• Dinsdag, 23 Juli 2019
  • 20 Tammuz, 5779

Likoed Nederland

Fatah: laat moslims tegen Israël vechten in plaats van tegen ISIS

Woensdag, Oktober 22, 2014 / Last Modified: Zondag, December 31, 2017

Gedeelte van een interview met de Islamitische geestelijke Imad Hamato op de officiële televisie van de Palestijnse Autoriteit op 15 september 2014.

In tegenstelling tot de ‘vredeseducatie’ waartoe de Palestijnen zich in de Oslo-akkoorden verplicht hebben, roept een imam op de televisiezender van de ‘gematigde’ president Abbas op tot een heilige oorlog tegen Israël.

Vandaag zagen we weer een gevolg van die ophitsing, toen een Palestijn inreed op een tramhalte om zo een baby te vermoorden.

De Islamitische geestelijke Imad Hamato:

“We zijn zwaar aangevallen in de Gaza-oorlog. Ik sprak met u hierover tijdens de oorlog. Wij waren getuige van grote tragedies: meer dan 2.200 martelaren en de vernietiging van 30.000 woningen. Dat zijn angstaanjagende cijfers die we zagen tijdens deze oorlog.
Toch voelden wij een gevoel van trots, want deze oorlog heeft in de Arabische en islamitische natie het ware beeld laten zien van de Jihad omwille van Allah.
Over de [noodzaak tot] Jihad in Palestina is er niet de minste twijfel.

Daarom vertelt Gaza aan de zonen van de natie die echte jihad verlangen: De echte Jihad is in Palestina, in de verdediging van de heilige plaatsen en van Jeruzalem, waar de profeet Mohammed zijn nachtelijke reis maakte.

Laten we afstand nemen van de illusies die gecreëerd worden door onze vijanden, die valse tegenstanders voor ons hebben uitgevonden in Irak, Libanon, Syrië, Libië en Somalië.
Ze zetten ons tegen elkaar op.
De Arabieren zijn nu bezig met het maken een alliantie tegen ISIS of zoiets.
We hebben zo een Arabische alliantie nog niet gezien ter verdediging van Jeruzalem, waarop de Profeet zijn nachtelijke reis maakte.”

 

 

hamato

-- Reacties gesloten.