• Woensdag, 13 November 2019
  • 15 Heshvan, 5780

Likoed Nederland

Alle zonden zijn vergeven bij de eerste golf bloed

Donderdag, Maart 13, 2014 / Last Modified: Dinsdag, Maart 18, 2014

Persbericht van Likoed Nederland, 14 maart 2014.

go to hell

De Nederlandse regering wordt keihard voorgelogen door de Palestijnse regering. In plaats van daar wat aan te doen, verspreidt zij die leugen verder.

Recent werd bekend dat er in november en december 2013 uitzendingen waren op de officiële Palestijnse televisie, waarin de Palestijnse regering van president Abbas oproept tot zelfmoordaanslagen.
De Palestijnse minister van Religieuze Zaken Mahmoud Al-Habbash zei:

“De martelaar – iemand die sneuvelt in de strijd tegen niet-moslims, bijvoorbeeld bij een zelfmoordaanslag – doet een gunstige daad voor Allah, een verdienste die niemand anders heeft gedaan.

Allah zelf brengt ons de boodschap van de martelaren over: de zonden van de martelaar worden vergeven, met de eerste golf van zijn bloed uit zijn wond.

De martelaar geldt als voordracht voor 70 leden van zijn familie, en houdt hen zo allemaal uit de hel. De martelaar woont samen met de profeten en de rechtvaardigen [in de islamitische hemel].

Wij kunnen nooit het niveau van de profeten bereiken. Dus laat ons het niveau van de martelaren nastreven.
Broeders, als Allah het wil, zal één van de twee beste dingen volgens de Koran met ons gebeuren – of de overwinning of het martelaarschap.”

Deze Palestijnse minister roept dus op de Palestijnse televisie op om te strijden en te sterven in de strijd tegen de ‘ongelovigen’. Hij stelt een fantastische beloning in het vooruitzicht: de dader en 70 van de door hem te kiezen familieleden krijgen rechtstreeks toegang tot het islamitische paradijs.

In Tweede Kamervragen werd de Nederlandse regering bevraagd naar het veelvuldige Palestijnse haatzaaien. Het antwoord van de PvdA-minister van Buitenlandse Zaken Frans Timmermans op 7 februari j.l. luidde:

“De minister-president heeft tijdens zijn bezoek aan Israël en de Palestijnse Autoriteit gesproken over haatzaaien.
De Palestijnse Autoriteit gaf aan dat er actief beleid wordt gevoerd tegen haatzaaien op overheidsniveau.”

Blijkens deze uitzending onderneemt de Palestijnse regering helemaal geen actie.
Integendeel, ze doet zelf stevig mee aan het haatzaaien en het oproepen tot geweld.
En de Nederlandse regering neemt die Palestijnse leugens voor zoete koek aan….

 

NB Hieronder staat het complete fragment van de uitzending, met Engelse vertaling en Nederlandse ondertiteling.
Honderden andere voorbeelden van haatzaaien en geweldsverheerlijking op de Palestijnse televisie vindt u hier.

Uitzendingen met de Palestijnse minister van Religieuze Zaken Mahmoud Al-Habbash op de officiële Palestijnse televisie, 8 november en 20 december 2013.

“Na profetie en gerechtigheid is er geen toestand die Allah meer verheven vindt dan het martelaarschap. Denk niet over degenen die gedood zijn in de naam van Allah alsof zij dood zijn. Nee, zij zijn levend en zij zijn een bron voor hun God.

Allah verbood ons om hen als dood te beschouwen.

Zij gingen glimlachend naar hun dood.

De martelaar – iemand die sneuvelt in de strijd tegen niet-moslims, bijvoorbeeld bij een zelfmoordaanslag – doet een gunstige daad voor Allah, een verdienste die niemand anders heeft.
Niemand – ook niet de rechtvaardigen – verlangt er naar om terug te keren naar deze wereld na de dood. Alleen de martelaren. Waarom? Omdat zij de grote eer zien, die Allah hen wil bewijzen.

Eén van hen streefde er naar om terug te keren naar deze wereld om nog een keer gedood te worden, om nog eens te kunnen sterven als een martelaar. Allah sprak met een van hen, Jabir ibn Abdullah. Na alles wat hij in het paradijs had gezien, wilde hij terugkeren en weer worden gedood, om de pijn van de dood een tweede keer te kunnen ondergaan. Abdullah zei tegen Allah: ‘Heer, zeg dan degenen die ons navolgen, over wat we hebben gevonden.’

Allah zelf brengt ons de boodschap van de martelaren over. De profeten brengen ons de boodschap van Allah en Allah brengt ons de boodschap van de martelaren. Wat een gelukzaligheid!

De zonden van de martelaar worden vergeven, met de eerste golf van zijn bloed uit zijn wond.

De martelaar geldt als voordracht voor 70 leden van zijn familie, en houdt hen zo allemaal uit de hel. De martelaar woont samen met de profeten en de rechtvaardigen [in de hemel].

Toen ze Yasser Arafat bedreigden: ‘Mij bedreigen met de dood? Ik verlang er naar om te sterven! Ik wil dat juist, ik zoek er naar.’

Wij kunnen nooit het niveau van de profeten bereiken. Wij zullen dat niet bereiken. Dus laat ons het niveau van de martelaren nastreven. Ik zeg het u, broeders, zoals de Profeet het zei: ‘Hij die oprecht het martelaarschap zoekt, zal Allah de status van de martelaren geven, zelfs als hij sterft in zijn bed.’

Broeders, als Allah het wil, zal één van de twee beste dingen volgens de Koran met ons gebeuren – of de overwinning of de het martelaarschap.
Wat een geweldig lot is dit voor ons, wat een geweldige eer is dit – de overwinning of het martelaarschap.”

-- Reacties gesloten.