• Donderdag, 14 November 2019
  • 16 Heshvan, 5780

Likoed Nederland

Haatimam in Helmond preekt vrouwenonderdrukking

Woensdag, April 29, 2015 / Last Modified: Woensdag, Januari 3, 2018

Persbericht van Likoed Nederland, 29 april 2015.

In Eindhoven kon men nog net een buitenlandse haatimam weren, maar in Helmond blijkt afgelopen vrijdag een imam al een tirade te hebben gehouden tegen de democratie, homo’s en vrouwenrechten.

Ook pleit hij voor invoering van de sharia, die inhoudt dat vrouwen en niet-moslims gediscrimineerd worden – dat die minder rechten hebben dan mannen en moslims.

Wat een zegen voor de integratie ….

Hoe kan dat? En waarom ziet niemand in Nederland dit, zodat wij hier achter moesten komen via de Amerikaanse organisatie Memri?

 

Aynelhayat

Korte uiteenzetting van de preek van afgelopen vrijdag 24 april 2015 van sjeik Abdelhamid Aynelhayat in Helmond, gepubliceerd op internet:

 

“De belangrijkste reden voor de verspreiding van conflicten zijn de wetten die mensen hebben gemaakt, waardoor de sharia niet wordt ingesteld – zowel de Koran als de Soenna.

Conflicten ontstaan wanneer de Koran en de Soenna niet worden gevolgd.

In plaats van de wet van Allah te volgen, stellen mensen zelf wetten in en daar komt geweld uit voort.
Wat betekent democratie? Het betekent dat mensen zichzelf laten regeren door zichzelf.

Mijn broeders, democratie is de bron van geweld.

Europeanen houden van democratie omdat zij de ellende ervan nog niet hebben ervaren, maar dit wordt steeds duidelijker.

In een democratie – neem bijvoorbeeld een dorp of stad als voorbeeld waar ze democratie willen. Democratie houdt in dat er verkiezingen moeten worden gehouden, om te bepalen wie de leider in dat dorp of stad wordt. In een democratie mogen de mensen stemmen en wie de meeste stemmen krijgt, wordt vertegenwoordiger.
De winnaar van de verkiezingen kan een rellende dronkaard of een criminele piraat zijn, alleen omdat hij bij een grote club hoorde die voor hem gestemd heeft.

In een democratie moeten wij die criminele, rellende dronken dief accepteren als onze premier.

Dat moet van de democratie!

Soms zie je een man die een bepaald dorp vertegenwoordigt in het parlement – dat gebeurt in ons land Marokko en nog vele andere – die niet kan lezen of schrijven, die niets begrijpt van politiek en zelfs niet weet waar de grenzen van zijn land liggen. Marokko grenst in het westen aan de Atlantische Oceaan, maar als je hem vraagt naar de grens in het oosten, zegt hij: Amerika! Hij is een onwetende stommeling, en toch vertegenwoordigt hij het volk. Wat kan zo iemand voor ons doen?

Maar dit is wat moet van de democratie!

Democratie dwingt ons om haar regels en morele waarden te volgen: dochters die kunnen trouwen zonder toestemming van hun ouders, mannen die met mannen trouwen, vrouwen die met vrouwen trouwen.

Mensen mogen zeggen wat zij willen, en vloeken.

Dat mag van de democratie!

Wij zeggen tegen onze zusters, onze vrouwen …. Bij Allah, wanneer ik Helmond bezoek, blijf ik in de moskee en durf bijna niet naar buiten te gaan, omdat ik bang ben van de verleidingen. Wanneer je naar buiten gaat, zie je moslim-vrouwen in een mini-mini-mini rok. De straten zijn vol bloot.

Het is het beste voor een moslim om deze verleidingen te ontwijken.
Vandaag zag ik op de markt een van onze vrouwen kleding dragen waarvoor misschien de duivel zelf zich zou schamen.

Broeders, adviseer uw dochters. Ik hoorde dat in een stad vlakbij tien of twaalf van onze meisjes een reis plannen. Waarheen? Zij gaan op vakantie naar Spanje.
Zonder hun vaders of broers of wie dan ook!

Gaan zij op pelgrimstocht? Allah verhoede.
Uw dochters mogen niet een dag en een nacht reizen zonder mannelijk toezicht.

Mensen zullen mij een extremist of een IS terrorist noemen. Wat dan ook.

Vrees Allah!
Dat is het advies van de geleerden en de profeten.
Wij kunnen niet toestaan dat ons volk verdorven mensen laat ontstaan.

Ik ben geen radicaal of extremist. Ik ben voor het goede en tegen het slechte.
Ik weet dat als ik veel advies geef, seculiere mensen naar de politie zullen stappen en zullen zeggen dat er een radicale imam is. Iemand deed dit al eerder.

Broeders, wij willen dat ons islamitische volk puur blijft! Puur!”

Eén reactie op “Haatimam in Helmond preekt vrouwenonderdrukking

  1. […] steun voor deze vrijheden als hij of zij reageert op de veelvuldig voorkomende en opgeklopte verontwaardiging over afwijkende standpunten. Tolerantie betekent dat je de uiting van gedachten waar je het […]

-- Reacties gesloten.