• Donderdag, 14 November 2019
  • 16 Heshvan, 5780

Likoed Nederland

Joden verspreiden ziektes om medicijnen te verkopen

Dinsdag, Augustus 11, 2015 / Last Modified: Zondag, Augustus 16, 2015

Islamitische les van in de Al-Aqsa moskee op de Tempelberg in Jeruzalem, op Youtube geplaatst op 31 juli 2015.

De betreffende sjeik Khaled Al-Mughrabi geeft twee keer per week islamitische les in de Al-Aqsa Moskee op de Tempelberg, volgens moslims ook voor hen een heilige plaats.
Echter niet zo heilig dat daarvandaan geen haat naar mensen van andere geloven beleden zou kunnen worden.

Alle die Koranlessen staan onder controle van de Palestijnse Autoriteit, zo verklaarde eerder de Palestijnse minister van Religieuze Zaken Mahmoud Al-Habbash.

De sjeik kent u mogelijk nog van een vorige les, waarin hij de leerlingen leerde dat Joden het bloed van niet-Joodse kindertjes drinken. Ondanks dat Likoed Nederland dit aan alle Nederlandse media toe zond, besteedde de politiek-correcte media er geen aandacht aan. Palestijnse Jodenhaat, zelfs gepropageerd vanaf de Tempelberg, heeft voor hen blijkbaar geen nieuwswaarde.

De sjeik gaat dus ‘gewoon’ door met het verspreiden van zijn waanzinnige Jodenhaat aan zijn Palestijnse leerlingen.

Het laat zien dat dit conflict helemaal niet over land gaat – dan was er al lang een compromis gesloten – maar geworteld is in (islamitisch geïnspireerde) Jodenhaat.

 

Khaled-al-Mughrabi
De vertaling van de les van sjeik Khaled Al-Mughrabi:

“Volgens wat er verteld over de familie Rothschild bezitten zij meer dan de helft van de rijkdom in de wereld. Er is ongeveer 950.000 miljard dollar in de wereld. Van dit bedrag behoort 500.000 miljard dollar aan de familie Rothschild. De familie Rothschild is eigenaar van de Wereldbank, die leningen geeft aan landen, niet aan particulieren of organisaties.

Bijvoorbeeld als Egypte een lening wil, zal het die krijgen van de Wereldbank. De Wereldbank is eigendom van de familie Rothschild.
De familie Rothschild zijn vrijmetselaars. Aan het einde der dagen zullen zij tegen God vechten, naast samen met de Antichrist.

Zij bezitten ongeveer 95% van de wereldwijde farmaceutische industrie. Waarom noem ik de farmaceutische industrie? Veel ziekten worden gemaakt in laboratoria: virussen gemaakt door artsen die werden gekocht, getraind en onderwezen door de familie Rothschild, de vrijmetselaars, de zionisten, of de Joden.

Zij maken en verspreiden die ziektes, zodat zij in staat zijn om er medicijnen tegen te verkopen.

Meer dan 95% van de farmaceutische industrie en de farmaceutische handel is in handen van de kinderen van Israël. “

-- Reacties gesloten.