• Dinsdag, 23 Juli 2019
  • 20 Tammuz, 5779

Likoed Nederland

“Israël koopt duizenden slavinnen van ISIS”

Dinsdag, Oktober 14, 2014 / Last Modified: Zondag, Januari 7, 2018

Gedeelte uit de vrijdagse preek van imam Saleh Jawhar in Koeweit, gepubliceerd op internet op 10 oktober 2014.

U weet het: als er iets negatiefs gebeurt in de wereld, dan moet volgens islamitische complotdenkers Israël er wel bij betrokken zijn.
Dit geldt zelfs voor de wandaden van moslimfundamentalisten.

Dus is het niet verassend dat in Koeweit een imam Israël er van beschuldigt dat het duizenden door ISIS gevangen genomen slavinnen opkoopt.

De vertaling van de vrijdagse preek van imam Saleh Jawhar:

“Momenteel strijden bij de noordelijke grens van Syrië vele landen tegen ISIS. Toch is ISIS is erin geslaagd om die stad Ein al-Arab – “Oog van de Arabieren” of zoiets – te veroveren. Is dit geloofwaardig? Of zit er misschien een van te voren bedacht plan achter.

Er werd gemeld dat ISIS erin was geslaagd om de luchtaanvallen te overleven door branden aan te steken, zodat zij zich verborgen konden houden in de zwarte rook. Maar met camera’s die zelfs door steen kunnen kijken, en door muren van grotten, kunnen ze dan niet door wat rook kijken?!

Deze mensen, onder bevel van meesteres Amerika, zijn liegende huichelaars. Ze willen ISIS niet echt bestrijden en vernietigen. Zij zijn degenen die ISIS hebben gecreëerd, en ze hebben belang bij haar voortbestaan.

Beste broeders, ISIS heeft duizenden vrouwen en meisjes verkocht aan de Joden in Israël.
Duizenden vrouwen, meisjes en kinderen zijn gevangen genomen door ISIS, en worden naar Israël gestuurd om daar te worden verkocht.

Wat voor soort religie is dat? Zelfs als we al het andere ervan accepteren – wat voor religie staat het gevangen nemen van een moslim vrouw toe? En dat zij ook nog toestaat dat zij wordt verkocht aan een Jood?!

 

Andere zaken die een Joods complot zijn:

 

-- Reacties gesloten.