• Zondag, 17 November 2019
  • 19 Heshvan, 5780

Likoed Nederland

Palestijnse leiders en bevolking staan achter moorden

Woensdag, November 19, 2014 / Last Modified: Maandag, Januari 1, 2018

Diverse uitzendingen van de Palestijnse televisie, 19 november 2014.synagoge aanslag

In een artikel gisteren lieten wij beelden van een woordvoerder van Fatah zien (de regeringspartij van president Abbas) die zei dat: “Jeruzalem bloed nodig heeft om zichzelf te zuiveren van Joden.”

Voor wie toch nog niet overtuigd is dat de Palestijnse leiding en bevolking achter de recente brute moorden staat – onder meer van een baby en van vier rabbijnen – volgen hier meer bewijzen in beeld. Joden die aan het bidden zijn, worden vermoord – alleen omdat het Joden zijn.

De hoogste Palestijnse islamitische rechter en persoonlijk adviseur van president Abbas, Mahmoud Al-Habbash, op de officiële Palestijnse televisie, op 5 november 2014:

 

“Allereerst wil ik zeggen dat wij elk voorhoofd, elke hand en zelfs elke voet kussen die islamitische strijd voert voor de Al-Aqsa Moskee en in Jeruzalem.
Ik heb het niet over het versterken van hun vastberadenheid, ik heb het over deelname aan hun vastberadenheid. Wij staan zijn achter hen.

De leiders kwamen een paar dagen geleden samen, en de voorzitter [Mahmoud Abbas] begroette hen, steunde hen ze en verzocht om meer islamitische strijd.
Deze verklaring kan de Israëli’s en de bezetting boos maken, die de voorzitter het aanzetten tot de islamitische strijd voor Jeruzalem verwijten.

Ja, we zijn mensen in Jeruzalem aan het aanzetten tot islamitische strijd.

Islamitische strijd betekent het beschermen en vasthouden aan jouw grond.
Wij staan achter hen in elke handeling, in elke actie en elke daad, en we zijn blij met wat zij doen voor de gezegende Al-Aqsa moskee.”

De herdenking van de tiende verjaardag van de dood van Jasser Arafat door de Al-Aqsa Martelaren Brigaden van Fatah, de regeringspartij van president Abbas:

“Wij hebben een bericht van woede voor de mensen die de Al-Aqsa Moskee bevuilen, en die misdaden plegen tegen ons volk in Jeruzalem, onze hoofdstad.
Wij zeggen tegen de tirannieke bezetters: Wij zullen niet toestaan dat uw misdaden ongestraft blijven.

De kogels van onze Brigades zullen in uw borst en hoofd blijven komen.

Daarnaast willen wij benadrukken dat wij achter onze Palestijnse leiders staan, onder het gezag van de voorzitter van onze Palestijnse staat staan, Mahmoud Abbas. Onze leider, die de grondbeginselen van de Palestijnse zaak beschermt.

 

cartoon-synagogue-murders-mayayakub_2014-Nov-18

 

-- Reacties gesloten.