• Vrijdag, 24 Mei 2019
  • 19 Iyyar, 5779

Likoed Nederland

Tweede topman ministerie beschuldigt Joden achter IS te zitten

Zondag, Juni 21, 2015 / Last Modified: Zondag, Januari 7, 2018

Artikel in het kader van ‘ongehoord nieuws’, 21 juni 2015.

Een tweede topman van het ministerie van Veiligheid en Justitie blijkt te beweren dat de Joden achter IS zitten. Hun leider Al-Baghdadi zou een agent van de Israëlische Mossad zijn – en IS dus een Joods complot.

De eerdere topambtenaar, Haifi, is daarvoor bijna ontslagen, maar dat wist de voormalige topman van de PvdA Job Cohen te voorkomen. Ook deze tweede topman, Aissa Zanzen, blijkt prominent lid van de PvdA te zijn. Zo stond hij op de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen in Amsterdam in 2014. Zanzen is hoofd Algemene Zaken bij het ministerie van Veiligheid en Justitie. (Update: zo staat het op zijn Linkedin profiel. Bij nader onderzoek blijkt hij deze functie te bekleden bij de gevangenissen in Amsterdam Over-Amstel. Hij blijkt dus zijn CV mooier te hebben voorgesteld dan de werkelijkheid).

Onderzoeksjournalist Carel Brendel heeft verder gevonden dat hij achter de cartoon-actie tegen Wilders zit en allerlei connecties blijkt te hebben met de moslimfundamentalistische Moslim Broederschap en haar extremistische geestelijk leider, sjeik Al-Qaradawi.
Deze moslimfundamentalist is van mening is dat Hitler en de Holocaust een terechte straf van Allah voor de Joden vormden, maar toch hoopt dat zo een straf een volgende keer door de ware (islamitische) gelovigen voltrokken zou worden.

Moslim BroederschapAissa Zanzen (rechts) met Issam al-Bashir (midden), topman in de Moslimbroederschap. Bron: Carel Brendel.

Een ambtenaar in een leidinggevende functie die actie voert tegen een Tweede Kamerlid, is al bedenkelijk. Een ambtenaar in een leidinggevende functie die ook nog sympathiseert en connecties onderhoudt met de moslimfundamentalistische Moslim Broederschap nog meer. En waarom zet de PvdA zo iemand op de kandidatenlijst?

Door zijn actie kwam ook zijn tweet met “Joden achter ISIS” boven water. Ook Geenstijl constateerde eerder zijn bedenkelijke connecties.

Zanzen blijkt nog wel meer opmerkelijke tweets te hebben rondgestuurd. Zo lijkt hij armoedebestrijding alleen maar belangrijk te vinden omdat armoede veel voorkomt onder Turken en Marokkanen. Nogal opmerkelijk voor een ambtenaar, iemand die geacht wordt het belang van alle Nederlanders te dienen.

PPMSGaza-manifestatie op de Dam, januari 2010. Tweede van links Zanzen (met PPMS-bord). Foto van de website van PPMS, onderdeel van de Moslimbroederschap in Nederland. Bron: Carel Brendel.

Ook zette hij zich af tegen de 4 mei herdenking “vanwege Gaza”. Hij wil blijkbaar niet onder ogen zien dat de 4 mei herdenking betrekking heeft op omgekomen Nederlanders.

Terwijl het verband juist volkomen omgekeerd ligt als hij meent: de overeenkomst tussen de doden in Gaza en de Joodse doden in de Tweede Wereldoorlog is dat die allebei veroorzaakt werden door een ideologie die de Joden wil uitroeien.

In Gaza wordt die uitgedragen door Hamas. Dat is vastgelegd in hun Handvest en wordt uitgedragen op hun televisiezender en in hun moskeeën.

 

armoedebestrijding

 

Gaza 4 mei

-- Reacties gesloten.