• Donderdag, 17 Oktober 2019
  • 18 Tishri, 5780

Likoed Nederland

13 jarig meisje doodgestoken na oproep van Fatah leider

Donderdag, Juni 30, 2016 / Last Modified: Donderdag, Juli 7, 2016

Gedeeltelijk gebaseerd op Brabosh, 30 juni 2016.

ArielLinks het 13-jarige meisje Hillel Yafa Ariel bij leven, rechts het bloedbad vanochtend in haar slaapkamer.

Een tienermeisje werd deze donderdagochtend van 30 juni vermoord in Kiryat Arba nabij Hebron in Judea, toen een terrorist haar huis binnenbrak en het meisje neerstak terwijl ze in haar bed lag te slapen.

Een tweede slachtoffer werd zwaar gewond.

Een woordvoerder van Kiryat Arba vertelde dat een Palestijnse terrorist erin geslaagd was om over het veiligheidshekken te klauteren van de Israëlische gemeente en toesloeg in een woning in de wijk Ramat Mamre.
Hillel Yafa Ariel, een 13-jarig meisje werd eerste hulp verleend maar overleed later in een ziekenhuis in Jerusalem.

In Israël is geschokt gereageerd. Veel mensen kenden het gezin.
Het meisje was lid van een dansgroep en had gisteravond nog een optreden in Jeruzalem.
Haar vader Amichai is een neef van Uri Ariel, de minister van Landbouw, en heeft een wijnmakerij.

Het tweede slachtoffer, een 31 jarige man die deel uitmaakte van de lokale veiligheidsdienst, werd eveneens aangevallen maar slaagde erin om ondanks zijn verwondingen de terrorist dood te schieten. De Israëlische man werd nadien in kritieke toestand overgebracht naar een ziekenhuis in Jeruzalem. De Palestijnse terrorist werd later geïdentificeerd als Muhammad Taraireh, een 17-jarige inwoner van het naburige dorp Bani Naim.

Op de website van Ma’an News, dat haar geld vooral haalt bij gulle westerse donoren, sprak de Arabische sectie klonk het ondubbelzinnig:

“17-jarige shahid [martelaar omgekomen in de jihad tegen de ‘ongelovigen’] gedood in Hebron“.

In haar Engelse sectie uiteraard niet, want Ma’an News wil haar westerse geldschieters niet kwijt raken.

Precies een week hiervoor loog de Palestijnse president Abbas in een toespraak tot het Europees parlement dat rabbijnen zouden oproepen om de Palestijnen te vergiftigen.

En slechts drie dagen geleden had een belangrijke adviseur van Abbas en zelf ook lid van het Centraal Comité (bestuur) van Fatah, sultan Abu Al-Einein, een interview gegeven aan het Palestijnse persbureau Donia Al-Watan.
Daarin zei hij onder meer:

“Als u mij zou vragen over mijn persoonlijke standpunt, zou ik u zeggen: als je een Israëli tegenkomt, hak dan zijn hoofd er af.”

Dit soort oproepen van deze en andere Palestijnse leiders worden opgevolgd en leiden tot brute moorden op kinderen!
Wanneer gaat het Westen de Palestijnse leiding daar eindelijk eens verantwoordelijk voor houden – in plaats van te belonen met miljarden euro’s?

Zie ook: Kinderen, vermoord omdat zij Joods waren.

 


 

U leest meer over de aanmoediging van terroristen in de recent verschenen tweede druk van ‘150 Palestijnse fabels’, in fabel 112: Terroristen.150 Palestijnse fabels
Het boek ‘150 Palestijnse fabels’ kreeg al lovende recensies en is het bestverkopende boek over Israël op Bol.com.

De net verschenen tweede druk is in Nederland met een kleine korting te bestellen bij Likoed Nederland, inclusief bezorgen:

Maak 19,50 over op NL10INGB0004356789 t.n.v. Likoed Nederland en stuur een mail naar info@likoed.nl om het verzendadres door te geven.

-- Reacties gesloten.