• Zondag, 17 November 2019
  • 19 Heshvan, 5780

Likoed Nederland

Terrorist in maatpak Abu JahJah als ‘Zomergast’ bij de VPRO

Donderdag, Juli 28, 2016 / Last Modified: Woensdag, Augustus 10, 2016

Gebaseerd op Brabosh, 28 juli 2016.abu jahjah

Dyab Abou Jahjah is een van de Zomergasten dit jaar. Op a.s. zondag 31 juli laat de controversiële Vlaamse publicist en activist zijn ideale tv-avond zien bij de VPRO.

Dat maakt presentator Thomas Erdbrink bekend.
Jahjah werd geboren in Libanon en kreeg in 1990 asiel in België. Hij raakte bekend toen hij in 2000 de Arabisch-Europese Liga (AEL). Jahjah zei dat hij de sharia ‘in milde vorm’ wilde invoeren. Hij is sympathisant van Hezbollah en de AEL publiceerde onder zijn leiding in 2007 cartoons die de holocaust ontkennen, waarvoor het veroordeeld is.

In 2004 noemde hij op Twitter de burgemeester van Antwerpen Bart De Wever een ‘Zionistenpijper’, omdat die de bewaking voor de Joodse gemeenschap voor en tijdens de Joodse feestdagen had opgevoerd na de bloedige terroristische aanslag in Brussel van 24 mei 2014.

De aanslagen van 11 september noemde hij “een zoete wraak op de V.S.”.

Hij is een voorstander van terreur en zelfmoordaanslagen.

Groot-Brittannië weigerde hem vanwege zijn extremisme de toegang.

Maar de VPRO rolt de rode loper voor deze racistische extremist uit.

Niet verbazingwekkend, al in 2012 waarschuwde Likoed Nederland in een opinie-artikel in de Volkskrant hoe de VPRO bezig is om antisemitische stereotypen te verspreiden in een nieuw jasje.

Gelukkig zijn er nog VPRO leden met moreel besef.

Die zeggen nu op, zo blijkt uit berichtgeving van GeenStijl.

 

 


 

U leest meer over de insteek van de media in de recent verschenen tweede druk van ‘150 Palestijnse fabels’, in fabel 75: Media.150 Palestijnse fabels
Het boek ‘150 Palestijnse fabels’ kreeg al lovende recensies, wordt unaniem geprezen door lezers en is het bestverkopende boek over Israël op Bol.com.

De net verschenen tweede druk is in Nederland met een kleine korting te bestellen bij Likoed Nederland, inclusief bezorgen:

Maak 19,50 over op NL10INGB0004356789 t.n.v. Likoed Nederland en stuur een mail naar info@likoed.nl om het verzendadres door te geven.

-- Reacties gesloten.