• Zaterdag, 21 September 2019
  • 21 Elul, 5779

Likoed Nederland

Joden zijn de vijanden van de mensheid

Donderdag, Oktober 2, 2014 / Last Modified: Zondag, December 31, 2017

Gedeelte van een interview met de Palestijnse islamitische prediker Bahsir Al-‘Ashi, uitgezonden op Al-Aqsa televisie (Hamas, Gaza) op 31 augustus 2014.

Een interessante uitzending, voor de enkele naieveling die nog gelooft dat Hamas niet antisemitisch is, maar alleen ‘antizionistisch’.

De Palestijnse islamitische prediker Bashir Al-‘Ashi:

“De mensen die Palestina bezetten, zijn de vijanden van de mensheid.
De Joden zijn alleen de vijanden van de Palestijnen.
Als ik dat zou kunnen, zou ik dit in het Engels vertellen, zodat de mensen in de hele wereld zouden begrijpen dat de Joden ook hun vijanden zijn.

De Joden zijn ook de vijanden van de christenen in de hele wereld.
Zij zijn de vijanden van de Amerikanen en van alle volken, niet alleen van Palestina en van de Arabische en islamitische natie. De Joden willen ellende brengen in de hele wereld, en gevechten en oorlogen laten ontstaan tussen landen.

Alle volken moeten begrijpen dat het belangrijkste voor de Joden en hun leiders is om tegemoet te komen aan de gevoelens van hun mensen, door hun wens te vervullen om het bloed uit anderen te zuigen. Dat is wat er gebeurd.

Het doden van kinderen brengt vreugde aan de Joden. Het doden van kinderen brengt vreugde aan de Joden.
Het Joodse volk verheugt zich over het doden van kinderen, vrouwen en ouderen, bij het omgooien van bomen, het plunderen van geld en het verbranden van landen.
Dit geldt voor alle Joden en voor het gehele Joodse volk.

Alle naties van de wereld moet weten dat het drinken van het bloed van niet-Joden en die te doden, ligt in de aard van de Joden.
Immers, zij zijn de moordenaars van de profeten.
Het is een oorlog van de waarheid tegen leugen, en beide kanten hebben supporters.”

 

Bashir

-- Reacties gesloten.