• Vrijdag, 20 September 2019
  • 20 Elul, 5779

Likoed Nederland

Palestijnse vader wil dat zijn vierjarige zoon wordt doodgeschoten

Donderdag, September 1, 2016 / Last Modified: Maandag, September 5, 2016

Tekst op basis van PMW en Israel Today, 1 september 2016.

Alle Israëli’s, zo ook premier Benjamin Netanyahu (zie hieronder), waren geschokt door een videoclip op het internet.

(Nederlanders niet, want dit soort negatieve informatie over Palestijnen, hoe nieuwswaardig ook, wordt weggehouden door de Nederlandse politiek-correcte media.)

Deze video laat zien dat een Palestijnse vader probeert zijn vierjarige zoon een Israëlische soldaat te laten aanvallen.

Dit in de hoop dat de soldaat hem daarom dood zal schieten. Want dat kan hij laten zien hoe gewelddadig Israëli’s zouden zijn en krijgt hij toegang tot het islamitisch paradijs, volgens preken in Palestijnse moskeeën. Daarvoor wil de vader zijn zoontje opofferen.

“Schiet hem maar dood, ik heb nog een zoon”, zegt de man.

De soldaat toonde meer liefde voor het kind dan de vader, en reageerde niet met geweld maar met vriendelijkheid. En de onwetende peuter gooide de stenen naar het nabijgelegen veld, in plaats van naar de soldaat.

Deze video is een perfecte weergave van het Israëlisch-Palestijnse conflict.

De meeste Israëli’s willen gewoon vrede, terwijl te veel Palestijnen zijn gehersenspoeld om te geloven dat Joden vijanden zijn die je als vijanden moet behandelen.

De woorden van de vroegere Israëlische premier Golda Meir (50 jaar geleden!) zijn nog nooit zo bewaarheid geweest:

“Er zal pas vrede komen wanneer de Arabieren meer van hun kinderen houden dan zij ons haten.”

 

 

 

Meer voorbeelden dat Palestijnen hun kinderen dood wensen

 

Palestinian child flag

 


 

U leest meer over de Palestijnse ouderliefde in de recent verschenen tweede druk van ‘150 Palestijnse fabels’, in fabel 77: Moederliefde.150 Palestijnse fabels
Het boek ‘150 Palestijnse fabels’ kreeg al lovende recensies, wordt unaniem geprezen door lezers en is het bestverkopende boek over Israël op Bol.com.

De net verschenen tweede druk is in Nederland met een kleine korting te bestellen bij Likoed Nederland, inclusief bezorgen:

Maak 19,50 over op NL10INGB0004356789 t.n.v. Likoed Nederland en stuur een mail naar info@likoed.nl om het verzendadres door te geven.

-- Reacties gesloten.