• Donderdag, 21 November 2019
  • 23 Heshvan, 5780

Likoed Nederland

Hamas: de Islam bepaalt ons doel – de Joden afslachten

Zondag, Maart 23, 2014 / Last Modified: Zondag, December 31, 2017

Gedeelte van een uitzending met de islamitische geestelijke en parlementslid voor Hamas Yunis al-Astal, uitgezonden op Al-Aqsa TV (officiele zender van Hamas in Gaza), op 6 maart 2014.

 

De islamitische geestelijke en parlementslid voor Hamas Yunis al-Astal:

 

“In de uitzending van vandaag bespreken wij de eis dat het Palestijnse volk een Joodse staat zou moeten erkennen. Zodat de bezetting ons genadig wat restjes zullen uitdelen.

Ik wil graag beginnen met een citaat van wat Allah over hen: ‘In de ogen van Allah zijn zij erger dan de beesten, zij die niet geloven.
Het zijn degenen met wie jij een verbond hebt gesloten, maar zij breken hun verbond keer op keer.’

De voor de hand liggende vraag is: Wat is de oplossing voor deze bende mensen? Het hoofdstuk Al-Anfal van de Koran geeft ons het antwoord.
Nadat Hij zei: ‘Zij zijn degenen met wie jij een verbond hebt gesloten, maar zij breken hun verbond keer op keer’, heeft Allah toegevoegd: ‘Als je hen overwint in een oorlog, gebruik dat dan om hun volgelingen te verspreiden, zodat zij zich dat herinneren.’

Dit geeft aan dat we hen moeten afslachten, om ze kapot te maken en te voorkomen dat ze ellende blijven zaaien in de wereld.

Zij zijn degenen die steeds de vlam van de oorlog ontsteken, maar Allah heeft het op Zich genomen om die te blussen.

We moeten hen weer een toestand van vernedering opleggen. Ze moeten dhimmi burgers worden. Die status moet hun door oorlog worden opgelegd. Zij moeten de jizya belasting betalen, als zij tussen ons wonen.

In Palestina echter – waar ze indringers en bezetters zijn – kunnen ze de status van dhimmi’s niet hebben.”

 

Toelichting: Dhimmi’s zijn niet-moslims in islamitische landen. Het zijn tweederangs burgers – die minder rechten en extra belasting moeten betalen (de jizya). Moslims beweren wel eens dat de dhimmi’s goed behandeld zouden zijn, maar zoals deze islamitische geestelijke uitlegt, is juist de bedoeling er van om christenen en joden te vernederen.

Daaruit volgt waarom radicale moslims Israël nooit zullen accepteren. Het idee dat de eeuwenlang zwakke, tweederangs, vernederde Joden nu sterker dan moslims – in het hart van de islamitische wereld – voelen moslims als een vreselijke vernedering.
Dat 2 miljard christenen veel macht buiten het islamitische grondgebied is al moeilijk te verteren. Maar ja, dat is al 500 jaar het geval. Maar dat slechts 6 miljoen van die verachte Joden er een land hebben kunnen opbouwen dat een miljard moslims niet gelukt is om te vernietigen? Dat is onacceptabel.

Daarom kunnen Joden in Israël niet eens meer de dhimmi-status toegekend krijgen, volgens deze Hamas voorman.
Hun vernedering van moslims is zo onuitstaanbaar dat de Koran zo wordt uitgelegd, dat die eist dat de Joden worden afgeslacht.

Maar het Westen denkt nog steeds dat – met de ondertekening van een stukje papier – de radicaal-islamitische gemoedstoestand op slag kan veranderen.

Dit islamitisch-geïnspireerde racisme wordt door de Nederlandse politiek-correcte media trouwens consequent verzwegen. 

-- Reacties gesloten.