• Zaterdag, 21 September 2019
  • 21 Elul, 5779

Likoed Nederland

Hamas film: Joden, vertrek of sterf

Woensdag, Juni 11, 2014 / Last Modified: Zondag, Juni 15, 2014

Film van de Izz A-Din al-Qassam terroristenbrigades van Hamas, gepubliceerd op hun website en YouTube kanaal.

Hamas heeft een tekenfilm gemaakt met als titel “het einde van de hoop” die laat zien hoe soldaten van Hamas Israël veroveren.
Speciaal interessant voor diegenen die zeggen dat er niets tegen de Palestijnse eenheidsregering is met Hamas – in plaats van te erkennen dat het een neonazi organisatie is.

Zo is het opmerkelijk dat de Nederlandse minister van Buitenlandse Zaken Frans Timmermans de afgelopen maand herhaaldelijk zijn afschuw heeft uitgesproken over het opkomend antisemitisme onder extreem-rechts in Europa, maar dat van de neonazistische Hamas doodzwijgt. Minister Timmermans blijft zelfs samenwerken met een Palestijnse regering die mede – de door Europa als terroristisch aangemerkte – Hamas vertegenwoordigt.

De muziek is gebaseerd op de melodie van het Israëlische volkslied Hatikva (De hoop).

Deze nieuwste propaganda video beweert dat “het leger van de zionisten is gemaakt van was en smelt.”
Een kind gooit een steen waardoor het Israëlische parlement de Knesset verbrokkelt.

Het lied belooft dat alle ‘smerige’ Joden gedwongen zullen worden om Israël te verlaten terwijl “van de dwaas die overblijft het lot is bezegeld – onder de grond.”
Getoond worden foto’s van de Israëlische minister van Toerisme Rehavam Ze’evi, die door terroristen in 2001 werd vermoord, en van Israëls huidige minister van Defensie Moshe Ya’alon met een doel getekend rond zijn gezicht.

Israëli’s worden vervolgens gedwongen door Hamas soldaten aan boord van schepen om gedeporteerd te worden naar hun ‘land van herkomst’, door borden die zeggen “deportatie naar Rusland” en “deportatie naar Duitsland”. NB De veelvuldig gedane suggestie dat Israëli’s niet uit de regio komen, is onzin. Maar liefst 61% van de Israëli’s heeft voorouders uit de Arabische landen.

In de achtergrond zijn de lijken van Israëlische soldaten te zien.

De video eindigt met joden die wegvluchten van de Klaagmuur en Hamas soldaten die zegevierend bij de Rotskoepel-moskee in Jeruzalem staan, waar Palestijnse vlaggen wapperen.
Het lied zegt dat de naam Jeruzalem verandert wordt in het Arabische “Beit Al-Maqdis.
Het laatste beeld toont een brandende Israëlische vlag met de woorden “Israël zal zeker verdwijnen.”

 

Hieronder: een recent tijdschrift van Hamas, met een afbeelding hoe Joden moeten lopen naar hun graf in ‘Palestina’ – dat heel Israël omvat.

 

Hamas joden graf

-- Reacties gesloten.