• Dinsdag, 23 Juli 2019
  • 20 Tammuz, 5779

Likoed Nederland

Saoedi-Arabië: ook Mickey Mouse en Sesamstraat zijn een Joods complot

Donderdag, Juni 12, 2014 / Last Modified: Zondag, Januari 7, 2018

Gedeelte van een interview met de Saoedi-Arabische geleerde Nabil Hammad, uitgezonden op Iqraa TV (Saoedi-Arabië) op 15 mei 2014.

Nabil Hammad:

 

“Welke films hebben we gemaakt in de Arabische wereld? Zoals we allemaal weten, houden mensen van films kijken.

Welke tekenfilms hebben we gemaakt? Een kind, dat normaliter televisie kijkt vanaf twee jaar oude, is bestookt door allerlei films. Hoe is de ‘afgezakte broek’ mode ooit ontstaan? De mannen dragen hun broek zo laag dat hun edele delen zichtbaar worden. Deze mode is ontstaan op het Cartoon Network kanaal. Cartoon Network zond een film uit met de grootste blootzone.
Wat voor soort onderwijs bieden wij aan? Het zijn niet alleen de toekomstige generaties van de islamitische wereld die worden kapot gemaakt – de morele waarden van de hele mensheid worden kapot gemaakt.

Toen ik als instructeur voor Saudi Airlines werkte, had ik een collega met de naam Duncan. Hij vertelde me dat hij niet toestond dat zijn kinderen naar Sesamstraat keken. Ik vond dat toen vreemd. De serie is heel populair. Hij zei dat Sesamstraat morele waarden uitdraagt die niet passen in een beschaafde samenleving.

Neem bijvoorbeeld het karakter van Oscar de Mopperkont, die in een vuilnisbak woont. Duncan vond hem een weerzinwekkend karakter. Hij wou niet dat die een rolmodel voor zijn kinderen zou vormen. Een ander voorbeeld is het karakter van Koekiemonster. Hij eet als een slons. Zelfs mensen die zijn opgevoed in de Britse cultuur, verzetten zich tegen wat er te zien is in de media, die de morele waarden van mensen kapot maakt.

Ik woonde zelf acht jaar in de Verenigde Staten. Nog steeds heb ik daar joodse en christelijke vrienden. Ik heb het niet alleen over moslims.
Er zijn mensen die daar wonen die morele waarden hebben, die zich bewust zijn van deze samenzwering om de mensheid en haar morele waarden te vernietigen. De zionisten zitten achter deze samenzwering.
Er zijn twee soorten zionisten: Protestantse zionisten en Joodse zionisten.

Alle wereldwijde filmmaatschappijen – let op, ik zeg “alle”, niet “de meeste” – alle wereldwijde filmmaatschappijen zijn eigendom van de Joden: Fox Company, Universal Studios, het bekende Paramount, Columbia (van de dame met de fakkel), Warner Brothers (een belangrijke producent van kinderfilms), Disney … Walt Disney zelf was niet Joods, maar het bedrijf Walt Disney tv-producties is eigendom van bekende zionistische joden. De firma Paramount … alle tekenfilms …

Waarom hebben ze Mickey Mouse verzonnen? Waarom zijn ze met een muis gekomen? Er bestaat een plan om het menselijk denken en de hele mensheid kapot te maken.
Toen Sjeik Muhammad Al-Munajid dat zei, werd hij onderworpen aan een voortdurende anti-campagne. Hij vroeg waarom wij van Jerry de muis een held maken, en Tom de kat beschouwen als een schurk?
Het is de menselijke natuur om katten als schone huisdieren te zien, en muizen als dieren die moeten worden gedood. Toen Sjeik Munajid zei dat hij merkwaardig genoeg werd beschuldigd van fanatisme. Op die manier werd Mickey Mouse – een knaagdier – een held en een superster.
Het kapotmaken van de menselijke moraal is een oud zionistisch-Joods complot.

Iedereen weet wat er met het christendom is gebeurd. Er verscheen een man die Paulus werd genoemd – onderdeel van een Joods complot tegen de Romeinen. Hij beweerde dat hij de Messias was. Zo veranderde hij in Sint Paulus – en vernietigde het christendom.
Sommige Joden bekeerden zich tot de islam, en begonnen vervolgens sekten om de islam te kapot te maken.

De zionistische-joodse vijandige onderwereld is gestart in de vroege 18e eeuw.
Wie was Durkheim? Westerlingen zien hem als de vader van de moderne sociologie – hoewel Ibn Khaldoen al beter schreef over sociologie. Durkheim was een Joodse zionist, die verwoesting veroorzaakte met zijn ideeën. Wie was Darwin – die zei dat de mens afstamt van de apen? Hij was een van de oprichters van het westerse denken. Wie was Freud? Hij was de grondlegger van de moderne psychologie – en hij benadrukte dat seks de primaire impuls vormt van mensen. Wie was Nietzsche? Hij sprak van een blond, blauwogig Westerse “supermens”. Wie was Sartre? Het waren allemaal zionistische joden, behalve Nietzsche, die een Christelijke Zionist was.

 

Andere zaken die een Joods complot zijn:

 

-- Reacties gesloten.