• Dinsdag, 17 September 2019
  • 17 Elul, 5779

Likoed Nederland

Groot-Brittannië stopt betalingen aan Palestijnse terroristen. Wanneer volgt Nederland?

Zondag, Oktober 9, 2016 / Last Modified: Donderdag, Oktober 13, 2016

Persbericht van Likoed Nederland, 9 oktober 2016.taxpayer-funded

Afgelopen vrijdag brachten Britse kranten het volgende nieuws:

“Groot-Brittannië stopt met het betalen van miljoenen ponden aan de Palestijnse Autoriteit (PA).
Dit nadat bekend werd dat geld van de Britse belastingbetalers in handen van terroristen belandt.
Een bommenmaker van Hamas zou 100.000 Britse pond hebben ontvangen via de PA.”

Eindelijk onderneemt een Europees land harde actie tegen het overmaken van Europees ontwikkelingshulpgeld aan Palestijnse terroristen.

In de Verenigde Staten wordt momenteel ook wetgeving voorbereid die dit soort betalingen aan terroristen moet tegengaan. Senator Lindsey Graham, een van de initiatiefnemers:

“De Palestijnen moeten beslissen: veroordelen zij deze verschrikkelijke terreurdaden of belonen zij die financieel?
Je kunt geen vredespartner zijn wanneer je mensen betaalt om terreuraanslagen te plegen.”

Dit geldt zeker ook voor de EU: volgens de door de EU gegarandeerde Oslo-akkoorden dienen de Palestijnen terreur te bestrijden – en dus zeker niet terreur aan te moedigen of royaal te belonen.

De doorbraak in Groot-Brittannië kwam nadat bleek dat een Palestijnse terrorist, die de Britse Kay Wilson 13 keer met een mes had gestoken en 30 van haar botten had gebroken, daarvoor 9.000 pond per jaar als beloning ontvangt van de Palestijnse Autoriteit.

Afgelopen juni wilden verscheidene fracties in de Tweede Kamer een motie indienen die het overmaken van Nederlands belastinggeld aan Palestijnse terroristen onmogelijk maakt. Minister Koenders (PvdA) ontraadde dit echter.
Hoe is het mogelijk dat minister Koenders zijn ogen blijft sluiten voor de moord en doodslag die met Nederlands belastinggeld wordt aangericht onder Israëlische en andere burgers?
Het wordt tijd dat Nederland Groot-Brittannië volgt en het financieren van Palestijnse terreur definitief stopt.

 

taxpayer-funded

Lees hier meer in het dossier: ‘Salarissen aan terroristen’.

Hierboven: De Britse Kay Wilson die ternauwernood een Palestijnse terreuraanslag overleefde, vertelt haar verhaal.
Hieronder: Het Palestijnse volksfeest in de straat voor de woning van de Palestijnse terrorist die vandaag in Jeruzalem twee willekeurige Israëli’s vermoordde.
De feestvierders krijgen een warm onthaal van de blije moeder van de terrorist.

Laatste nieuws: Fatah, de partij van de “gematigde” president Abbas, heeft morgen tot dag van rouw uitgeroepen. Nee, niet voor de onschuldige slachtoffers, maar voor hun moordenaar.


 

Uiteraard leest u meer over het misbruik van Nederlandse ontwikkelingshulp in de recent verschenen tweede druk ‘150 Palestijnse fabels’, in fabel 88: Ontwikkelingshulp. 150 Palestijnse fabels
Het boek ‘150 Palestijnse fabels’ kreeg al lovende recensies, wordt unaniem geprezen door lezers en is het bestverkopende boek over Israël op Bol.com.

De net verschenen tweede druk is in Nederland met een kleine korting te bestellen bij Likoed Nederland, inclusief bezorgen:

Maak 19,50 over op NL10INGB0004356789 t.n.v. Likoed Nederland en stuur een mail naar info@likoed.nl om het verzendadres door te geven.

-- Reacties gesloten.