëne er groter is dan elders in Europa. In hotels en woningen in deze regio’s is er een bidet naast het toilet, om jezelf te reinigen met water.

In de rest van Europa veeg je uzelf schoon met papier na toiletbezoek. Zij maken geen gebruik van water. Op plaatsen waar moslims woonden, al zijn die nu puur Europees, gebruiken zij nog steeds water, omdat zij zich realiseerden dat dit schoner is. Zij namen dit over van de moslims. Deze mentaliteit heeft zich verspreid over de hele wereld.

Zij namen de wetenschap van de moslims over, maar ook moreel gedrag, familie-waarden, sociale waarden en de omgang met niet-moslims.

Deze morele code, die gebruik was in de islamitische natie, is later verspreid over de hele wereld.

Daarom is de bewering van Gustave Le Bon dat Europa zijn beschaving te danken heeft aan de moslims geen verrassing. Hetzelfde kan gezegd worden over de hele wereld.”

 

Andere zaken die een (Joods) complot zouden zijn:


 

Uiteraard leest u meer over de vele complottheorieën van het Midden-Oosten in de tweede druk van ‘150 Palestijnse fabels’, in fabel 19: Complottheorieën.

150 Palestijnse fabelsHet boek ‘150 Palestijnse fabels’ kreeg al lovende recensies, wordt unaniem geprezen door lezers en is het bestverkopende boek over Israël op Bol.com.

De tweede druk van de Nederlandse editie en de net verschenen eerste druk van de Engelstalige editie zijn in Nederland met een kleine korting te bestellen bij Likoed Nederland, inclusief bezorgen:150 Palestinian Tales
Maak 19,50 over op NL10INGB0004356789 t.n.v. Likoed Nederland en stuur een mail naar info@likoed.nl om het verzendadres door te geven.

-- Reacties gesloten.