• Maandag, 14 Oktober 2019
  • 15 Tishri, 5780

Likoed Nederland

Moeder moordenaar 13 jarig meisje: wat een held, ik ben zo trots

Maandag, Juli 4, 2016 / Last Modified: Vrijdag, Januari 12, 2018

Artikel in het kader van ‘ongehoord Palestijns nieuws’, juli 2016.

Er is weer een Israëlisch kind vermoord en dus zijn de Palestijnen weer blij en trots.

Hieronder een greep uit de reacties.

Zijn zus riep op tot het vermoorden van nog meer “vervloekte Joden”.

Fatah, de partij van de Palestijnse president Abbas, plaatste een foto van de moordenaar op haar officiële Facebook pagina, samen met een feestelijk bericht, dat lof sprak over:

“de martelaar Mohammed Nasser Tarayrah, die een actie uitvoerde waarbij een kolonist werd gedood en een andere kolonist is gewond.”

Ook het Palestijnse persbureau noemde hem “een martelaar”, een moslim die is gestorven in de strijd tegen de ‘ongelovigen’.

De benoeming tot ‘martelaar’ betekent dat onder de Palestijnse wet zijn familie nu een maandelijks bedrag krijgt van de Palestijnse Autoriteit als beloning.

Niet verwonderlijk was de moeder ontzettend blij met de dood van haar zoon:

“Mijn zoon is een held.

Hij maakte mij zo trots.

Mijn zoon stierf als een martelaar bij het verdedigen van Jeruzalem en de Al-Aqsa Moskee.

Alle lof zij Allah, de Heer der Werelden.
Hij heeft het pad van de martelaren die hem voorgingen betreden, hij is niet beter dan hen.

Als Allah het wil, zal iedereen deze weg op gaan, zal alle jeugd van Palestina volgen.

Allah zij geprezen.”

De familie gelooft duidelijk in de islamitische leer: dat hun zoon door het doden van een Joods meisje nu in het islamitisch paradijs zit, en tot voorspraak dient tot bij Allah zodat zijn familieleden daar later gegarandeerd ook naar toe mogen gaan.

Want de moordenaar schreef als afscheidsbericht:

“De dood is een recht, en ik eis mijn recht om te sterven op.”

En niet te vergeten: de aanval kwam binnen een week nadat Abbas en zijn televisiezender de leugen hadden verspreid dat “rabbijnen onze bronnen willen vergiftigen” en nadat een andere Fatah leider had gezegd dat van “elke Israëli het hoofd moet worden afgehakt”.

 


Het is allemaal even afschuwelijk. De Israëlische premier Benjamin Netanjahoe reageerde met de volgende video boodschap (vertaling door Brabosh):

“Deze ochtend sloop een terrorist de slaapkamer van een 13-jarig meisje binnen, Hallel-Yaffa Ariel. Hij vermoordde de jonge Hallel in koelen bloede. Een foto van haar met bloed overdekte slaapkamer is haast ondraaglijk om te zien. Er ligt nog een teddybeer op haar bed, een rode zitzak, wat foto’s aan de muur, schoenen stevig verpakt in een bak naast haar stapelbed.

Waarom zou iemand zoiets doen?

U vermoordt geen slapend meisje voor vrede.

U snijdt de keel niet over van een klein meisje omdat u het niet eens bent met het beleid.

U doet zoiets omdat u gehersenspoeld werd.

U werd gehersenspoeld door een verwrongen ideologie die u leert dat dit kind niet menselijk is.

Wij zullen niet toestaan dat barbarisme de menselijkheid verslaat.

Er is geen middenweg tussen de mooie Hallel en haar afschuwelijke boosaardige moordenaar.

Vandaag gaat ieder van ons terugslaan.

Ik vraag u om in de slaapkamer van uw kind[eren] te gaan voor het slapengaan. Ik vraag u om hen te omhelzen. Ik vraag u om hen te kussen.

Leer hen dat de waarden die Hallel’s moordenaar het meest verafschuwt – vrijheid, diversiteit, pluralisme – nooit zullen sterven, wij zullen die altijd in acht nemen.

Vertel hen dat wij nooit zullen toelaten dat angst, kwaad en terreur zullen triomferen; dat wij altijd achter het recht zullen staan. En dit is hoe wij zullen terugvechten.

Wij zullen terugslaan in de eerste plaats door terug te vechten, vechten tegen de terroristen, vechten tegen hen die hen steunen, vechten tegen hen die aanzetten tot zulke moord[en], of dat nu in Hebron of in Orlando is, of in Berlijn, of in Ankara, of in België, en om het even waar.

Wij vechten terug om er zeker van te zijn dat ons collectief moreel kompas zelfs geen millimeter zal afwijken.

Vandaag koesteren wij Hallel’s herinnering. Wij zullen haar eer en waardigheid verdedigen door in de hele wereld onze inspanningen te verdubbelen om de gesel van de radicale islamitische terreur neer te slaan.

Dat Hallel’s herinnering voor altijd een zegen mag zijn.”

 


 


 

U leest meer over de aanmoediging van terroristen in de recent verschenen tweede druk van ‘150 Palestijnse fabels’, in fabel 112: Terroristen.150 Palestijnse fabels
Het boek ‘150 Palestijnse fabels’ kreeg al lovende recensies, wordt unaniem geprezen door lezers en is het bestverkopende boek over Israël op Bol.com.

De net verschenen tweede druk is in Nederland met een kleine korting te bestellen bij Likoed Nederland, inclusief bezorgen:

Maak 19,50 over op NL10INGB0004356789 t.n.v. Likoed Nederland en stuur een mail naar info@likoed.nl om het verzendadres door te geven.

-- Reacties gesloten.