• Woensdag, 19 Juni 2019
  • 16 Sivan, 5779

Likoed Nederland

Egyptenaren ontdekten Amerika en Irakezen de ruimtevaart

Maandag, November 21, 2016 / Last Modified: Maandag, Januari 1, 2018

Clips van de Arabische televisie, 10 juni en 30 september 2016. Vertaling: Likoed Nederland, 21 november 2016.

Zoals professor Afshin Ellian zegt, horen fabels bij het Midden-Oosten:

“Ik had altijd verwacht dat mensen die Kant lezen en Hegel en Shakespeare, die goed zijn opgeleid in Europa en Noord-Amerika dat die verstandiger zouden zijn dan die in het Midden-Oosten.
Dat die niet door fabeltjes zouden worden opgevoed. Maar dat is helaas niet zo.”

Toch zijn er zo veel mensen die Palestijnse fabels geloven, dat Likoed er 150 met hun weerlegging heeft gebundeld.

Hierbij twee televisie-uitzendingen om te laten zien hoe ver de Arabische fantasiecultuur gaat, wat voor onzin er allemaal geloofd wordt omdat zelfs ministers en wetenschappers die uitdragen.

Het is een waarschuwing om wat minder snel Arabische beweringen voor zoete koek aan te nemen.

 

egyptians america

 

De Egyptische historicus Ahmad Sarhan in een uitzending op Assema TV op 10 juni 2015:

“We zijn allemaal bekend met het verhaal van Christopher Columbus, die Noord- en Zuid-Amerika ontdekte. Hij was naar het westen gevaren, rond de wereld, totdat hij Amerika bereikte.
Bij zijn terugkeer, toen hij werd geëerd door de koning, zei hij: ‘Ik ben nu van plan om de Amerika’s vanuit het oosten te ontdekken.’ Toen is hij naar het oosten gevaren, naar de overkant van de Atlantische Oceaan, naar de eilanden van Granada. Toen hij daar aankwam, dacht hij dat hij India bereikt had. Zijn oorspronkelijke doel was India te ontdekken. Hij zag mensen met een donkere huidskleur, die hun gezichten beschilderden, dus hij noemde ze ‘Indianen’. Zij waren de inheemse bevolking van Amerika.

Er is onderzoek dat mijn film ondersteunt. Toen ik mijn film op festivals in het buitenland liet zien, zei een Engelse wetenschapper mij: Laten wíj dit wetenschappelijk bewijzen. Dus zij heeft monsters genomen van de hedendaagse Indianen en ging de hele wereld over om genetische monsters te nemen van elk ras en volk.

Zij ontdekte dat de genen van de indianen voor 95% overeen komen met de mensen in het zuiden van Opper-Egypte.

Columbus was een Ier.

Na zijn reis naar Amerika, gingen zij zware criminelen die ter dood veroordeeld waren naar Amerika sturen. Hen werd gezegd om af te rekenen met de indianen en het land te ontruimen. In ruil daarvoor werd hun straf kwijt gescholden. Deze mensen gingen oorlog voeren tegen de indianen, zoals wij dat zien in cowboy films. Zij namen het land in en vonden schatten. Het land was nog ongerept en had goud. Wij hebben allemaal het verhaal van dat goud gezien in Amerikaanse films.

De Engelsen, of de Europeanen, wilden dat hebben. Dus stuurden zij legers, om tegen de criminelen te vechten die zij daar zelf eerst naar toe gestuurd hadden. Die begonnen toen met de Amerikaanse onafhankelijkheid. Maar degenen die het meest verdienen om toen Amerikanen genoemd te worden, waren de Egyptenaren.

Echter, deze hele zaak wordt verzwegen door de media.”

Presentator: “Hoe kan het dat wij Amerika ontdekten, en dat zij het nu goed hebben, terwijl wij ons in onze situatie bevinden?”

Dr. Ahmad Sarhan:

“Dat is precies de reden waarom zij uitgeroeid werden. Wat was het doel van de oorlogen in Amerika? Om die mensen uit te roeien – die inheemse mensen die ze de rode Indianen noemen. Zij moesten volledig worden uitgeroeid, zodat deze geschiedenis zou worden uitgewist.
Maar tot vandaag de dag, 80% van de brieven in de taal van de indianen bestaan in feite uit hiërogliefen. “

 

De Iraakse minister van Transport Kazem Finjan in een persconferentie op 30 september 2016, uitgezonden op Nasiriya en NRT TV:

“Misschien weten veel van de mensen van de provincie Dhi Qar niet dat de eerste luchthaven op de planeet Aarde hier is gebouwd, 5000 jaar geleden, vóór de christelijke jaartelling, in Dhi Qar.

Als u mij niet gelooft, lees dan het boek van de grote historicus Zecharia Sitchin, een expert op het gebied van de Soemerische geschiedenis, lees de boeken van Samuel Kramer of het boek van HG Wells [!] hierover: de geschiedenis begint in Soemerië. Hij sprak over de eerste luchthaven die op onze planeet gebouwd werd, hier, op deze plek.

Dit is de veiligste plek voor vliegtuigen om te landen en op te stijgen omdat sommige meteorologische factoren – die een vliegtuig moeilijk te besturen maken – niet voorkomen bij de luchthaven van Dhi Qar. Het gaat niet alleen boven de luchthaven. De lucht boven Dhi Qar is veilig voor vliegtuigen, omdat er hier geen negatieve meteorologische invloeden zijn. De atmosfeer boven heel Dhi Qar is positief.

Toen de Soemeriërs zich hier vestigden, wisten zij heel goed dat de atmosfeer hier geschikt was om naar de ruimte te vliegen. Het was vanaf hier dat de Soemerische ruimteschepen vertrok in de richting van andere planeten.

De Soemeriërs waren de eersten die de 12de planeet ontdekten, die een paar dagen geleden werd erkend door de NASA en de naam Nibiru kreeg en waarvan de baan om de zon 3600 jaar duurt.”


Uiteraard leest u de 150 meest voorkomende Palestijnse fabels in de recent verschenen tweede druk ‘150 Palestijnse fabels’.150 Palestijnse fabels
Het boek ‘150 Palestijnse fabels’ kreeg al lovende recensies, wordt unaniem geprezen door lezers en is het bestverkopende boek over Israël op Bol.com.

De net verschenen tweede druk is in Nederland met een kleine korting te bestellen bij Likoed Nederland, inclusief bezorgen:

Maak 19,50 over op NL10INGB0004356789 t.n.v. Likoed Nederland en stuur een mail naar info@likoed.nl om het verzendadres door te geven

-- Reacties gesloten.