• Donderdag, 14 November 2019
  • 16 Heshvan, 5780

Likoed Nederland

Video weerlegt leugen van regering Obama

Zondag, Januari 15, 2017 / Last Modified: Donderdag, Januari 19, 2017

Video van Ami Horowitz, tekst van Brabosh, 15 januari 2017.

De Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken John Kerry verklaarde op 28 december 2016 in Washington D.C.:

“Palestijnen proberen fundamentele vrijheid en waardigheid te krijgen tijdens een bezetting.
Ze worden in hun dagelijkse bewegingen beperkt door een net van checkpoints en kunnen niet in of uit de Westelijke Jordaanoever te reizen zonder een vergunning van de Israëli’s.”

Ami Horowitz reisde door de Palestijnse autonome gebieden in Judea & Samaria om te kijken of de beweringen van John Kerry waarheid bevatten, met name dat de Israëliërs de bewegingsvrijheid van de Palestijnen beperken.

Met een Palestijnse chauffeur en een Palestijnse auto met Palestijnse nummerplaten trok Ami de baan op en legt hij volkomen ongehinderd honderden kilometers af doorheen de Palestijnse gebieden.
Er zijn bijna geen wegversperringen meer en die er nog wel zijn leiden nauwelijks tot oponthoud.
Ook de vroeger beruchte controlepost van Qhalandia steekt hij meermaals over in beide richtingen.

Aan die controlepost worden auto’s wel voortdurend bestookt met grote stenen door Palestijnse jongeren.

Een onthullend verslag. En wat blijkt?

De regering Obama bij monde van de minister van Buitenlandse Zaken John Kerry liegt. Maar dat had u wel kunnen vermoeden.

 


checkpoint apartheid
Uiteraard leest u meer over dat er bijna geen wegversperringen meer zijn in de tweede druk van ‘150 Palestijnse fabels’, in fabel 140: Wegversperringen.

150 Palestijnse fabelsHet boek ‘150 Palestijnse fabels’ kreeg al lovende recensies, wordt unaniem geprezen door lezers en is het bestverkopende boek over Israël op Bol.com.

De tweede druk van de Nederlandse editie en de net verschenen eerste druk van de Engelstalige editie zijn in Nederland met een kleine korting te bestellen bij Likoed Nederland, inclusief bezorgen:150 Palestinian Tales
Maak 19,50 over op NL10INGB0004356789 t.n.v. Likoed Nederland en stuur een mail naar info@likoed.nl om het verzendadres door te geven.

-- Reacties gesloten.