• Vrijdag, 20 September 2019
  • 20 Elul, 5779

Likoed Nederland

De invloed van het nazisme op het Midden-Oosten

Woensdag, Februari 22, 2017 / Last Modified: Zondag, Februari 26, 2017

Oproep tot crowd funding, 22 februari 2017.

Nazis islamists
Het nazisme heeft een grote invloed gehad op het Midden Oosten.

In kort bestek kunt u dat lezen in artikelen op deze website:

Toch is dit veel te weinig bekend.

Daarom is het te prijzen dat twee vrijwilligers geheel belangeloos een essentieel, wetenschappelijke studie hierover in het Nederlands willen vertalen: ‘Nazis, islamists and the making of the modern Middle East’.

Hieronder hun oproep tot een bijdrage:

“Uitgeverij De Blauwe Tijger is bereid om de uitgave te verzorgen. Een van de auteurs, Wolfgang G. Schwanitz ( de andere auteur, Barry Rubin, is overleden), heeft zijn akkoord gegeven om dit boek in het Nederlands uit te geven.

Wij zijn een crowd-funding gestart om de kosten te dragen voor het kopen van de rechten en misschien een kleine bijdrage te kunnen leveren aan het werk van de vertalers. De rechten bedragen ongeveer € 1000.- Dus als we iets meer ophalen, dan kunnen we die vertalers ook tegemoetkomen voor al hun werk.

Iedere bijdrage is welkom en word zeer gewaardeerd. Met uw bijdrage vereeuwigt u een stukje WOII-geschiedenis in de Nederlandse taal. Met uw bijdrage vereeuwigen wij een stukje islamitische-nazi geschiedenis, opdat we nooit vergeten ….

U kunt uw geld storten op rekeningnummer NL62SNSB0913881147  van J. Molleman onder vermelding van BOEK.”

NB Likoed is niet betrokken bij dit project maar vindt het wel heel waardevol, vandaar deze oproep tot ondersteuning.

 

nazi palestine

 


 

Uiteraard leest u ook over de relatie tussen islamisme en nazisme in de tweede druk van ‘150 Palestijnse fabels’, in fabel 82: Nazisme.

150 Palestijnse fabelsHet boek ‘150 Palestijnse fabels’ kreeg al lovende recensies, wordt unaniem geprezen door lezers en is het bestverkopende boek over Israël op Bol.com.

De tweede druk van de Nederlandse editie en de net verschenen eerste druk van de Engelstalige editie zijn in Nederland met een kleine korting te bestellen bij Likoed Nederland, inclusief bezorgen:150 Palestinian Tales
Maak 19,50 over op NL10INGB0004356789 t.n.v. Likoed Nederland en stuur een mail naar info@likoed.nl om het verzendadres door te geven.

-- Reacties gesloten.