• Dinsdag, 23 Juli 2019
  • 20 Tammuz, 5779

Likoed Nederland

Saoedische televisie: de Joden en de Christenen willen ons kapot maken

Donderdag, Mei 22, 2014 / Last Modified: Zondag, December 31, 2017

Gedeelte van een vrijdagse preek van de islamitische geestelijke Adel Hasan Al-Hamad. De preek is opgenomen in Katar en werd uitgezonden op de Saoedische televisiezender 4Shabab op 25 april 2014.

Hieronder de vertaling:

Adel Hasan Al-Hamad:

“Onze [Arabische] natie – die door Allah werd geëerd met onze grote religie, heeft een mooie en uitgebreide wetgeving, voor alle aspecten van het leven. Onze sharia is zo mooi dat de joden en de christenen ons er om benijden. Daarom willen zij ons er vandaan trekken.

Er is een probleem wanneer wij hun afgunst niet onder ogen zien en wij blindelings het jaloerse gedrag en de samenzweringen van de Joden volgen. Dan maken wij een grote fout.
Ik wil u een voorbeeld geven van iets waar de joden en christenen ons om benijden en dat zij proberen te vernietigen: het gezin. Onze mooie en hechte vorm van het gezin komt bij de Joden en de Christenen niet voor.

U alleen heeft dat – goed georganiseerde gezinnen waarvan de leden hun rechten en plichten kennen, waarin de vrouw haar man respecteert, waarbij de man zijn verantwoordelijkheden vervult voor zijn vrouw en kinderen, waarbij de kinderen hun vader en moeder eren, en waarbij zij hun moeders niet in de steek laten voordat zij sterven.

Dat vind je niet bij de Joden of de Christenen. Bij hen kan je geen gezin vinden in de ware zin van het woord.
Ze hebben vriendinnen die ze kinderen schenken, en twintig jaar later vragen zij zich nog steeds af of ze zullen trouwen of niet. Ze hebben moeders, maar ze weten niet waar die zijn. Hij stuurt zijn moeder een kaartje als ze in een bejaardentehuis zit. Zij is dan erg blij, ook al heeft zij hem lang niet gezien, omdat haar zoon zich haar nog wel herinnert.

Erger nog, sommigen kennen hun moeder, maar weten niet wie hun vader is. Hij kent zijn moeder, maar weet niet hoe hij in deze wereld kwam, en wie er bij zijn verwekking betrokken was. Hij weet dat niet, omdat zijn moeder met veel mannen is omgegaan.
Deze laagheid, deze desintegratie van het gezin – in vergelijking met de nauwe banden van uw gezinnen – leidt ertoe dat zij u benijden.
Ze zijn zo jaloers dat ze u willen beroven van die zegening.

Ze willen dat je net als hen wordt – verloren, verspreid, vreemden voor elkaar. Kinderen zijn vervreemd van hun vaders en weten niet waar hun moeders zijn. Vrouwen respecteren hun mannen niet en de mannen zijn zich niet bewust van hun rechten. Uiteindelijk gaat zo het gezin kapot. Dit is hoe jaloers ze zijn. Wat doen zij om dit te bereiken?
Hun afgunst leidde hen naar een aantal maatregelen om het islamitische gezin in islamitische landen kapot te maken.

Een van hun eerste maatregelen was om te proberen om het stichten van onze gezinnen uit te stellen. Het stichten van gezinnen in islamitische samenlevingen voorspelt de ondergang voor de Joden en de Christenen. Daarom streven ze ernaar om de opbouw van elk gezin uit te stellen. Hoe? Op verschillende manieren: Ze verhogen de minimumleeftijd voor het huwelijk voor zowel mannen als vrouwen, door internationale wetgeving.

In aanvulling op dit uitstel van de stichting van een gezin, proberen ze meisjes ervan te overtuigen dat hun studie belangrijker zou zijn dan het huwelijk. Dus, als iemand een studente vraagt om te trouwen, zegt zij: “Ik wil eerst mijn studie afronden.”
Wie heeft dit idee in haar hoofd geplant?

Zij misleiden mannen en vrouwen om te geloven in een historische strijd tussen de seksen. U hebt waarschijnlijk gehoord over de oproepen voor vrouwenemancipatie. U hebt waarschijnlijk gehoord dat vrouwen hun rechten willen krijgen. Alsof deze rechten hen waren ontnomen en in een koffer zouden zijn gestopt, en dat een man die koffer zou hebben gepakt en weggerend.
Waar halen zij die woorden vandaan, die ideeën?

Andere middelen die zij gebruiken om het gezin te ontwrichten, is om de betekenis van mannen te verminderen. In de islam wordt de man hoog gewaardeerd.
In het algemeen heeft Allah een voorkeur voor mannen boven vrouwen. Het mannelijk geslacht is beter dan de vrouw, zoals geschreven staat in het Boek van Allah.

Maar de Joden en de Christenen willen de betekenis van jullie, mannen, verminderen. Ze kwamen met de oproep om “tot gelijkheid tussen de geslachten “, wat betekent dat u op één lijn zou staan met vrouwen. Het betekent dat mannen en vrouwen dezelfde rechten en plichten zouden moeten hebben
Dat is iets dat alleen een hersenloze gek kan zeggen.

Eén van de grote waarden van de Islam is dat de man geweldig is, en dat een vrouw grote verplichtingen aan haar man heeft. Het is voor vrouwen moeilijk om tot haar dood aan deze verplichtingen te voldoen. Het lukt haar niet om volledig te voldoen om haar verplichtingen aan haar man. De profeet Mohammed zei: “Als ik een mens zou bevelen om voor een ander te buigen, zou ik bevelen dat vrouwen moeten buigen voor hun echtgenoot.”
Dat is hoe omvangrijk de verplichtingen van een vrouw aan haar man zijn.

Om de mate van de verplichtingen van een vrouw aan te tonen, zei de profeet Mohammed dat als een man waar dan ook een wond zou hebben, dat zelfs als zijn vrouw al het druipende pus met haar tong zou weglikken, zij nog steeds niet voldaan zou hebben aan haar verplichtingen ten opzichte van hem.”

 

En dit land, met zijn gelegaliseerde vrouwen en homo-onderdrukking, met zijn gelegaliseerde discriminatie van andere geloven, zonder vrijheid van meningsuiting, waar ‘afvalligen’ de doodstraf krijgen en met zijn gelegaliseerde kindhuwelijken enz. enz.- dat wil nu Nederland boycotten.

 

saudi apartheid

-- Reacties gesloten.