• Dinsdag, 23 Juli 2019
  • 20 Tammuz, 5779

Likoed Nederland

84% van de Palestijnen gelooft Charlie Hebdo complot

Vrijdag, Januari 30, 2015 / Last Modified: Vrijdag, Januari 12, 2018

Artikel in het kader vaan ‘ongehoord Palestijns nieuws’, 30 januari 2015.

In de islamitische wereld wemelt het van de complottheorieën. Die moeten een verklaring bieden waarom het moslims niet goed vergaat, terwijl hun godsdienst zegt dat die toch superieur is.

Joden zijn daarin de meest voorkomende ‘samenzweerders’ – immers, Mohammed beweerde al dat de Joden complotten tegen hem aan het smeden waren.

Deze complottheorieën kunnen verder goed bloeien bij het gebrek aan persvrijheid in de Arabische wereld.
En natuurlijk helemaal in autonoom Palestijns gebied, waar de dictatoriale Palestijnse regimes van Fatah en Hamas helemaal graag Israël als externe vijand wil aanmerken, om die de schuld te geven van alles wat maar mis gaat.

En dus zeggen de officiële Palestijnse media dat de aanslagen in Parijs een Joods complot waren.
Wat vervolgens ook grif geloofd wordt.
Uit een recente opiniepeiling blijkt dat maar liefst 84,4% van de Palestijnen inderdaad van mening is dat de aanslagen in Parijs “verdacht zijn, zodat Israël die waarschijnlijk heeft gepleegd”.
Daarentegen gelooft slechts 8,7% van de Palestijnen dat islamitische extremisten achter de aanslagen zaten ….

Het geeft maar weer eens aan hoe alle beschuldigingen aan het adres van Israël van Palestijnse leiders en burgers met een flinke schep zout genomen moeten worden.

 

Miss Frankrijk em miss IsraëlMiss Frankrijk en miss Israël

 

Hieronder enkele citaten van de haat en leugens in de officiële Palestijnse media om de Palestijnen te hersenspoelen en op te hitsen:

“Wij hebben gezien hoe het Israëlische terrorisme in al zijn vormen steun geeft aan alle terroristische groeperingen in de regio. Uiteindelijk hebben wij gezien dat de terroristen training, wapens en mogelijk inlichtingen krijgen uit Israël.”
[Officiële Palestijnse dagblad Al-Hayat Al-Jadida, 11 januari 2015]

“In het verleden pleegde de Israëlische Mossad ook terroristische aanslagen zoals bomaanslagen op synagogen, om de Joden te dwingen te emigreren.
Deze aanslag diende het demografische belang van Israël. De Israëlische media en overheid voorspelden gisteren al dat 10.000 Franse Joden zouden emigreren naar Israël.”
[Officiële Palestijnse televisie, 12 januari 2015]

Volgens Turkse bronnen, waaronder inlichtingendiensten en de burgemeester van Ankara, werden de aanslagen gepland door de Israëlische Mossad om de Franse joden te laten emigreren naar Israël.”
[Officiële Palestijnse dagblad Al-Hayat Al-Jadida op 14 januari 2015]

“Netanjahoe, samen met andere Israëlische leiders, treedt nu in de voetsporen van de eerste leiders van het zionistische project. Zij bedachten, financierden en pleegden de terreur tegen de Joden in Europa, vooral in Duitsland, en in de Arabische wereld.
Deze leiders pleegden terreur tegen Joodse burgers veilig leefden in de Arabische en Europese landen, en hebben zo bijgedragen aan de toename van de nazi-agressie tegen joden in Duitsland en Europa.
Zij waren het die, met hun eigen handen, het vuur van de Holocaust ontstaken, om zo de zionistische-joodse invasie van Palestina te versnellen, en hen in staat te stellen om zich er te vestigen.”
[Officiële Palestijnse dagblad Al-Hayat Al-Jadida Al-Hayat Al-Jadida, 15 januari 2015]

 

je suis juife

Andere zaken die een Joods complot zijn:

 

2 reacties op “84% van de Palestijnen gelooft Charlie Hebdo complot

  1. […] Charlie Hebdo aanslagen. […]

  2. […] Charlie Hebdo aanslagen. […]

-- Reacties gesloten.