• Dinsdag, 17 September 2019
  • 17 Elul, 5779

Likoed Nederland

Palestijnse ambassadeur: vernietiging Israël goed in gang

Zondag, Oktober 12, 2014 / Last Modified: Zondag, December 31, 2017

Gedeelte uit een interview met de Palestijnse ambassadeur in Iran, Salah Al-Zawawi, dat werd uitgezonden op Kawthar televisie (Iran) op 16 september 2014.

Wie twijfelt er nog aan dat ook Fatah van de Palestijnse president Abbas, ondanks al zijn beweringen voor een Westers publiek dat hij vrede wil, in werkelijkheid uit is op de vernietiging van Israël?

Die moet deze uitzending bekijken. Want tegen moslims vertelt de regering van Abbas wat hun werkelijke bedoeling is.

De vertaling van de woorden van de Palestijnse ambassadeur in Iran, Salah Al-Zawawi:

“[De Iraanse Opperste Leider Khamenei] is een man met een groot hart, ruimdenkend, met innovatieve wijsheid. Hij is de opvolger van de grootheid Imam Khomeini, die Jeruzalem wilde bezoeken om te bidden bij de Al-Aqsa moskee. Ik hoopte dat zijn wens kon worden vervuld en dat hij had kunnen bidden bij een bevrijde Al-Aqsa Moskee.

Ik zou willen dat wij de zwarte banieren van Khorasan [tak van Al-Qaida] zouden zien oprukken naar Jeruzalem, zoals voorspeld door onze profeet Mohammed.
Dat wij de overwinning zouden kunnen vieren. Net zoals wij in onze lange geschiedenis veel ellende moesten meemaken.
Dan zouden wij getuige zijn van de terugkeer van onze fantastische mensen naar ons vaderland, het land van hun voorvaderen.

Wij zouden de ondergang en de vernietiging van deze vreemde entiteit zien.

Niets houdt die mensen bij elkaar, er is geen chemie. Alleen de natuurkunde is aan het werk in bezet Palestina.

Al die mensen die zich hebben verenigd om ons land te bezetten, moeten terugkeren naar hun land van herkomst.
Alleen de Palestijnse Joden met wie we in liefde, respect en broederschap samen hebben geleefd, kunnen blijven.

Ik wil graag nogmaals mijn dank uitspreken aan de Islamitische Republiek Iran voor de training, financiering en wapens dat het ons heeft gegeven, en voor de politieke en diplomatieke standpunten inzake Palestina. Iran heeft ons geholpen om onze grote overwinning behalen.

Ik zeg niet dat Palestina al morgen zal worden bevrijd, maar we hebben grote vooruitgang geboekt op de weg naar bevrijding.
Een raket met een lading van 200 kilogram wordt in de toekomst een lading met 100 ton. Want wapens veranderen als mannen veranderen. We hoeven slechts de wetenschappelijke belemmeringen weg te halen om ons doel te bereiken.”

 

Zawawi

-- Reacties gesloten.