• Vrijdag, 24 Mei 2019
  • 19 Iyyar, 5779

Likoed Nederland

Labour connectie met evenement dat kinderen leert om Joden te vermoorden

Zondag, Mei 1, 2016 / Last Modified: Zondag, Mei 8, 2016

Artikel in het kader van ‘ongehoord Palestijns nieuws, 1 mei 2016.

Op een moment dat reeds de ene na de andere Britse Labour prominent moet opstappen vanwege antisemitische uitingen, onthult de Britse krant The Daily Mail een nieuw schandaal.

Een stichting die uitgebreid wordt gesteund door Labour-leider James Corbyn en andere Labour prominenten financierde een evenement van Hamas.

In dat evenement leerden kinderen van een jaar of zeven hoe zij Israëli’s moeten doodsteken (zie filmpje hierboven).

Wie deze site vaker bezoekt, weet dat dit gebruikelijke beelden zijn van Hamas en Fatah evenementen, die kinderen al jong indoctrineren met Jodenhaat.

Wat nieuws is, is dat haatfestival gesponsord werd door de stichting ‘Interpal’.
Die gaf een donatie van bijna 10.000 euro aan dit ‘Palestijnse festival voor kinderen en opvoeding’.
Op de achtergrond van het toneelstukje met de stekende kinderen is het logo van de organisatie dan ook zichtbaar.

Interpal heeft sterke banden met de Labour partij.

Partijleider Jeremy Corbyn en andere Labour Kamerleden gingen in 2013 mee met een door Interpal georganiseerde en volledig betaalde reis naar Gaza. Ook hebben Jeremy Corbyn en andere Kamerleden vaak hun steun uitgesproken voor Interpal en meegedaan aan evenementen voor fondsenwerving.
Jeremy noemde de voorzitter ervan zelfs “een zeer goede vriend”, ondanks dat die voorzitter vindt dat homoseksuelen “zware straf” verdienen en dat overspelplegers “gestenigd moeten worden”.

Al in 2009 werd Interpal onderzocht vanwege mogelijke banden met Hamas. De commissie die dit onderzocht kon daarvoor geen bewijzen vinden, maar ook niet dat dit niet waar zou zijn.

Het is weer een uiting van het opmerkelijke verbond van extreem-links met extremistische moslims.

 

Hamas kinder haat festival

 


 

Uiteraard leest u meer over de banden van verschillende ‘mensenrechtenorganisaties’ met terreurorganisaties in het recent verschenen boek ‘150 Palestijnse fabels’, in fabel 76: Mensenrechtenorganisaties.
150 Palestijnse fabels
Het boek ‘150 Palestijnse fabels’ kreeg al lovende recensies en is het bestverkopende (politieke) boek over Israël op Bol.com.

Het is in Nederland met een kleine korting te bestellen bij Likoed Nederland, inclusief bezorgen:

Maak 19,50 over op NL10INGB0004356789 t.n.v. Likoed Nederland en stuur een mail naar info@likoed.nl om het verzendadres door te geven.

-- Reacties gesloten.