• Donderdag, 17 Oktober 2019
  • 18 Tishri, 5780

Likoed Nederland

Iran wil de kinderen van Netanjahoe vermoorden

Donderdag, Februari 5, 2015 / Last Modified: Zondag, Januari 14, 2018

5 februari 2015.

Iran moedigt de moord op de kinderen van de Israëlische premier Netanjahoe aan door persoonlijke informatie – inclusief foto’s waarbij de kinderen in het vizier van een geweer worden afgebeeld – over hen te publiceren.

De publicatie van de persoonlijke gegevens en biografie van de kinderen van Netanjahoe volgt op een luchtaanval vorige week die het leven kostte aan verschillende leden van Hezbollah en een Iraanse generaal die een sleutelrol bekleedde bij de Revolutionaire Garde.

De Revolutionaire Garde heeft de voorbije dagen met strenge vergeldingsmaatregelen gedreigd. Ze beloofde ook haar steun aan Hezbollah en Palestijnse terreurorganisaties op te voeren.

De informatie werd oorspronkelijk vrijgegeven door een Iraanse website die gelinkt is aan de Revolutionaire Garde, maar werd al snel door het officiële Iraanse persagentschap Fars overgenomen.
Naast de zonen van premier Benjamin Netanjahoe, zijn ook gegevens over de familieleden van de voormalige premiers Ehud Olmert en Ariel Sharon in het artikel terug te vinden.

Volgens het artikel dat de naam ‘Het dossier van de zionistische kinderen’ draagt, zijn de kinderen van Netanjahoe aanvaardbare moorddoelwitten vanwege hun band met de Israëlische leiders.

“Het is vermeldenswaard dat deze excellenties van het zionisme niet direct betrokken zijn bij de oorlog tegen de verzetsmacht en de wapens niet hebben opgenomen en dat sommigen onder hen – naar eigen zeggen – het radicale zionisme verwerpen.
Wel hebben ze elk drie jaar legerdienst achter hun naam staan.”

Van elke van de kinderen Netanjahoe, Sharon en Olmert zijn uitgebreide biografieën gepubliceerd, met vermeldingen als ‘Hezbollah kan hem onmogelijk missen’ en ‘Ook hij is een optie voor Hezbollah’. De tekst eindigt met “We moeten de jacht door Hezbollah afwachten”.

Op zich is het niet nieuw dat Iran en Hezbollah Joden willen doden alleen omdat zij Joods zijn – denk aan de aanslagen op Joden in Bulgarije en Argentinië.
Een aanslag in Amsterdam werd door een arrestatie twee jaar geleden voorkomen.
Maar nu wordt er zelfs opgeroepen om jongens te doden alleen omdat zij iemands kind zijn… Het is terreur in zijn puurste vorm.

 

-- Reacties gesloten.