• Dinsdag, 23 Juli 2019
  • 20 Tammuz, 5779

Likoed Nederland

Egypte: homoseksualiteit en atheisme – de schuld van Israël

Maandag, November 10, 2014 / Last Modified: Zondag, December 31, 2017

Gedeelte van een interview met Mohamed Mokhtar Gomaa, de Egyptische minister van Religieuze Zaken, uitgezonden op Al-Hayat televisie op 21 september 2014.

Aan de lange lijst van islamitische beschuldigingen tegen de Joden (zie hieronder) kunnen weer twee onderwerpen worden toegevoegd: homoseksualiteit en atheïsme.
Daarvan beschuldigde een Egyptische minister op de televisie namelijk ‘de zionisten’.

Hieronder de vertaling van de uitzending:

Interviewer:

“Hoe ziet u de verspreiding van het atheïsme in onze samenleving? Is het uitgegroeid tot een wijdverbreid fenomeen?”

Minister Mohamed Mokhtar Gomaa:

“Ja, dat is het geval. Er zijn twee redenen voor atheïsme. Een reden is de kaping van het religieuze denken door extremisten en terroristen. Sommige mensen hebben een andere mening over onze godsdienst.

De andere reden is de kolonialistische zionistische macht, die atheïsten en atheïsme ondersteunt en betaald, en ook homoseksuelen en homoseksualiteit financiert, om verdeeldheid te zaaien in onze samenleving.

Ze willen voor de stabiliteit in onze regio ondermijnen op welke manier ze maar kunnen – door terrorisme, door atheïsme, door nihilisme, en door elke manier van afwijkend gedrag. Dus moeten we atheïsme, nihilisme, homoseksualiteit en morele verdorvenheid op dezelfde manier confronteren, als wij dat doen met extremisme en terrorisme.

Onze samenleving kan niet bloeien, tenzij wij het fatsoen bevorderen.”

 

mokhtar gomaa

 

Andere zaken die een Joods complot zijn:

 

-- Reacties gesloten.