• Dinsdag, 23 Juli 2019
  • 20 Tammuz, 5779

Likoed Nederland

IS – uiteraard een zionistisch complot

Vrijdag, Februari 27, 2015 / Last Modified: Dinsdag, Januari 2, 2018

Artikel in het kader van ongehoord nieuws, 27 februari 2015.

Als islamitische complotdenker zit je in een spagaat: moet je bijvoorbeeld zeggen dat Islamitische Staat een complot is van de zionisten – of moet je juist hopen dat IS Israël zal aanvallen?

Fatah, de partij van de ‘gematigde’ Palestijnse president Abbas, komt er niet uit. Zo werd er in september j.l. op de officiële Palestijnse televisie nog opgeroepen om niet tegen IS maar tegen Israël te vechten.

Maar recent lijkt toch het ingeroeste complotdenken de overhand te krijgen.

Zo zei Fatah bestuurslid sultan Abu Al-Einein op de Libanese televisie (zie filmpje hierboven) dat hij IS ziet: “als verlengstuk van het zionistische gebeuren.”
Als bewijs ziet hij dat IS in Syrië vlak bij Israël zit, en toch:

“hebben zij nog geen enkele Israëli gedood. Niet één. En hun gewonden worden in Israël behandeld. Wat veroorzaakt deze liefde?”

In Iran heerst helemaal geen twijfel over wie er achter IS zitten. Dat bleek al toen de Nederlandse topambtenaar Haifi haar beruchte tweet stuurde dat ‘de zionisten’ IS hebben opgericht “om de islam zwart te maken”. Dat baseerde zij op Iraanse bronnen.

Een artikel van het aan de Iraanse overheid gelieerde persbureau Farsnews van 21 februari j.l. bevestigt het Iraanse complotdenken.

Dat berichtte dat kaderleden van IS hun militaire training krijgen van Israël.

In dit verband citeert Farsnews de Opperste Leider van Iran, ayatollah Khamenei, die ook geen enkel misverstand laat bestaan:

“De acties van de takfiri [ketters] en de regeringen die dit ondersteunen, zijn volledig in lijn met de doelstellingen van de arrogante machten; de VS, de dominante Europese regeringen en het zionistisch regime. Zij staan in hun dienst met een islamitische vermomming.

Het speerpunt van de strijd van moslims in de regio was gericht op het bezette Palestina, maar de takfiri verhuisde deze frontlinie naar de straten en steden van Irak, Syrië, Pakistan en Libië.

Zo werd de Palestijnse strijd en bevolking in de steek gelaten bij hun verdediging tegen de agressie van de zionisten.

De door de VS geleide anti-IS coalitie zijn een leugen.
De Amerikaanse luchtdroppings van militair materieel en wapens ten behoeve van IS laten de waarheid zien.”

 

Dit brengt ons tot de vraag die de Israëlische Likoed premier Benjamin Netanjahoe terecht stelt: Wie kan toelaten dat een zo doldwaas regime met een zo gestoorde ‘Opperste Leider’ over atoombommen komt te beschikken?

 

Farsnews ISDe illustratie van Farsnews bij hun artikel

 

Andere zaken die een Joods complot zijn:

2 reacties op “IS – uiteraard een zionistisch complot

  1. […] Met dank aan Likoed Nederland. […]

  2. […] Eerder beweerde het Iraanse regime ook dat Europa samen met ‘de zionisten’ achter IS zit. […]

-- Reacties gesloten.