• Woensdag, 13 November 2019
  • 15 Heshvan, 5780

Likoed Nederland

Abbas gaat Middeleeuws: de Joden vergiftigen onze bronnen

Zondag, Juni 26, 2016 / Last Modified: Maandag, December 18, 2017

Persbericht van Likoed Nederland, 26 juni 2016.

In een toespraak tot het Europees parlement afgelopen donderdag beweerde de Palestijnse president Abbas:

“Slechts een week geleden kondigde een aantal rabbijnen in Israël aan, in een heel duidelijke aankondiging, dat zij van hun regering eisen om het water van de Palestijnen te vergiftigen om hen te doden.
Is dat geen duidelijke ophitsing tot massamoord op het Palestijnse volk?”

Dat Joden opzettelijk de bronnen van niet-Joden zouden vergiftigen, is een antisemitische aantijging die uit de Middeleeuwen stamt.

Duizenden Joden werden daarom vermoord, bijvoorbeeld ten tijde van de pest. Alleen al in Straatsburg werden op 14 februari 1349 negenhonderd Joden verbrand vanwege deze beschuldiging. Net als andere onzinnige klassieke antisemitische aantijgingen, wordt ook deze graag door de Palestijnen gerecycled zonder enige grond van waarheid.

Ook de Palestijnse televisie verspreidt deze antisemitische leugen (voor de beelden zie boven) en de Palestijnse president Abbas maakte zich hier afgelopen donderdag dus ook schuldig aan, nota bene in een toespraak tot het Europese Parlement (beelden ook hierboven).

Uiteraard is hier geen sprake van, noch de met name genoemde rabbijn of de genoemde rabbijnen groep bestaat zelfs.

Het maakt duidelijk dat de Palestijnse leiders massaal antisemitische leugens verspreiden, altijd en overal en schaamteloos, tot zelfs op prominente plaatsen als het Europees Parlement.

Dat gaf Abbas hiervoor trouwens een lange staande ovatie.

Dat is misschien nog wel het ergste, dat mensen – die toch veel beter zouden moeten weten en die voorbeeldgedrag zouden moeten tonen – deze racistische kwaadaardigheid belonen met een staande ovatie.

In plaats van deze man tot personae non grata te verklaren.

Diezelfde dag stemden de Britten voor uittreding uit de EU. Hopelijk is dat het begin van het einde van de financiële steun van de EU aan Palestijns extremisme.

Dit was overigens niet de enige leugen in zijn toespraak. De andere negen leugens:

  1. Dat Israël sinds 1967 al een miljoen Palestijnen heeft gearresteerd – een onzinnige leugen.
  2. Dat Israëlische kolonisten Palestijnen het leven zuur maken – terwijl in feite veel meer kolonisten door Palestijnen zijn gedood dan andersom.
  3. Dat de Israëlische nederzettingen steeds groter worden – terwijl in werkelijkheid er in meer dan twee decennia nauwelijks gebied is toegevoegd.
  4. Dat zijn mensen al duizenden jaren in het gebied aanwezig zijn – terwijl in feite elke grote Palestijnse clan aantoonbaar afkomstig is uit andere delen van het Midden-Oosten.
  5. Dat het gebieden onder zijn controle “een grote gevangenis” is – terwijl hijzelf zonder probleem naar Brussel ging en meer dan 100.000 Palestijnen dagelijks de Groene Lijn passeren.
  6. Dat vrouwen gelijke rechten hebben als mannen onder de Palestijnse wet – terwijl (bijvoorbeeld) de straf voor een ‘eerwraak’-moord op een vrouw lichter bestraft wordt dan de moord op een man.
  7. Dat hij geen religieuze oorlog wil – terwijl in werkelijkheid hij vorig jaar opriep tot steekpartijen, door te zeggen dat de Al Aqsa moskee met alle middelen moest worden verdedigd tegen bezoeken van Joden.
  8. Dat er geen terreur meer in de wereld zou bestaan, als de ‘bezetting’ zou ophouden – terwijl er daarvoor al islamitische terreur was en iedereen kan zien dat dit bij Boko Haram, IS, Taliban, Al Shabaab enz. enz. helemaal geen rol speelt bij hun moordpartijen op ‘ongelovigen’.
  9. Dat hij tegen terreur is – terwijl hijzelf consequent moordenaars van Joden “helden” noemt en de politieke partij Fatah waar hij het hoofd van is terrorisme prijst en aanmoedigt.

Wat dit duidelijk zou moeten maken, is dat de Palestijnen weliswaar vergiftigd worden, maar uitsluitend door hersenspoeling met antisemitische leugens door hun leiders – die aanzetten tot haat en geweld tegen Joden.

 

abbas rabbis

 

Nagekomen: Na internationale verontwaardiging hierover heeft het kantoor van Abbas laten weten dat de oproep tot vergiftiging nergens op berust, echter dat Abbas niet de bedoeling had “om Joden te kwetsen.”
Het blijft net zo schaamteloos.

 


 

U leest meer over hoe Palestijnen beweren dat Joden hun bronnen vergiftigen in de tweede druk van ‘150 Palestijnse fabels’, in fabel 129: Vergiftiging bronnen.
150 Palestijnse fabels
Het boek ‘150 Palestijnse fabels’ kreeg al lovende recensies en is het bestverkopende boek over Israël op Bol.com.

De net verschenen tweede druk is in Nederland met een kleine korting te bestellen bij Likoed Nederland, inclusief bezorgen:

Maak 19,50 over op NL10INGB0004356789 t.n.v. Likoed Nederland en stuur een mail naar info@likoed.nl om het verzendadres door te geven.

-- Reacties gesloten.