• Maandag, 14 Oktober 2019
  • 15 Tishri, 5780

Likoed Nederland

Palestijns Olympisch team: voor de helft Duitsers

Donderdag, Augustus 18, 2016 / Last Modified: Zondag, Augustus 21, 2016

Artikel van Likoed Nederland in het kader van ‘ongehoord Palestijns nieuws’, 18 augustus 2018.

Palestinian dilemma

De Palestijnen hebben hun grootste delegatie ooit naar de Olympische Zomerspelen in Rio gestuurd, maar liefst zes atleten.

Echter, slechts twee zijn er geboren in de Gazastrook en de Westbank.

De anderen zijn drie Duitsers en één die is geboren en getogen in Cairo, Egypte.

Twee Duitsers en de Egyptenaar hebben een Palestijnse ouder – en mogen zich daarom Palestijnse ‘vluchteling’ noemen. De derde Duitser heeft zelfs geen een Palestijnse ouder, maar nam de Palestijnse nationaliteit aan toen hij zich realiseerde dat hij dan kon meedoen aan de Olympische spelen en als Duitser niet.

Van die zes atleten hebben zich trouwens slechts twee zich gekwalificeerd voor de Olympische Spelen. De andere vier mochten komen uit medelijden, als atleten uit gebieden met weinig sport – zonder zich te hoeven kwalificeren.

De kans op een medaille is daarom nihil.

Hoewel je goed kan beweren dat zwemster al-Atrash een gouden medaille dik verdiend heeft: die voor liegen.

Zo beweerde zij dat zij niet goed had kunnen trainen omdat er geen Olympische zwembaden op de Westbank zijn. Onzin, ook echte zwemmers – die niet 15% (!) langzamer zwemmen dan de Olympische limiet, zoals zij – trainen niet allemaal in Olympische zwembaden.
En de Palestijnse regimes – Hamas in Gaza en Fatah op de Westbank – hebben nu eenmaal andere prioriteiten: tunnels, raketten en megasalarissen voor moordenaars.

Tevens beweerde de zwemster dat zij niet in Israël mocht trainen. Ook dat is een leugen, zij blijkt daarvoor nooit een aanvraag te hebben ingediend.
En dat komt natuurlijk omdat de racistische voorzitter van het Palestijns Olympisch Comité het samen sporten van Arabieren en Joden “een misdaad tegen de menselijkheid” heeft genoemd – en dat daarom heeft verboden.

Niettemin publiceerde persbureau Reuters deze onzinnige leugens, zonder verificatie.

Zo blijkt ook het Palestijnse Olympische verhaal onthullend voor enkele Palestijnse fabels:

  • Duitsers en Egyptenaren worden voorgesteld als Palestijnse ‘vluchtelingen’,
  • Palestijnen geven Israël van dingen de schuld die zij zelf veroorzaken,
  • Die en andere Palestijnse leugens worden klakkeloos herhaald door de media.

Rio olympic


 

Lees alle 150 meest gehoorde Palestijnse fabels in de recent verschenen tweede druk van ‘150 Palestijnse fabels’.150 Palestijnse fabels
Het boek ‘150 Palestijnse fabels’ kreeg al lovende recensies, wordt unaniem geprezen door lezers en is het bestverkopende boek over Israël op Bol.com.

De net verschenen tweede druk is in Nederland met een kleine korting te bestellen bij Likoed Nederland, inclusief bezorgen:

Maak 19,50 over op NL10INGB0004356789 t.n.v. Likoed Nederland en stuur een mail naar info@likoed.nl om het verzendadres door te geven.

-- Reacties gesloten.