• Donderdag, 21 November 2019
  • 23 Heshvan, 5780

Likoed Nederland

Allah verzamelt de Joden – zodat de Palestijnen ze kunnen doden

Maandag, Maart 17, 2014 / Last Modified: Donderdag, Maart 20, 2014

Uitzending van de officiële Palestijnse televisie, 12 maart 2014.

 

Presentator:

“Er is veel over de kwestie gesproken, dat de poging van Netanjahoe mislukte om de media op te hitsen, inzake het zogenaamde wapenschip (de levering door Iran van wapens aan Gaza, onderschept door Israël).

Dus gebruikte hij de mogelijkheid om bloed te vergieten, waardoor drie martelaren in 24 uur vielen. [Drie terroristen van de terreurorganisatie de Islamitische Jihad kwamen om toen Israël terugschoot, nadat zij Israëlische soldaten bij de grens met mortieren beschoten.]

Met andere woorden, omdat hij er niet in slaagde om de aandacht van de wereld te trekken, keerde hij zo terug naar de klassieke methode van de Israëlische bezetting – het doden van Palestijnen om een snelle Palestijnse reactie uit te lokken.
Hoe ziet u dit?”

 

Lid van het Centraal Comité van Fatah, Abbas Zaki:

“Netanjahoe deed dat en lokte een strijd uit, net zoals toen hij een kernwapen tekende en beweerde dat Iran dat wil. Hij faalde in de Iraanse kwestie en probeerde zijn situatie in de Palestijnse kwestie te verbeteren …

De Israëli’s hebben geen geloof, geen principes.

Ze zijn een geavanceerd instrument van het kwaad. Ze hebben het over de Holocaust en ga zo maar door – mooi, waarom doen ze dit ons aan?

Daarom denk ik dat Allah ze verzamelt, zodat wij ze kunnen doden.

Ik informeer de moordenaar over zijn dood.”

 

Maar voor de EU enz. bestaat deze haat niet. Er bestaat eigenlijk slechts één probleem – woningbouw door Joden – en als dat opgelost zou worden, zal er voor altijd vrede zijn in het Midden-Oosten.

Zoals minister Timmermans beweerde – serieus en zonder voorbehoud – dat de Palestijnse regering Nederland heeft toegezegd: “dat er actief beleid wordt gevoerd tegen haatzaaien op overheidsniveau.”

 

zaki

-- Reacties gesloten.